12/12/12
Goede kamers, gezellig en behulpzaam personeel, een goed restaurant.
10/10/12
Om eens lekker bij te komen een nacht in dit fantastische hotel geboekt. Wij werden op een hele warme en vriendelijke manier ontvangen bij aankomst. Het is ook een verademing dat je hier goed kunt parkeren. Wij werden keurig naar de kamer gebracht en onze tas werd voor ons gedragen. Zulke service kom je bijna nergens tegen. De kamer was heel rustig maar toch gezellig ingericht en om door een ringetje te halen. S Avonds in het gezellige restaurant genoten van het chefs menu. In de gerechten was duidelijk terug te vinden dat hier met passie gekookt wordt voor de gasten . Ook de bediening was perfect. Je wordt hier op een keurige en vlotte manier geholpen en voelt je zeer welkom hier. De nacht heerlijk geslapen en wat opviel is dat het ondanks dat je midden in het centrum zit het er zo rustig is. Het ontbijt was ook heel goed verzorgd en van goede kwaliteit en met veel verschillende heerlijkheden. Wij hebben hier echt genoten en gaan er zeker nog een keer heen.
30/09/12
Het eerste wat me opviel toen we onze kamer betraden was de geur die me nog het meest deed denken aan heroïne. (Ben werkzaam in de verslavingszorg). De hotelkamer was klein en zonder enige luxe. Van de "badkamer" (toilet met douche op 1m2), die volgens mij stamt uit de 80 jaren waren we ook niet echt onder de indruk. Volgens de site is het eten eerlijk en vers maar ik vond het 5 gangen verassingsmenu vooral inspiratieloos en ordinair. Na een nacht slecht geslapen te hebben doordat het heel gehorig is (huilende babies) had ik zin in een goed ontbijt. Echter heb ik nog nooit zo'n vies verpieterd ontbijt meegemaakt met ouwe koffie, goedkope kaas, worst, sap en droge afbakbroodjes. Alles lijkt zo goedkoop mogelijk te moeten terwijl je toch een behoorlijk bedrag kwijt bent. Ondanks de mooie ligging moet je voor verwennerij niet in Muiderberg zijn. Daar hebben ze hier geen kaas van gegeten.
Il proprietario ha risposto::
Dames dank u wel voor jullie open terugkoppeling. Het is spijtig dat jullie ontevreden vertrokken zijn. Tijdens het diner kregen we absoluut niet het idee dat het eten, noch het wijnadvies u niet beviel. Dat onze andere gasten met de kindertjes jullie gestoord hebben in jullie nachtrust vinden we heel jammer. U kwam ontbijten toen dit eigenlijk al was afgelopen, dat er dan geen croissants meer voor u worden afgebakken is dan niet heel verwonderlijk en helaas beviel u dat niet. Dat de housekeeping jullie vervolgens stoorde dat spijt ons, het is niet de bedoeling onze gasten een onwelkom gevoel te geven. We vinden het erg jammer dat u een vervelend gevoel heeft overgehouden aan uw verblijf.