Recensioni Casa vacanza Suyderoogh 163

8,2
Meteo

14  °C

27 maggio 2013

Ancora nessuna foto disponibile. Inserisci la prima foto
Recensioni Casa vacanza Suyderoogh 163
Lauwersoog
Casa vacanza Suyderoogh 163 ha ottenuto 8,7 su 10, sulla base di 11 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Casa vacanza Suyderoogh 163? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Casa vacanza Suyderoogh 163 e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 3 Foto delle vacanze di Casa vacanza Suyderoogh 163 - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Suyderoogh 163 / Lauwersoog. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

11 recensioni per Suyderoogh 163

7,6
7,4
7,9
8,2
Famiglia con bambini piccoli, mar. 2011
"Veel rust, ruimte en privacy"
Marga
14/03/11 geweldige ruime accomodaties liggend aan het water met veel privacy

Con amici, feb. 2011
"Vakantiepark Suyderoogh is een echte aanrader."
Diana Zoon
Ambiente spazioso
01/03/11 Voor lieverhebbers van natuur en vogels is het hier een eldorado, maar daarnaast zijn er nook leuke dingen te doen in de omgeving. Shoppen in Groningen kan op 30 km afstand, maar Dokkum is maar een kwartiertje met de auto en levert ook veel winkel vertier.
Het theemueum mag je niet missen, evenals de Doezoo (insektemmuseum).
Met mooi weer met de boot naar Schiermonnikoog of alleen een visje eten in de haven van Lauwersoog.
Al met al een prachtige omgeving, ruime en verzorgde accomodatie, goede service en vriendelijke medewerkers.

Con partner, ott. 2010
"Rust en ruimte"
Maartje
Ambiente spazioso
26/01/11 Heel rustig daar in het hoge noorden. Buitengewoon heldere luchten, iets wat in het westen niet meer te zien is vrijwel.
Fijn huis en gezellig ingericht. Wij hebben genoten van de rust en de ruimte, gewandeld en in de avonduren bij de open haard gelezen. Wij komen graag terug.
Pier en Maartje

Con partner, sett. 2010
"Een uitstekend Landalpark."
Jo Schiffelers
Ambiente spazioso
24/09/10 Een heel mooi gelegen park in een mooie natuurlijke omgeving. Bungalows liggen prima en zijn fijn ingericht. Restaurant op het park is een aanrader voor iedereen.
Heerlijk rustig.

Con partner, ago. 2010
"Park met veel ruimte, midden in de natuur"
I. Ouwehand
Ambiente spazioso
26/08/10 Mooie huisjes, op ruime afstand van elkaar, meeste hebben een steiger, direct aan het water. Keuken was in ons huisje niet zo praktisch, kkokplaat zat te dicht tegen de muur, waardoor de tegels barsten. Jammer dat er geen toilet boven bij de slaapkamers was. Verder maakt de omgeving alles goed.

Con partner, giu. 2010
"Prachtig ruim opgezet park"
averink
Ambiente spazioso
22/06/10 heel mooie natuur en rustige omgeving prachtig om te wandelen en te fietsen

Con partner, gen. 2010
"Niet via Landal!"
I.P. de Gelder
Ambiente spazioso
10/02/10 Duintje, u heeft kennelijk via Landal geboekt. Huisje 163 is niet van Landal. Ik begreep uw verhaal al niet. De keer dat mijn vrouw en ik verbleven in huisje 163 hebben wij juist genoten van de ruimte en de netheid!
U moet niet de fout maken de huisjes van Landal te vergelijken met de huisjes op het park die niet door hen verhuurd worden. De huisjes van Landal hebben ook geen bedstede meer. Huisje 163 hebben wij gehuurd van fam. Jansma, via zuideroog.nl. Wat een vriendelijke mensen! Wij zijn heel tevreden over de service en vooral over de rust en de ruimte die wij daar vonden. Een echte aanrader, ook voor grote gezinnen.

Famiglia con bambini piccoli, dic. 2009
"Uitstekende plek voor rust en natuur"
Evert Jan Luchies
Ambiente spazioso
14/02/10 Afgelopen kerstdagen verbleven wij (gezin met twee kleine kinderen) hier;
Geniet van de natuur in directe omgeving van het het huisje en het park (herten, hermelijnen en veel vogels gezien in de tuin om het huisje). Veel rust en ruimte; bedenk wel dat er in de directe omgeving weinig winkels te vinden zijn, en dat je hiervoor het beste kunt gaan naar het mooie Friese Dokkum of de stad Groningen; beide per auto goed bereikbaar.
Huisje en voorzieningen prima; park beschikt ook over voldoende faciliteiten als kinderspeelplekken en een (klein) zwembad waar je zomaar de kans loopt om er als enige in te zwemmen; wij vinden het een aanrader, en zullen zeker nog een keer komen

Con partner, apr. 2009
"Rust en ontspanning in fraaie omgeving"
Maartje
Ambiente spazioso
11/02/10 genoten van de rust en de ruimte in een bijzondere omgeving. Hier is nacht nog nacht en zie je in de avonduren als het helder is, duizenden sterren.
Het huis is fijn, royaal en gezellig ingericht. In het gastenboek staan ook leuke verhalen over wat de gasten allemaal hebben gezien, ondernomen en beleefd. we zijn hier echt tot rust gekomen en in de avonduren hebben we zitten lezen bij de open haard. Voor herhaling vatbaar.
Joris en Maartje

Con la famiglia, ago. 2008
"Geweldig plekje!"
Marieke
Ambiente spazioso
08/08/08 Net terug van een weekje Lauwersoog. Heerlijk rustig park wat echt prachtig ligt en ruim is opgezet. We hadden van te voren op de website op de plattegrond gekeken welk huisje we graag wilden (nr 231) nl. aan de rand van het park en aan het water en dat bleek een heel goede keus te zijn!! Mooie bungalow met redelijke inrichting op een super plekje! Onze dochter van 3 jaar heeft het ook geweldig naar haar zin gehad: zwemmen, spelen in de speeltuintjes en lekker in de tuin. En wat een rust! In de omgeving zijn ook leuke dingen te doen, dagje Schiermonnikoog is echte aanrader. Wij hebben hier een heerlijke week gehad en komen misschien nog wel eens terug.