Recensioni Campeggio De Wije Werelt****

Recensioni Campeggio De Wije Werelt****
Arnhemseweg 100-102, 6731 BV, Otterlo
Sito ufficiale
Campeggio De Wije Werelt ha ottenuto 8,8 su 10, sulla base di 66 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Campeggio De Wije Werelt****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Campeggio De Wije Werelt**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 34 Foto delle vacanze di Campeggio De Wije Werelt**** Puoi vedere 1 Video di Campeggio De Wije Werelt**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per De Wije Werelt**** / Otterlo. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

66 recensioni per De Wije Werelt****

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2012
"Super leuke camping"
romar1978
Ristorante/Bar
31/08/12 Onze kids wilden niet meer weg! Wij zaten in een 6 pers. boslodge. Deze zijn nog vrij nieuw en van alle gemakken voorzien. Speeltuintjes zijn leuk en het zwembad is niet zo groot, maar voldeed wel. Wij hebben in ieder geval heerlijk met de kinderen gezwommen. Het recreatie team organiseerde leuke activiteiten en zij waren ook enthousiast. Vooral het broodjes bakken bij het kampvuur was een succes!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Heerlijke camping!"
HvD
29/07/12 Super camping!!
Wij hadden een mega luxe Boslodge, en daar ontbrak werkelijk niks aan.
Ligging super rustig en mooi uitzicht. Lekker gegeten in restaurant, en pannenkoekenhuis om de hoek! Zwembad super leuk voor de kleintjes, animatie s'avonds was ook erg leuk.
Super gastvrije en vriendelijke ontvangst en hulp aan receptie!!
Mooie fiets en wandelroutes, en dorpjes in de buurt.
Kortom, voor herhaling vatbaar!
Ga zo door!!

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2012
"Mooie luxe boslodges op rustig park"
m47
Ristorante/Bar
05/08/12 We verbleven in nieuwe boslodge (meivakantie). Luxe ingericht en mooi ruim opgezet. Picknicktafel naast boslodge. Helaas geen schaduw en boslodges worden zeer snel erg warm, ook geen schaduw bij picknicktafel. Zwembad netjes en schoon , maar op warme dagen te klein, eten uit snackbar prima. Op onze reservering stond betaling tweede helft na vertrek voor een bepaalde datum. Bij aankomst werden wij echter gedwongen de tweede helft ter plekke te betalen alvorens we de sleutel konden krijgen. Jammer en gemiste kans. Service gedurende de week - was prima - cv-werkte niet na aankomst, binnen 5 minuten iemand ter plaatse en opgelost. Speeltuintjes beperkt.

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2012
"Fantastische camping"
Marijke
Impianti sanitari
05/06/12 Zeer mooie, goed verzorgde, kindvriendelijke camping, zonder snelwegruis en middenin de natuur. We stonden aan de rand en heel vrij, maar er zijn ook straatjes waar je meer tegenover elkaar staat. Er waren zeer veel voorseizoen kampeerders (die elkaar kennen), maar wij hebben ervaren dat ze open staan voor "kortkampeerder" zoals wij met hemelvaart. We hadden geluk met mooi/droog weer, want als aandachtspunt zou ik dan toch de droge speelmogelijkheden willen noemen. Ook was het aantal douches ietwat beperkt, 's ochtends wachten, maar ga je buiten reguliere tijden, geen probleem.

Con partner, apr. 2012
"Zeer fijne camping"
vdhooren
Impianti sanitari
10/04/12 Mijn man en ik hebben met het paasweekend in deBoslodge gezeten.
Een heel erg fijn weekend gehad, mooi verblijf. Ja zeker mooi want het was net nieuw.
Goed ontvangen, waren er problemen dan waren ze er zo bij.
Een super fijne camping.

Gr Fam v d Hooren Zegveld

Con amici, ago. 2011
"Leuke camping"
Kirsten
Impianti sanitari
06/09/11 De camping is kleinschalig, maar erg gemoedelijk. Voor jonge kinderen is het leuk, voor oudere kinderen lijkt het mij wat minder geschikt. Het personeel is super super vriendelijk, je voelt je écht welkom. De grootte van de plaatsen verschilt nogal. Voordeel, je mag er zelf je plekkie uitzoeken. Prima camping!

Famiglia con bambini piccoli, 2011
"Leuke, gezellige camping"
reiziger
Impianti sanitari
13/08/11 Wij zijn in de zomervakantie 2 weken hier geweest. Prima, prachtig camping. Je bent in 2 tellen lopend of met de fiets in het bos. Een leuk animatie team.
Er zijn mensen die elk jaar weer op deze camping terug komen en elkaar kennen en dat is te merken. W.c gebouwen zijn netjes, en worden zelfs s avonds rond 22u nog schoon gemaakt. De douche vonden we niet prettig, koud en je kan zelf niet de temperatur regelen. Het water bij babybad was ook niet al te warm. Dit gemeld en er zou aan gewerkt worden. Helaas word er nogal hard gereden op de camping, dit is bekend want er hingen briefjes bij de slagboom.
Het zwembad water mocht ook best wat warmer, helemaal dat voor de kleintjes.
Voor een leuke en prima vakantie is de wije werelt best een aanrader.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Een heerlijke vakantieplek"
willemijn
Impianti sanitari
26/05/12 Afgelopen jaar voor de tweede keer een Ardoercamping bezocht vanwege de kindvriendelijkheid. En het is ons wederom goed bevallen. De Wije werelt is een hele fijne vakantieplek voor gezinnen met jonge kinderen. Een superanimatieteam, die leuke aktiviteiten organiseerde. 's Ochtends een knutseluurtje, s'avonds een kindertheater en tussendoor ook nog wel een aktiviteit, maar daar deden we meestal niet aan mee.
Het zwembad was heerlijk, beetje koud misschien, maar dat kon ons zoontje ( toen 2 jaar ) niet zoveel schelen.
De kampeerveldjes zijn ruim opgezet, met op elk veldje een speeltoestel. Een pluspunt.
Het eten is het restaurant was lekker en betaalbaar. Personeel vriendelijk, kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad, die ik iedereen kan aanraden.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Prima plek"
JM
Impianti sanitari
16/07/11 De caming is ons goed bevallen.Alleen het zwembad water was erg koud.
Maar dat mocht de pret niet drukken.Wij zijn wel wat eerder naar huis gegaan
vanwege de weersverwachtingen.Je kinderen konden helaas niet binnenspelen.
Maar bij de receptie vertelde men dat men hier nog naar wil gaan kijken in de toekomst.
Dus wie weet.Ik vond iedereen overigens wel erg vriendelijk zeker een pluspunt.
Het eten in het restaurant was super.Ik kan iedereen het halve haantje aanraden.
Dan het sanitair gebouw ik vond de douches wel wat aan de koude kant.
Vooral in het wat oudere gebouw.Er mag van mij ook wel wat meer ruimte voor de afwas komen.Soms stond je in de rij te wachten. De animatie was echt TOP. Houden zo.
Volgend jaar gaan wij wel wat verder weg op vakantie maar wij wensen alle medewerkers veel succes en ga zo door.

Famiglia con bambini piccoli, giu. 2011
"Fantastische camping; we komen hier zeker terug!"
wage
Impianti sanitari
27/08/11 Vorig zomer 3 weken geweest en dit jaar een week met pinksteren.
Zeer kindvriendelijk: speeltuinen, voetbalveldje, zwembad en dichtbij een zandverstuiving ("grote zandbak"). Grote plekken met voldoende schaduw.

Voor ons een perfecte camping, mits het weer ons maar niet in de steek laat zoals tijden deze en vorige zomer ...