Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 89
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Het Rechthuis***
Recensioni Hotel Het Rechthuis***
Googweg 1, 1399 EP, Muiderberg
Sito ufficiale
Hotel Het Rechthuis ha ottenuto 8,7 su 10, sulla base di 23 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Het Rechthuis***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Het Rechthuis*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 19 Foto delle vacanze di Hotel Het Rechthuis*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Het Rechthuis*** / Muiderberg. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

23 recensioni per Het Rechthuis***

Viaggio di gruppo, dic. 2012
"Heel erg leuk"
Sandra Weber
Camere
12/12/12 Goede kamers, gezellig en behulpzaam personeel, een goed restaurant.

Con partner, ott. 2012
"Fantastisch verblijf"
ellen63
Camere
10/10/12 Om eens lekker bij te komen een nacht in dit fantastische hotel geboekt. Wij werden op een hele warme en vriendelijke manier ontvangen bij aankomst. Het is ook een verademing dat je hier goed kunt parkeren. Wij werden keurig naar de kamer gebracht en onze tas werd voor ons gedragen. Zulke service kom je bijna nergens tegen. De kamer was heel rustig maar toch gezellig ingericht en om door een ringetje te halen. S Avonds in het gezellige restaurant genoten van het chefs menu. In de gerechten was duidelijk terug te vinden dat hier met passie gekookt wordt voor de gasten . Ook de bediening was perfect. Je wordt hier op een keurige en vlotte manier geholpen en voelt je zeer welkom hier. De nacht heerlijk geslapen en wat opviel is dat het ondanks dat je midden in het centrum zit het er zo rustig is. Het ontbijt was ook heel goed verzorgd en van goede kwaliteit en met veel verschillende heerlijkheden. Wij hebben hier echt genoten en gaan er zeker nog een keer heen.

Con amici, sett. 2012
"Dit nooit meer!"
jacobine
30/09/12 Het eerste wat me opviel toen we onze kamer betraden was de geur die me nog het meest deed denken aan heroïne. (Ben werkzaam in de verslavingszorg). De hotelkamer was klein en zonder enige luxe. Van de "badkamer" (toilet met douche op 1m2), die volgens mij stamt uit de 80 jaren waren we ook niet echt onder de indruk. Volgens de site is het eten eerlijk en vers maar ik vond het 5 gangen verassingsmenu vooral inspiratieloos en ordinair. Na een nacht slecht geslapen te hebben doordat het heel gehorig is (huilende babies) had ik zin in een goed ontbijt. Echter heb ik nog nooit zo'n vies verpieterd ontbijt meegemaakt met ouwe koffie, goedkope kaas, worst, sap en droge afbakbroodjes. Alles lijkt zo goedkoop mogelijk te moeten terwijl je toch een behoorlijk bedrag kwijt bent. Ondanks de mooie ligging moet je voor verwennerij niet in Muiderberg zijn. Daar hebben ze hier geen kaas van gegeten.
Eigenaar Hannelies van der Vliet, 05/10/12
Il proprietario ha risposto::  Dames dank u wel voor jullie open terugkoppeling. Het is spijtig dat jullie ontevreden vertrokken zijn. Tijdens het diner kregen we absoluut niet het idee dat het eten, noch het wijnadvies u niet beviel. Dat onze andere gasten met de kindertjes jullie gestoord hebben in jullie nachtrust vinden we heel jammer. U kwam ontbijten toen dit eigenlijk al was afgelopen, dat er dan geen croissants meer voor u worden afgebakken is dan niet heel verwonderlijk en helaas beviel u dat niet. Dat de housekeeping jullie vervolgens stoorde dat spijt ons, het is niet de bedoeling onze gasten een onwelkom gevoel te geven. We vinden het erg jammer dat u een vervelend gevoel heeft overgehouden aan uw verblijf.

Per informazioni e disponibilità su Hotel Het Rechthuis***, clicca qui...

Con amici, sett. 2012
"Erg minimaal en ongeïnspireerd"
Lena
4,0
4,0
3,0
30/09/12 De algehele indruk is erg mager en minimaal. In een hotel worden wij graag wat in de watten gelegd maar dit was niet meer dan een plek om te slapen. De kamers zijn erg klein en gehorig en er hangt een muffe geur. De badkamer is zeer verouderd en niet erg schoon. Ook het ontbijt was erg teleurstellend. We moesten vragen of het buffet aangevuld kon worden want er lag bijna niks meer. De kwaliteit van het eten was erg laag, dat het vooral goedkoop moest zijn straalde er duidelijk vanaf. De (filter)koffie in de thermoskan was niet vers. Toen we gingen inpakken kwam de schoonmaakster zomaar binnen. Toen ik haar uitlegde dat we zo zouden vertrekken ging het haar blijkbaar niet snel genoeg want een paar minuten later kwam ze weer zomaar binnenlopen. We voelden ons niet erg welkom. Onze klacht over de gehorige kamers en het karige ontbijt werd niet erg serieus genomen. Wel speet het hen dat de schoonmaakster 2 keer binnenliep. Hier komen wij niet nog eens.
Eigenaar Hannelies van der Vliet, 05/10/12

Viaggio di lavoro, ago. 2012
"Heerlijk vertoeven!"
Tinus
Camere
29/08/12 Wat een aanvulling voor de regio is dit hotel! De bevlogen eigenaren runnen dit hotel met veel plezier en dat zie je terug in de betrokkenheid van het personeel en zeer goede keuken. Na een zakelijke bijeenkomst hebben we met het gezelschap heerlijk gegeten; verrassende ingrediënten en mooie presentatie. De vergaderruimte is perfect voorzien en de hotelkamers bijzonder schoon en voorzien van goede bedden. Echt een verademing na de vele zakelijke hotels waar we voorheen verbleven.

Con amici, ago. 2012
"Absolute aanrader !"
Martine Maes
Camere
17/08/12 Wij zijn 6 Vlaamse fietsvrouwen die elk jaar een 5-tal dagen in Nederland fietsen. Onze wagens konden 5 dagen veilig in de omgeving van het hotel blijven staan. Hotel Het Rechthuis was het eindpunt van onze fietstocht rond het Markermeer . We werden er echt verwend met schitterende kamers, gastronomisch verrassingsmenu en de "rust en vriendelijkheid" van het gehele team ! Dank voor alles !!! Jullie zijn een absolute aanrader !

Con amici, ago. 2012
"Historisch Genieten!"
P.M. Bosman
Camere
09/08/12 Een heerlijk hotel met een geweldige ambiance. De omgeving leent zich tot het maken van wandelingen/fietstochten. IJssel -en Naardermeer in directe nabijheid. Door de persoonlijke benadering van de eigenaresse en haar man is de sfeer er heerlijk relaxed. Prijs/kwaliteit is uitstekend!
Zowel ontbijt en diner in het gezellige restaurant is prima. De kamers zijn klein maar functioneel ingericht met een prima bed, goede douche en TV.
En kraakhelder.
Echt faciliteiten voor kinderen heeft het hotel niet. Is ook niet de doelgroep!
Op het (deels overdekte) uitnodigende terras is het heerlijk zitten. Bij minder weer biedt de sfeervolle bar binnen een goed alternatief.
Alle ingredienten voor een bijzonder aangenaam verblijf zijn aanwezig!
Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Viaggio di gruppo, lug. 2012
"Gastvrij en vriendelijk"
Patricia
Camere
30/07/12 Mooie omgeving, mooi gelegen hotel. Nette hotelkamers met heerlijke bedden. Vanwege een feest sliepen mijn man en ik in het hotel, echt super!
Alles prima.

Viaggio di gruppo, giu. 2012
"Mooie en rustige ligging zeer groen kader"
roels luc
Camere
16/06/12 Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeer goed restaurant en bedienig
Nette en verzorgde kamer
Klantvriendelijk en behulpzaam personeel

Viaggio di lavoro, 2012
"Aangenaam en vriendelijk hotel"
PK
Camere
11/06/12 Al enkele malen zakelijk gelogeerd. Voldoende hotelfaciliteiten, geen minpunten. Mooie en rustige omgeving. Klantvriendelijk, goede service, verzorgde borden in restaurant, uitgebreid ontbijt.
Correcte prijs / kwaliteit.

Recensioni di Zoover sul tuo sito