21/05/13
Deze camping bezochten wij nu vor het 2e jaar. De nieuwe eigenaars Berry en Connie hebben er in de 2 seizoenen dat ze nu draaien er een prachtige camping van gemaakt. Mooie grote staanplaatsen, overzichtelijk met mooi aangelegde perken op de staanvelden. Mooie jeu de boules baan.Mooie omgeving voor het maken van fietstochten en wandelingen.
De eigenaars hebben gastvrijheid hoog in hun vaandel staan, dat merk je al bij aankomst. Je wordt vriendelijk ontvangen en heb je vragen, dan zijn ze altijd bereid die vriendelijk te beantwoorden.
Ook in het restaurant, waar je heerlijk kunt eten tegen betaalbare prijzen, heerst diezelfde gastvrijheid. De sanitaire voorzieningen zien er steeds bandschoon uit, in een woord: Prima, dikke duim, ga zo door. Wij komen hier in ieder geval weer terug.
12/05/13
Wij hebben het Hemelvaartweekend doorgebracht op de Waterjuffer, de plaatsen zijn zeer ruim en vlak. Sanitair is voldoende alleen is er maar een verwarmde ruimte welke tussen de vaste plaatsen staat. Normaal gesproken is er in de toiletten papier aanwezig maar hiervoor zijn wij 2 x aan het einde van de dag naar de receptie moeten lopen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant, maar volgens zeggen kan je daar redelijk eten.
12/04/13
Als buurtbewoners van camping de Waterjuffer hebben wij het nieuwe restaurant uitgeprobeerd! Een groot succes: een heerlijk dagmenu gegeten voor maar 10 euro. De camping is door de nieuwe eigenaren helemaal opgeknapt en ziet er heel leuk uit. Het café/restaurant is eigentijds en smaakvol ingericht. Het dagmenu bestond uit heerlijke malse varkensmedaillons met een saus naar keuze, verse aardappeltjes en frietjes, verse rauwkost en boontjes. Goede prijs kwaliteit verhouding Zeer geslaagd! Wij komen vaker. Veel succes.