Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 114
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Chambre d' hôte Rekko
Recensioni Bed & Breakfast Chambre d' hôte Rekko
Kleine Looiersstraat 8, 6211 JL, Maastricht
Bed & Breakfast Chambre d' hôte Rekko ha ottenuto 8,8 su 10, sulla base di 35 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Bed & Breakfast Chambre d' hôte Rekko? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Bed & Breakfast Chambre d' hôte Rekko e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 6 Foto delle vacanze di Bed & Breakfast Chambre d' hôte Rekko - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Chambre d' hôte Rekko / Maastricht. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

35 recensioni per Chambre d' hôte Rekko

9,3
8,9
8,4
8,7
8,5
9,4
Con partner, mag. 2013
"Heerlijk verblijf op prachtige plek!"
margreet_7
Camere
10/05/13 Deze B&B ligt op de ideale plek, werkelijk alles op loopafstand! Toch een rustige straat. De kamers zijn mooi en netjes en schoon en je wordt vriendelijk ontvangen. Ook het ontbijt is uitstekend en de gastvrouw heeft goede tips.Wij gaan zeker terug!

Famiglia con bambini più grandi, feb. 2013
"Manjefiek!"
De Keizer
Camere
20/02/13 Wij zijn weer met z'n 3tjes een paar daagjes naar Maastricht geweest, mama en 2 dochters en sliepen in de 3persoonskamer op de 4de etage. wat een geweldige kamer. Heel rustig en heerlijk ruim. Eén avond ons laten verwennen bij restaurant Manjefiek, door de taxi gebracht en weer opgehaald. Kortom een paar Manjefieke dagen mede door de familie REKKO. Tot het Preuvenemint, want dan zijn wij er weer.

Con partner, dic. 2012
"Iedere keer weer een plezierig welkom gevoel."
eef_brouwer
Camere
25/12/12 Chambres 'd hote "Rekko" is altijd weer een heerlijk plekje om Maastricht te bezoeken. Alles op loopafstand, winkels, musea, terrassen, en toch heel rustig gelegen. Vriendelijke ontvangst met een heerlijk kopje koffie, mooi ingerichte kamers met alle comfort. En een heerlijk ontbijt. Om steeds weer terug te komen.

Per informazioni e disponibilità su Bed & Breakfast Chambre d' hôte Re...

Famiglia con bambini più grandi, dic. 2012
"Leuke ligging, prijs a.d. hoge kant"
Wanda
Camere
18/12/12 Wij waren met z'n drieen voor 1 nacht in Rekko en hadden naar aanleiding van de site veel vertrouwen in een goede B & B.
De locatie was prima alleen de kamer viel ons voor deze prijs, 225 euro voor een nacht, erg tegen. De 3 persoonskamer ligt op de 4e verdieping, eigenlijk een zolderkamer met weinig luxe.
De ontvangst, door mijnheer, was goed.

Con amici, ago. 2012
"Topper!"
jprotzman
Camere
19/10/12 WIj waren hier met 4 personen tijdens het Preuvenemint. Wat een topper in het even geweldige Maastricht! We hebben al een aantal hotels en B&B's gezien, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit. De eigenaresse heette ons op een bijzonder prettige manier welkom bij aankomst. Het is een prachtig oud pand met mooie kamers, smaakvol ingericht en met oog voor de oude details. Het ontbijt 's morgens was heerlijk en de bedden sliepen goed. Koffie/thee op de kamer. De B&B ligt in het mooie, oude Jekerkwartier, op 5 minuten lopen van het Onze Lieve Vrouwenplein en op 10 minuten lopen van het Vrijthof.
Iedere ochtend worden de kamers schoongemaakt, wat op zich al bijzonder is voor een B&B. De prijs is wel wat aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je alles wat je zou wensen in een B&B op een toplocatie. Dit is een Bed & Breakfast zoals het zou moeten zijn. Echt een topper! Wij komen zeker terug.

Con partner, giu. 2012
"Waar een prachtig weekend maastricht begint!!!"
Henk
Camere
16/06/12 Prima bed and breakfastaccomodatie. Prijs kwaliteit is goede match. kamer zijn piekfijn in orde en schoon zoals schoo hoort te zijn!!
Wel gehorige kamers maar dat zit grotendeels in de houten vloeren.
Familie Rekko is echt top. Zeer gastvrij, vriendelijk en elke tip die je maar wilt, kun je krijgen. Ontbijt was uitstekend. Wij komen er zeker terug, al was het alleen al om de familie Rekko.

Con amici, giu. 2012
"Ondermaatse prijs/ kwaliteit"
Esther Frank
4,0
2,0
2,0
5,0
12/06/12 Het hotel is duur en daar had ik meer voor verwacht. We konden het zolderraam alleen maar openhouden door het vast te zetten met de waterkoker en een flesje water., omdat een raamuitzettter ontbrak. Bij wijze van gordijn moesten we een jas gebruiken, want dat ontbrak. Er waren nauwelijks plaatsen om iets, handdoeken, kleding, jassen, op te hangen. Dat moest dus maar aan de verwarmingsbuizen. Het derde bed had geen lampje. De badkamer was degelijk, maar passend bij een aanzienlijk lagere prijscategorie. Bij het afscheid werd niet gevraagd hoe wij het verblijf ervaren hadden, er werd alleen afgerekend. Maar het meest heeft het ons gestoord hoe we werden behandeld toen één van ons zijn jas vergeten bleek te zijn ( die hing in de kast, omdat er verder geen ophangmogelijkheden waren). Met overduidelijke tegenzin en na lang onderhandelen kwam dit tot een oplossing. Wij hadden meer service en oprecht meedenken verwacht voor de prijs.

Con partner, mag. 2012
"Top!"
Fabienne en Ferry
07/05/12 Schoon, mooi, gastvrij en in het centrum

Con partner, dic. 2011
"Geweldig gelegen b&b"
Albert en Elles
Camere
05/01/12 In een zeer rustige buurt gelegen en dat in het centrum. Parkeren kost € 6,- per dag. Was wel even een klein stukje lopen trouwens. Leuke ontbijtruimte waar je vanalles kunt krijgen. Kamers zijn schoon en mooi. Enige minpuntje vonden wij dat je moet afrekenen in de ruimte waar je ontbijt. Verder echt prima, volgende keer gaan we hier weer naar toe!

Con partner, sett. 2011
"Super 10+"
Petry
Camere
07/09/11 Meer dan goed, één van de leukste adressen in Maastricht.
helemaal in het centrum, met parkeermogelijkheid & hele aardige mensen.
veer kome trök

Recensioni di Zoover sul tuo sito