Recensioni Appartamento Scheyerhof

Scheyerhof
Recensioni Appartamento Scheyerhof
Schey 13-17, 6255 NL, Noorbeek
Appartamento Scheyerhof ha ottenuto 8,7 su 10, sulla base di 17 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Scheyerhof? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Scheyerhof e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 6 Foto delle vacanze di Appartamento Scheyerhof - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Scheyerhof / Noorbeek. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

17 recensioni per Scheyerhof

9,4
8,5
8,3
8,6
8,4
Con partner, mar. 2013
"De hemel op aarde, als het ware......."
Hans Prinsen
Ambiente spazioso
06/03/13 Ideaal vertrekpunt voor het maken van veel uiteenlopende wandelingen in een prachtige omgeving. Ook de andere kant van de vlakbij gelegen Nederlands-Belgische grens is beslist de moeite van het bezoeken waard.

Prima locatie, prettige gastheer en gastvrouw, uitstekend ontbijt. Wij komen er in iedere geval graag terug!

Famiglia con bambini più grandi, ott. 2012
"Plek met veel te bieden"
Tom Verburg
Ambiente spazioso
05/11/12 De inrichting van de appartementen (we hadden er twee in gebruik) is heel compleet (er was zelfs een voorraadje koffie en thee!). En belangrijk: de bedden zijn top! Een prachtig uitzicht op een plek waar je makkelijk even naar Maastricht rijdt, of naar een van de andere parels in dit mooie land.
Ruud en Loes zijn heel attente gastheer en gastvrouw. Doen!

Con partner, sett. 2012
"Lekker uit in de bergen van Nederland"
van leeuwen
Ambiente spazioso
10/11/12 Wij hebben met onze hond een heerlijke week gehad bij de fam Tummers in hun Scheyerhof. Wat een rust! Leuk ingerichte appartementjes met alles erop en d'r aan en niet onbelangrijk, heerlijk bedden! Mooi uitzicht vanuit de woningen op het grote gazon met loslopende kippen....
Vanuit Scheyerhof is het heerlijk wandelen en fietsen,ook in het aangrenzende België.
We hebben (weer) genoten!.?
Fam van Leeuwen

Con partner, lug. 2012
"Prachtige locatie!"
afmeer
Ambiente spazioso
25/11/12 Wij hadden een groot 5pers.hoekappartement met een heel groot terras aan 2 kanten en een schittere groot gazon voor algemeen gebruik, waar de kippen nieuwsgierig op je afkwamen. Luxe rustiek ingerichte ruime woonkamer met fijne bank en zetels, keurige badkamer met een hele grote stapel mooie handdoeken. Prima bedden in de slaapkamers, opgemaakt en wel! De trap naar de slaapetage is wel heel steil. Het uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het terras is geweldig! Het weer tijdens onze week zat ook helemaal mee, waardoor we terugkijken op een fantastische week!

Con amici, mag. 2012
"Rust, ruimte en schoonheid."
Marianne, Bart en R...
Ambiente spazioso
15/05/12 Alweer een fijn en ontspannen weekend in Schey, Noorbeek.
Het is erg goed toeven in Scheyerhof.
Loes en Ruud besteden al jaren veel zorg aan de huisjes.
Van alle gemakken voorzien. Het ademt een zeer gastvrije, buitenlandse sfeer.
Geen afgemeten servies of bestek, genoeg spulletjes, goede bedden, handoeken, fris beddegoed.... heerlijk allemaal. Zelfs aan koffiepads is gedacht.
Tv, muziek, wifi, comfortabel warm.
Voor elk seizoen een ideale plek om te verblijven. Voor mens en hond!

Con partner, mag. 2011
"Prachtig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland"
Melissa en Daan
Ambiente spazioso
14/05/11 Heerlijk weekend gehad in deze romantische omgeving. Lieflijk gelegen nabij het dorpje Noorbeek, restaurant Du Nord is een echte aanrader! Echte streekgerechten zoals asperges. De appartementen zijn mooi ingericht, schoon en ademen het echte boerenleven uit. De kippen in de wei maken het beeld compleet. Lekker sportief om te fietsen in de omgeving, wandelen naar de ijssalon in Ulvend (België). Erg lekker zelfgemaakt ijs. Leuk voor de kinderen om de grotten in Valkenburg te gaan ontdekken. Wij hadden een leuk evenement in ons weekend, de den halen. Traditioneel met Belgische knollen halen de jongens van het dorp de den in het bos. 's avonds wordt de den overeind gezet. Bijzondere happening! Fantastisch weekend gehad, we gaan volgend jaar zeker weer!

Con partner, mag. 2011
"Wat een heerlijke vakantie"
Frans en Carolien
13/05/11 Heerlijk gelogeerd in Schey appartementen Scheyerhof,
Fantastisch, heerlijk rustig, aardige mensen (dhr. en mevr. Tummers) bedden opgemaakt en lekker fris, appartement heel schoon (echt geen schimmel zoals eerder geschreven) vrije zitjes met begroeide tussenschots.
Wij hebben genoten van de heerlijke omgeving. Maastricht, en heerlijke ijsjes gegeten in Ulvend en Slenaken. Echt een aanrader voor wie van rust ruimte en een mooi en schoon appartement houd.

Famiglia con bambini piccoli, apr. 2011
"Een heerlijk verblijf"
Michael, Astrid en ...
Ambiente spazioso
27/04/11 Het is ons erg goed bevallen in Scheyerhof. Het telefonisch contact vooraf was ook prima. Wij waren daar met ons kindje van 6 maanden oud. Er stond een bedje keurig opgemaakt, verder was er een kinderstoel en een badje, mochten we nog een box willen dan kon dat ook, maar dat vonden wij niet nodig, want er was een prachtige tuin en het was perfect weer dus we hebben met een kleedje op het grasveld gelegen. De eigenaren hielpen ons mee bepaalde adressen te vinden en kwamen met extra tips voor de omgeving. Wij hebben ons prima vermaakt en we komen ook zeker nog een keer terug. Ik heb dit adres ook al doorgegeven aan een familielid en vrienden. Zeker een aanrader dus! Super!!

Con partner, 2011
"Mooie ligging, netjes ingerichte appartementen"
Paul
Ambiente spazioso
06/02/11 Wij zien hier nu 2 keer geweest, in een 2 persoonsappartement en in een 4 persoonsappartement. Beide keren goed bevallen. Alles netjes en compleet ingericht. Mooie rustige locatie maar toch ales dichtbij voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Famiglia con bambini più grandi, dic. 2010
"Een toppertje!"
Arine Strijbos
Ambiente spazioso
03/01/11 Super huisje, alles erop en eraan, bij aankomst stond er een flesje wijn met wafels klaar, Kerstboom in de woonkamer.
Verder een prachtig uitzicht, grote tuin en vlakbij de grote steden zoals Maastricht.
De familie zelf was ook supervriendelijk!!!
Al met al zéker voor herhaling vatbaar!