Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 92
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
De Dennen***
Recensioni Hotel De Dennen***
Pastoor van Kleefstraat 23, 1931 BL, Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef
Hotel De Dennen ha ottenuto 8,7 su 10, sulla base di 17 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel De Dennen***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel De Dennen*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 16 Foto delle vacanze di Hotel De Dennen*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per De Dennen*** / Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

17 recensioni per De Dennen***

Con partner, ago. 2012
"Gezellig familiehotel"
monibro
Camere
11/08/12 Erg gezellig hotel met fijne eigenaars, ligt op een goede plek niet ver van het strand en boulevard. Mede dankzij het weer hebben we fijne dagen gehad. Kussens op het bed waren erg dun, binnen notime hadden we er een paar extra bij. Ontbijt was goed, geen croissants dat was jammer. Als we weer in Egmond zouden komen gaan we zeker weer naar Hotel de Dennen.

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2011
"Geweldige hotel"
Marian
Camere
13/08/11 Prima Hotel, Goed ontbijtbuffet mooie kamers.
EEn paar minuten lopen en je bent aan de zee en bij de winkels.
Fijn dat je onder het hotel kon parkeren en je fiets kon stallen.
We hebben het prima naar ons zin gehad en komen beslist een keer terug.
Groetjes: Fam Ten Have uit Raalte.

Con partner, giu. 2011
"Prima Hotel!"
Marion
Camere
01/07/11 Gastvrij hotel, gezellige uitstraling en heerlijk ontbijtbuffet. Prima kamers, schoon en helder. Ook fijn dat er een parkeergarage aanwezig is en voor een leuk prijsje zijn er fietsen te huur!
Een aanrader en wij zijn zeker van plan terug te komen.

Per informazioni e disponibilità su Hotel De Dennen***, clicca qui:

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2010
"Sehr Ruhiges Hotel Entspannung pur"
Folz
Camere
08/08/10 Also ein Top Hotel .Ein sehr ruhiges und sauberes hotel.Sehr netter service.meiner 12 jährigen tochter hat es auch sehr gut gefallen..nicht weit bis zum Strand und in die stadt.

Con amici, giu. 2010
"Leuk hotelletje."
Broekhuis
Camere
21/06/10 Klein hotelletje,prima voor een weekendje.
Service is prima,mist alleen een fijne zithoek die prima in het serre gedeelte zou passen.

Con partner
"Top hotel voor 3 sterren"
Annemieke en Theo
Camere
09/06/10 Goed hotel fijne kamers en een goed ontbijt.
Zeer vriendelijke ontvangst door eigenaar.
Centrum en strand op loopafstand.

Famiglia con bambini piccoli, gen. 2010
"Gezellig familiehotel"
Familie Woutersen
Camere
22/03/10 Wij zijn met onze 2 kinderen een aantal dagen in dit hotel geweest en hadden een familiekamer geboekt. De kamer had een balkon en uitzicht op de tuin. De kamer was gezellig ingericht en erg schoon, de kinderen sliepen in een stapelbed.
De eigenaren waren erg vriendelijk en maakten altijd even een praatje. De kinderen kregen bij vertrek zelfs nog een cadeautje mee!
Het ontbijtbuffet was prima in orde, werd steeds nagevuld en er waren heerlijke broodjes en eieren.
Wij hebben onze kinderen moeten beloven dat we nog een keer terugkomen en dat zullen we ook zeker doen!
Wij vonden het een zeer kindvriendelijk hotel en vinden het persoonlijk (ook) niet kunnen dat kinderen door een ontbijtzaal lopen te rennen.

Con partner
"Goed hotel"
Frans Hoppenbrouwer...
Camere
01/09/09 Lekker rustig hotel.Goede service.Parkeergarage onder hotel.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2009
"Unfreundliche Gastgeber, kinderunfreundlich"
BCSS
3,0
2,0
4,0
3,0
1,0
27/08/09 Obwohl im Frühstücksraum noch etliche Tische bzw. Plätze frei waren, durften wir uns mit unserer 2-jährigen Tochter keinen Sitzplatz frei aussuchen, sondern uns wurde ein Tisch in der hintersten Ecke des schmalen Anbaus zugewiesen. Wir haben den Wunsch geäußert, den Hochstuhl an einen Tisch unserer Wahl zu stellen, wo wesentlich mehr Licht war. Die Inhaberin reagierte auf diesen Wunsch sehr beleidigt und holte daraufhin ihren Ehemann zur Hilfe, dieser sagte dann in einem schroffen bestimmenden Ton: Sie setzen sich in die Ecke, keine Diskussion, ich bin der Chef. Alle anwesenden Gäste waren sehr schockiert über diese unverständliche Reaktion.
Das Zimmer war sehr klein. Der Fussboden wurde bei einem 4tägigen Aufenthalt kein einziges Mal durch die Putzfrau gesaugt, wir haben den Sand vom Strand täglich selbst weggewischt. Die Hotelrechnung musste direkt bei Anreise beglichen werden. Wir haben uns in dem Hotel sehr unwohl gefühlt. Das einzig gute war die komfortable Tiefgarage.

Con amici, ago. 2009
"Prima hotel"
wil
Camere
18/08/09 We zijn een lang weekend in hotel De Dennen geweest.De kamer,met terras,was netjes en verzorgd.Het ontbijtbuffet was erg uitgebreid,ruime keus uit zoet of hartig broodbeleg.Ook kon je zelf een eitje bakken.Als er iets op was,werd het meteen aangevuld.
Ideaal dat je de auto in de ruime parkeergarage kan zetten.
Het hotel ligt in een rustige omgeving en toch in het centrum.

Link a Zoover sul tuo sito