18/12/12
Wij waren met z'n drieen voor 1 nacht in Rekko en hadden naar aanleiding van de site veel vertrouwen in een goede B & B.
De locatie was prima alleen de kamer viel ons voor deze prijs, 225 euro voor een nacht, erg tegen. De 3 persoonskamer ligt op de 4e verdieping, eigenlijk een zolderkamer met weinig luxe.
De ontvangst, door mijnheer, was goed.
19/10/12
WIj waren hier met 4 personen tijdens het Preuvenemint. Wat een topper in het even geweldige Maastricht! We hebben al een aantal hotels en B&B's gezien, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit. De eigenaresse heette ons op een bijzonder prettige manier welkom bij aankomst. Het is een prachtig oud pand met mooie kamers, smaakvol ingericht en met oog voor de oude details. Het ontbijt 's morgens was heerlijk en de bedden sliepen goed. Koffie/thee op de kamer. De B&B ligt in het mooie, oude Jekerkwartier, op 5 minuten lopen van het Onze Lieve Vrouwenplein en op 10 minuten lopen van het Vrijthof.
Iedere ochtend worden de kamers schoongemaakt, wat op zich al bijzonder is voor een B&B. De prijs is wel wat aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je alles wat je zou wensen in een B&B op een toplocatie. Dit is een Bed & Breakfast zoals het zou moeten zijn. Echt een topper! Wij komen zeker terug.
16/06/12
Prima bed and breakfastaccomodatie. Prijs kwaliteit is goede match. kamer zijn piekfijn in orde en schoon zoals schoo hoort te zijn!!
Wel gehorige kamers maar dat zit grotendeels in de houten vloeren.
Familie Rekko is echt top. Zeer gastvrij, vriendelijk en elke tip die je maar wilt, kun je krijgen. Ontbijt was uitstekend. Wij komen er zeker terug, al was het alleen al om de familie Rekko.
2,0
12/06/12
Het hotel is duur en daar had ik meer voor verwacht. We konden het zolderraam alleen maar openhouden door het vast te zetten met de waterkoker en een flesje water., omdat een raamuitzettter ontbrak. Bij wijze van gordijn moesten we een jas gebruiken, want dat ontbrak. Er waren nauwelijks plaatsen om iets, handdoeken, kleding, jassen, op te hangen. Dat moest dus maar aan de verwarmingsbuizen. Het derde bed had geen lampje. De badkamer was degelijk, maar passend bij een aanzienlijk lagere prijscategorie. Bij het afscheid werd niet gevraagd hoe wij het verblijf ervaren hadden, er werd alleen afgerekend. Maar het meest heeft het ons gestoord hoe we werden behandeld toen één van ons zijn jas vergeten bleek te zijn ( die hing in de kast, omdat er verder geen ophangmogelijkheden waren). Met overduidelijke tegenzin en na lang onderhandelen kwam dit tot een oplossing. Wij hadden meer service en oprecht meedenken verwacht voor de prijs.