22/02/13
Wij hebben hier in dit hotel een heerlijk verblijf gehad. De kamers waren meer dan prima, heerlijke bedden en een hele fijne inloopdouche. Alles was zeer goed schoon en een lekkere extra stoel en tv, wat wil je nog meer? Ontbijt ook prima en de ligging was ideaal, lekker dicht overal bij. De hond heeft het ook heerlijk gehad en werd elke ochtend geknuffeld door de dame die de kamer kwam poetsen. Personeel ook erg vriendelijk en persoonlijke benadering. Als je vertelde wat je ging doen werd daarna gevraagd hoe het was. Dinertje all-in was ook top!
16/12/12
Een drie sterren hotel. Dichtij de theater voor Soldaat van Oranje. Uitstekende bedden. Diner prima prijs-kwaliteit verhouding. Medewerkers heel aardig en beulpzaam al kwam het een beetje onprofessioneel over. maar de vriendelijkheid maakte alles goed. badkamer erg sober maar voldoet prima voor een nacht. Wel viel ons op dat er wat beter kon worden schoongemaakt. een laag stof op de vensterbank is toch niet nodig. maar al met al een aangenaam verblijf, eenvoudig maar goed ontbijt. jammer dat de presentatie niet wat beter is. toont leuker [brood gewoon in zakken in plaats van leuk in manden, etc.]
voor 3 sterren hotel vonden wij het prima en we zijn voornemens om nog een keer terug te komen van de zomer om in de omgeving te gaan fietsen. busje van hotel naar theater is ook geweldig. voor de deur afzetten en ophalen.
17/10/12
Afgelopen weekend zijn wij in het hotel geweest. De omgeving was leuk, wel aan een drukke straat, maar daar had je geen last van. Het personeel is zeer behulpzaam, kamer waren goed, vrij modern, bedden ook prima. In de gangen heerste een enorme riool lucht. Het diner was super, heel veel keuze, en er werd rekening mee gehouden dat wij naar Soldaat van Oranje gingen. Het ontbijt de volgende ochtend was daar in tegen erg karig, ja bijna wel slecht te noemen. Er was geen broodje te bekennen, een gebakken eitje moest je om vragen, en het brood moest je zelf snijden, op zich niet erg maar iedereen zat er met de vingers aan. Tafels werden niet opgeruimd. Voor de rest was het allemaal goed voor elkaar, alleen erg jammer voor het ontbijt, kan niet in de schaduw staan bij een ontbijt van hotel van keten!
12/09/12
het hotel ligt aan een drukke weg.
De ramen kunnen niet open. Rondom het hotel lag veel rommel.
Het ontbijt was voldoende maar het personeel ruimt de tafels niet af, dus moest iedereen zelf een tafel vrij maken om te eten.
Afstemming tussen het personeel is er niet