Recensioni Zwembad Het Vennenbos

Zwembad Het Vennenbos
Recensioni Zwembad Het Vennenbos
Schouwberg 7, 5527 JH, Hapert
Zwembad Het Vennenbos ha ottenuto 8,5 su 10, sulla base di 3 recensioni
Vuoi sapere cosa pensano altri viaggiatori di Zwembad Het Vennenbos in Hapert? Qui trovi le recensioni su Zwembad Het Vennenbos. Poi vedere 9 Foto delle vacanze di Zwembad Het Vennenbos - - -

3 recensioni per Zwembad Het Vennenbos

Famiglia con bambini più grandi, mar. 2013
"Zo heerlijk rustig..........."
Alex
18/03/13 We zijn begin maart in Het vennenbos geweest voor een week, het was er zo heerlijk rustig. Voor het park niet zo mooi maar wij hebben genoten.
Urenlang in het hele zwembad rondgedobberd en gebubbeld met niemand om je heen. We hadden samen met de kids een heel buitenbad voor ons alleen. Heerlijk met een bal volleyen zonder dat iemand er last van had. Uurtje alleen met het vrouwtje zitten bubbelen.
We zijn al vaker in Het Vennenbos geweest maar zo rustig was het er nog nooit, maar zelfs in het hoogseizoen is er voldoende plaats in het zwembad om je te vermaken. Schoon helder water en buiten een heerlijk terras.

Famiglia con bambini piccoli, ott. 2012
"Subtropisch zwembad"
silfer
29/10/12 Mooi zwembad maar duur voor een dag met een gezin.

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2010
"Soms erg druk"
Corrie
22/10/12 Hier kunnen de kleinkinderen zich heerlijk uitleven maar moeten grootouders die niet in het water gaan gewoon het volle pond betalen.

Migliori strutture a Hapert