Recensioni Sauna- Beauty Centre di Waterlelie

24 maggio 2013

Sauna- Beauty Centre di Waterlelie
Recensioni Sauna- Beauty Centre di Waterlelie
Oudestreek 47, 9354 AD, Zevenhuizen
Sauna- Beauty Centre di Waterlelie ha ottenuto 7,1 su 10, sulla base di 19 recensioni
Vuoi sapere cosa pensano altri viaggiatori di Sauna- Beauty Centre di Waterlelie in Zevenhuizen? Qui trovi le recensioni su Sauna- Beauty Centre di Waterlelie. Poi vedere 1 Foto delle vacanze di Sauna- Beauty Centre di Waterlelie - - -

19 recensioni per Sauna- Beauty Centre di Waterlelie

Con amici, apr. 2013
"Klant geen koning!!!"
van den Berg
3,0
27/04/13 Na een over het algemeen wel prettig sauna bezoek, kwam ik voor een onaangename verassing bij het afrekenen aan het eind van de dag. Niet alleen kon mijn cadeau bon niet echt worden gebruikt, ik kreeg ook nog eens te horen tot ik bewust de boel wou bedonderen, terwijl ik wel drie keer heb gebeld om na te vragen hoe ik de bon kon gebruiken, en precies datgene heb gedaan wat ze mij hebben verteld. Kortom vraag een email bevestiging als u iets afspreekt telefonische afspraken gelden hier blijkbaar niet.

Behandeling waren OK, bediening in het restaurant was wat klant onvriendelijk, jammer dat een dagje sauna zo moet aflopen

Con partner, 2013
"Nette sauna"
Fries
09/04/13 Goede en volledige sauna. Lekker om een dagje heen te gaan. Als we naar de sauna gaan dan we hier heen.

Con partner, mar. 2013
"Heerlijk rustige sauna!"
H. van Soest
06/03/13 Mooie, goed onderhouden sauna, ruim opgezet. Fijne douches met flinke straal en genoeg plek in de diverse sauna's.
Vriendelijk personeel en goed eten.
Volgens mij kwamen veel bezoekers (net als wij) uit de Randstad, die hier de rust vinden die er in een sauna behoort te zijn.
Wij hebben deze sauna al een paar keer bezocht, maar dit was zeker niet de laatste keer!

Viaggio di lavoro, ott. 2012
"Niet voor herhaling vatbaar!"
mirakel
2,0
10/10/12 Mijn bezoek aan deze sauna liep uit op een onprettige avond! Ik ben na twee uren vol ergenis deze sauna uitgelopen. Het restaurant gedeelte heeft na 17.00 uur alleen een grote kaart, waardoor je bijna geen kleine maaltijd kunt bestellen. Uitzonderingen worden niet gemaakt zelfs niet voor een tosti! Mijn idee zou zijn dat de visie van het restaurant niet past bij een sauna...niet heel klantvriendelijk....meer een Van Der Valk idee, maar dan in ochtendjas, weinig saunasfeer en gezelligheid behalve van de muggen aldaar in overvloed!!!
Het saunaplein, de eucaliptus sauna rook niet heel fris, naar onaangename lichaams geuren. Zijn ze daar aan het bezuinigen? Er is een groot zwembad, maar een groot gedeelte is zeer koud.

Con partner, ott. 2012
"Niet klantvriendelijk"
HP Elzinga
3,0
03/10/12 Mijn partner en ik zijn vandaag 3 oktober 2012 naar de sauna Waterlelie te Zevenhuizen geweest. We hebben op zich genoten van de faciliteiten die worden geboden. Bij het afrekenen wilden we gebruik maken van een cadeautje van de postcode loterij, waarbij wij voor 2 personen vrij entree hadden, echter bij het aanbieden van deze kortingscoupon, bleek dat deze op 30 september 2012 was verlopen. Van coulance was geen sprake, ondanks dat wij vaker deze faciliteit bezoeken. Door deze gebeurtenis, gaan wij de Waterlelie niet meer bezoeken.

Con partner, sett. 2012
"Fijne sauna op 20 minuten rijden"
Nico
18/09/12 De waterlelie is een fijne sauna met veel faciliteiten.

Con partner, 2012
"De mooiste sauna in het Noorden"
Elizabeth T. Lok
24/08/12 Deze sauna is mijn favoriet in het noorden. De opgietsessies met de verschillende thema's zijn een heerlijke en ontspannen beleving. De tuin is geweldig, je kunt er overal liggen zonnen en er is een modern buitenterras. De keuken vind ik zelf iets minder. De temperatuur van het buitenzwembad is goed. Vriendelijke bediening.

Con amici, giu. 2012
"Supernette sauna"
brenda_plat
20/06/12 Goede sauna met veel mogelijkheden. Groot zonder de knusse sfeer te verliezen. Heel mooi complex, schoon en verzorgd. Zeker een aanrader!

Con partner, mag. 2012
"Mooie sauna, ecologisch, hygienisch?"
K.J.
21/05/12 Mooie, nette en complete sauna. Ruim en redelijk strakke inrichting.
Sauna's goed op temperatuur (behalve grote "babbelsauna": 95 graden bij te hoge luchtvochtigheid door te drogen liggende handdoeken !!!).

Pluspunt: ecologisch
(bijkomend?)Nadeel: ruikt niet overal even fris binnen, Turks stoombad zelfs weer ontvlucht vanwege muffe lucht

Con partner, mar. 2012
"Prettige sauna"
Nanno S. van der Wi...
24/10/12 Voldoende saunabaden. Nieuwe zwembad met balletjes in winterperiode vindt ik geen verbetering. Aparte ligweide voor rokers.