Recensioni Bungalow Bungalows Osebos De Wijngaard

19 giugno 2013

Bungalows Osebos De Wijngaard
Recensioni Bungalow Bungalows Osebos De Wijngaard
Gulpen
Bungalow Bungalows Osebos De Wijngaard ha ottenuto 6,6 su 10, sulla base di 17 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Bungalow Bungalows Osebos De Wijngaard? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Bungalow Bungalows Osebos De Wijngaard e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 7 Foto delle vacanze di Bungalow Bungalows Osebos De Wijngaard - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Bungalows Osebos De Wijngaard / Gulpen. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

17 recensioni per Bungalows Osebos De Wijngaard

Con partner, apr. 2013
"Eenvoudig huisje"
morena
Ambiente spazioso
21/04/13 We zijn een midweek in bungalow 4 Osebos geweest.
We hadden redelijk goed weer, dus veel op pad geweest.
Het huisje was zeer eenvoudig, wel schoon maar klein en de meubels waren wel aan een opknap beurt toe. Een hele oude tv met kapotte afstandsbediening. Geen handoekenrek aanwezig, dus handoeken lagen overal. We hebben dit de volgende dag aangegeven en dezelfde avond kregen we een andere tv (plat scherm) en een handoekrekje.
Deze service was oke.
Helaas had ons huisje niet het prachtige uitzicht zoals je op de site kan zien maar zaten we achter het huis van de camping, zodat je weinig privacy had.
De prijs is natuurlijk niet hoog maar in verhouding met wat je krijgt toch te veel.
Al bij al zullen wij hier niet meer terug komen, maar heb je een laag budget en niet te veel eisen is het aardig huisje om er toch even tussenuit te zijn.

Famiglia con bambini piccoli, ott. 2012
"De Wijngaard, op Internet mooier dan het is!"
Fam Hollander
2,0
1,0
1,0
27/10/12 bungalow nr 1 Het interieur is erg verouderd, volgestouwd met stoelen, die je eerst naar buiten moet werken om je r**t te keren. De badkamer had zeker 10 jaar geleden al een opknapbeurtje kunnen gebruiken. Schimmel, hele oude wastafel etc. De keuken is eigenlijk weer aan renovatie toe, magnetron op het aanrecht, dus verder geen plaats meer. Kapot verlengsnoer om de magnetron / waterkoker / koffiezet apparaat aan te sluiten !! Het enige van deze tijd is de flatscreen. Voor dit geld, wat wij nu betaalden, hebben wij al menig keer in veel betere huisjes gezeten. Naar familie en vrienden zou ik deze woning dan ook totaal niet aanraden. Alles in het huisje is smoezelig en niet af. Schimmel infectie overgehouden van de douche. Zeer slecht matras met een votje van een dekbed ... etc etc etc. Oja, het enige wat voldeed was de stofzuiger! wel 2000 watt, die ik uit een schuifkast moest zien te krijgen!

Viaggio di gruppo, ago. 2012
"Huisje met mooi uitzicht over het dal"
Ben
Ambiente spazioso
04/10/12 Wij zaten in de nazomer een tijdje in huisje nr3. Prachtig uitzicht over het dal waar we elke avond konden genieten van de zonsondergang. Het huisje is basic ingericht maar schoon. Helemaal goed als je niet teveel luxe nodig hebt. Het is bovendien een heel licht huisje, veel zonlicht!
De wandelroutes beginnen voor de deur. Oh ja, het zwembad van de camping was ook heerlijk!
Kortom., prima verblijf gehad hier.

Ben

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Aanrader met kinderen!"
Verdel
Ambiente spazioso
21/07/12 Wij zochten een niet al te luxe, maar wel mooi gelegen en prettige bungalow om met onze 4 jonge kinderen vakantie te vieren in Zuid Limburg. De 6 persoons bungalow bij Camping de Osebos van de Wijngaard heeft méér dan aan onze verwachting voldaan.

De bungalow is aan de rand van het bos gelegen en vanuit de zithoek kijk je over een mooi dal uit. Rondom de bungalow is alle ruimte voor de kinderen om lekker te spelen. De faciliteiten van de camping, zoals de campingwinkel, het buiten zwembad en de mooi onderhouden speeltoestellen maken de locatie tot een prima thuisbasis om de omgeving te verkennen.

Verwacht geen luxe villa, maar zeker waar voor je geld. Wij komen zeker nog eens terug!

Con partner, mag. 2012
"Prijs/kwaliteit prima in orde"
carla bos
Ambiente spazioso
13/06/12 juni 2012. Ondanks het matige weer (koud en veel regen, soms zon) hebben we ons prima vermaakt in het schitterende Limburg. De bungalow heeft er zeker aan bijgedragen, dat we het toch een aangenaam verpozen vonden. Binnen was alles schoon en netjes. Buiten stond een mooie grote tafel met 6 stoelen. Achter de huisjes een groot grasveld (welke prima werd onderhouden) waar je gebruik kon maken van klaarstaande tuinsetjes. We zaten (gezien het weertype) net zoveel binnen (waar je zeker in slaapkamer kon ruiken dat er was gerookt, bungalow nr. 4) als buiten. Alles in de bungalow was aanwezig en 's morgens lekkere verse broodjes halen bij de kampwinkel. Mooie wandelroutes in de omgeving; de routekaarten kun je lopend vanuit de bungalow ophalen/kopen bij VVV Gulpen. Weekend ná Pinksteren is de wielertocht Limburg Mooiste, met Gulpen als controlepost. Prachtig om mee te maken, ook als niet wielrenner...
Het is ons goed bevallen en kunnen deze bungalow zeker aanbevelen.

Famiglia con bambini piccoli, mar. 2012
"Prima uitvalbasis om de regio te verkennen"
Jan Willem
Ambiente spazioso
20/04/12 De accomodatie (bungalow 4) is niet nieuw, maar wel schoon en netjes en recent gemoderniceerd. Badkamer is schoon en netjes. De keuken is compleet en schoon en modern (geen vaatwasser). De houtkachel is heerlijk. De boxspring bedden zijn prima. Er is wel gerookt in het huisje.

Vanuit de woonkamer is het uitzicht half-vrij het dal in. De gelijkvloerse bungalow staat tegen een helling op en het terras aan de voorzijde is een prima plek. De kinderen kunnen 'beneden' zich uitleven in de speeltuin met trampoline, schommels, glijbanen enz enz.. Helaas wel uit het zicht, dus met kleintjes moet je mee lopen.

De bungalows staan achter het hoofdgebouw met restaurant, afhaal snack, winkeltje, tevens receptie. Verderop is een camping van het complex. Het (buiten-)zwembad was nog leeg in het paasweekend, maar zag er verder netjes uit. Groot bad, aflopende diepte en een peuterbadje 30cm.

Het park ligt net even buiten Gulpen. In Gulpen zijn leuke restaurantjes en natuurlijk de lokale brouwerij.

Famiglia con bambini più grandi, 2011
"Aanrader!"
H. Nuij
Ambiente spazioso
12/10/11 Wij waren hier met het hemelvaartsweekend in een 4-persoonshuisje. Het was er schoon en fris en van alle benodigdheden voorzien, zelfs een klein oventje voor broodjes. Inrichting praktisch en ruim. De eerste avond was het nog koud maar de CV zorgde in no-time voor een behaaglijke temperatuur. De dagen die volgden hadden we temperaturen van boven de 30 graden en hebben we enorm genoten van het zwembad en de grote groene ruimte voor, achter en naast het huis. Wat een weldaad, wat een privacy! We konden gebruik maken van een tuinmeubelset en ook van een houten picknicktafel. Je kunt ook de rustige camping aflopen en kiezen uit korte en lange wandelroutes. Wij vonden het er prachtig en de sfeer is er zeer vriendelijk. Verder hebben we Maastricht en Aken bezocht, beiden nog geen half uur met de auto. Wij gaan vaker komen!

Famiglia con bambini piccoli, sett. 2011
"Heerlijk verblijf gehad"
Familie de Groot
Ambiente spazioso
12/09/11 Ondanks het weer hebben we een heerlijk verblijf gehad ! Fantastisch uitzicht en goed verzorgd. Zeker een aanrader!

Famiglia con bambini piccoli, giu. 2011
"Fijne dagen in een mooie bungalow"
Matthijs Pitlo
Ambiente spazioso
09/06/11 Wij waren in het hemelvaarts-weekend in de bungalow op Osebos.
We hebben er fijne dagen gehad,de bungalow staat geweldig met een mooi uitzicht.
Op de inrichting was niets aan te merken,alles was keurig schoon en netjes
De bedden waren goed,rondom ,wij hadden een prachtig en fijn weekend,
zeker voor herhaling vatbaar.
Matthijs

Con amici, mar. 2011
"Vieze, sterk verouderde, te dure bungelow"
asje03
3,0
14/03/11 Verpauperd, vies en vochtig huisje. Zeer slechte, vieze bedden en matrassen! Kunnen rechtstreeks naar de stort! Ook dekbedden zijn te vies en te dun om maar een beetje fatsoenlijk onder te slapen. Niet 1 deur sluit goed. Badkamertje lijkt vrij nieuw met klein badje, maar schimmel zit al in de voeg. WC op badkamer. 6 persoons bungelow is veel te klein voor 6 volwassenen.Heb echt vaker eenvoudige huisjes gehuurd en ik verwacht echt geen luxe, maar ik vind het echt schandalig dat iemand zoiets durft te verhuren. Echt niet aan te raden!!

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?