Rijksmuseum Storia e Cultura Informazioni Rijksmuseum Amsterdam Indirizzo Rijksmuseum

Recensioni Rijksmuseum

Meteo

23  °C

21 maggio 2012

Rijksmuseum

Recensioni Rijksmuseum

Jan Luykenstraat 1, 1071 CJ, Amsterdam
Vuoi sapere cosa pensano altri viaggiatori di Rijksmuseum in Amsterdam? Qui trovi le recensioni su Rijksmuseum. Poi vedere 4 Foto delle vacanze di Rijksmuseum
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Rijksmuseum / Amsterdam. Puoi inserirne una.

Hai visitato queste attrazioni?

12 recensioni per Rijksmuseum

Famiglia con bambini più grandi, mag. 2012
"Toppers uit de Gouden Eeuw"
haka1001
14/05/12 Vanwege de verbouwing is maar een klein deel van het Rijksmuseum en van de collectie te zien.
De toegangsprijs is dan ook stevig.
Maar je krijgt nog wel steeds de topstukken te zien.
Bovendien moet je als je regelmatig musea bezoekt in NL zorgen dat je een museumjaarkaart hebt.
Kinderen onder de 18 jaar gratis toegang.
Fotograferen is zowaar toegestaan (maar flitst natuurlijk niet).
Kom zeker nog een keer terug als de verbouwing (ooit) is afgerond.

Con partner, mag. 2011
"Mooi"
Bert
27/05/11 Jammer dat je zoveel geld moet neertellen om zo'n klein deel van de collectie te mogen zien. Het was wel prachtig maar de prijs is te hoog.

Con amici, 2011
"Leuk om gezien te hebben"
Holly
21/05/11 ben afgelopen meivakantie in het rijks geweest. jammer dat ze de boel aan het verbouwen zijn, maar in een bijgebouw zijn de meesterwerken nog te bezichtigen. daar hangen niet alleen maar schilderijen maar zijn ook hele oude poppenhuizen en natuurlijk de nachtwacht te zien.
gewoon voor de cultuur moet je er een keer zijn geweest! leuk te combineren met een dagje Amsterdam =)

Con partner, feb. 2011
"Tijdens de Verbouwing nog steeds een Bezoek Waard"
hoinjsz
28/02/11 Hoewel het Rijksmuseum momenteel verbouwd wordt is het nog steeds de moeite waard om het kleine deel van de collectie (de meesterwerken) de bekijken.
een bezoek duurt nu geen hele dag maar tussen de 2 en de 4uur.

Con partner, 2010
"Mooi"
1pip23
23/04/12 Mooi gebouw en unieke kunstwerken. Dit hoort bij Amsterdam en moet je gezien hebben.

Con partner, feb. 2010
"Zeer de moeite waard"
Anne
21/02/10 Nu het Rijksmuseum zelf voor verbouwing gesloten is, is er in een zijgebouw de tentoonstelling 'masterpieces'. Door de compactheid is het een erg leuke besteding van een/anderhalf uur waarin je een goed overzicht krijgt van wat de Gouden Eeuw ons heeft gebracht.
Met een ING-pasje krijg je zelfs 50% korting!

Con partner, nov. 2008
"Ein MUSS!"
Till Travel
11/03/09 Das "Rijksmuseum" ist ein Muss für alle Amsterdambesucher. Die Anzahl an Rembrandts Werken und anderen Werken aus der Rembrandtzeit ist unübertroffen. Im Hauptraum geht es gesittet und geordnet in langen Schlangen an der Gemälden vorbei. So ist man gezwungen langsam weiterzugehen. Ist zwar nicht stressig, irgendwie fühlt man sich dann doch relativ unfrei.

Viaggio di gruppo, mag. 2007
"De nachtwacht moet je zien"
Kees
13/04/11 We zijn eigenlijk te kort binnen geweest om alles te kunnen zien. We gingen even de nachtwacht bekijken en dan weer verder. We wisten niet dat er zoveel te zien was.

Con la famiglia
Familie Damen
09/05/07 Het is al een paar jaar geleden dat we daar geweest zijn. Leuk te combineren met een dagje Amsterdam.
Het Rijksmuseum daar moet je geweest zijn!! Erg mooi en groot museum je hebt daar wel even de tijd nodig om alles te bekijken. De Nachtwacht vonden de kinderen heel erg indrukwekkend. Prachtig museum we gaan er nogmaals heen.

Famiglia con bambini più grandi, 2006
"Mooiste gebouw van Amsterdam"
G.
07/02/11 Het Rijksmuseum Amsterdam, meestal Rijksmuseum, of kortweg het Rijks, genoemd, is het grootste en belangrijkste rijksmuseum van Nederland. Het is gelegen tussen de Stadhouderskade en het Museumplein in het Amsterdamse stadsdeel Zuid en biedt in zijn ruim 200 zalen een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis. Een groot deel van zijn ruim 1 miljoen voorwerpen tellende collectie bestaat uit werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters. In het gebouw is tevens het Rijksprentenkabinet gevestigd. Het gebouw vind ik het mooiste gebouw van Amsterdam. Het museum trekt ons niet zo omdat wij niet zo van schilderkunst houden. Het hoofdgebouw is tot 2013 gesloten in verband met verbouwing.