Recensioni Bed & Breakfast BenB Apollo***

BenB Apollo***
Recensioni Bed & Breakfast BenB Apollo***
Apollostraat 12, 5081 GS, Hilvarenbeek
Bed & Breakfast BenB Apollo ha ottenuto 9,3 su 10, sulla base di 14 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Bed & Breakfast BenB Apollo***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Bed & Breakfast BenB Apollo*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 34 Foto delle vacanze di Bed & Breakfast BenB Apollo*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per BenB Apollo*** / Hilvarenbeek. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

14 recensioni per BenB Apollo***

Famiglia con bambini piccoli, ott. 2012
"Goed onderkomen"
ramona
Cucina
22/10/12 We hebben één nacht overnacht in deze b&b in verband met een bezoek aan de beekse bergen.
Het was onze eerste ervaring in een b&b waarbij je bij iemand in huis slaapt.
Gastvrouw Corry zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt.
Goede kamer, uitstekende service en ontbijt.
Voor meerdere nachten zou onze voorkeur er wel naar uit gaan naar wat meer privacy. Je bent wel echt te 'gast' bij iemand thuis.
Maar voor een nacht overnachten is dit echt aan te bevelen! Corry gaf aan vanaf 2010 deze b&b te beheren en je kunt merken dat ze goed in haar 'rol' zit.

Ik zou geen verbeterpunten kunnen aangeven.

Viaggio di gruppo, sett. 2012
"Perfect,gastvrij,schoon"
jessica
Cucina
15/10/12 een hele goeie B en B voor een leuke prijs. erg gastvrije mensen. voor alles is gezorgd en alles staat voor je klaar.

Famiglia con bambini più grandi, sett. 2012
"Uitstekend"
S. Meijer
Cucina
24/09/12 Gastvrije ontvangst. Prima kamers. Een super ontbijt. Een echte aanrader.

Viaggio di lavoro, sett. 2012
"Service en ontbijt waren super!! Een dikke pluim!"
Valerie Simons, Wil...
Cucina
19/09/12 Ik had niet verwacht dat een B&B in een regulier woonhuis kon zijn, maar des te groter de verrassing. Kraakhelder en bijzonder prettige mensen. Alles was aanwezig in de kamer en kwalitatief gewoon prima. Voor een verblijf in Hilvarenbeek absoluut een aanrader.

Famiglia con bambini piccoli, 2012
"Een plek om terug te komen."
Mevr. Hr. Oortwijn
Cucina
03/09/12 Tegenover supermarkt heeft voordeel qua inkoop en parkeergelegenheid.
Omgeving zeer geschikt als uitvalsbasis.Gastvrouw en haar man, gaan erg ver in hun klantvriendelijkheid en houden overal, in positieve zin, rekening mee.Er staat een zeer uitgebreid ontbijt klaar en kamers zijn voorzien van alles wat een loge zou wensen, passende lectuur, drank en versnaperingen. Voor onze kleinkinderen was ruimte om te spelen en ze werden geaccepteerd en behandeld alsof het hun eigen kleinkinderen waren. Volop lof voor dit weekend in B en B Apollo

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2012
"Zeer geslaagd"
Fam. Oortwijn
Cucina
02/09/12 Zeer goede en complete kamers. Veel speelgoed aanwezig voor de kinderen.
Zeer compleet ontbijt. Bijna een lopend buffet, maar dan zittend.

Con amici, ago. 2012
"Huiselijke gezelligheid en sfeer"
Boy
Cucina
20/08/12 Omdat deze B&B op een ideale afstand lag van het festivalterrein van Decibel hebben wij besloten hier na een warme dag, heerlijk tot rust te komen.
We werden vriendelijk onthaald en beleid naar de kamers.
Er is 1 grote kamer op de 1e etage en 1 grote en 1 klein op zolder. Met zulke warme dagen (35 graden) is de kleine zolderkamer niet geheel aangenaam. De grote zolderkamer is voorzien van een plafondventilator.
De kamers zijn voorzien van alle gemakken, zoals een tv, een koelkastje en een magnetron.
De heer des huizes was bereid om ons voor het festival terrein af te zetten voor een kleine vergoeding. Ideaal. Zelfs ophalen was geen probleem achteraf, maar daar wouden we de gastheer niet mee belasten.
Het ontbijt de volgende dag was wow! Alles wat je kan bedenken bij een ontbijt stond op tafel. Van vers fruit tot wafels. Van milk & Fruit tot jus d'orange.
Als volgend jaar de datum bekend is voor het volgend feestje, dan zijn wij hier weer van de partij!

Con amici, ago. 2012
"Voor herhaling vatbaar!"
Elke Hendriks
Cucina
19/08/12 Bij aankomst werd ons soep aangeboden en de eigenaar bracht ons naar Decibel (party). Erg gastvrij! Prima geslapen en morgens stond er een super goed verzorgt ontbijt voor ons klaar!

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2012
"Gastvrij"
Annet
Cucina
25/05/12 Zeer vriendelijke gastvrouw, fijne kamers ook voor mijn kinderen en geweldig ontbijt. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.