Recensioni Campeggio Minicamping Klein Sonsbeek

25 maggio 2013

Minicamping Klein Sonsbeek
Recensioni Campeggio Minicamping Klein Sonsbeek
Kanaalweg 4, 7761 PH, Schoonebeek
Campeggio Minicamping Klein Sonsbeek ha ottenuto 8,8 su 10, sulla base di 10 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Campeggio Minicamping Klein Sonsbeek? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Campeggio Minicamping Klein Sonsbeek e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 11 Foto delle vacanze di Campeggio Minicamping Klein Sonsbeek - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Minicamping Klein Sonsbeek / Schoonebeek. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

10 recensioni per Minicamping Klein Sonsbeek

4,0
5,0
1,0
Impianti sanitari
15/05/13 De camping zou helemaal vol komen. Uiteindelijk stonden er 4 caravans. Maar goed ook dat de camping niet vol was met maar 2 toiletten en 1 douche! Verder weinig speelgelegenheid voor de kinderen.

Con amici, lug. 2011
"Geweldige minicamping"
Gerno en Madelon
Impianti sanitari
31/07/11 We zijn net teruggekomen van een geweldig weekend op deze camping.
Hoezo mini? Een zee van ruimte en de gastvijheid van Ans en Frank is enorm!
We zitten al te popelen om snel wéér te gaan.

Viaggio di gruppo, 2010
"Echt een toplocatie"
joop en jurrie en h...
Impianti sanitari
28/06/10 we waren er met een groep van 30 man inclu.8 !!!!!! honden en was er helemaal toppy zeker voor herhaling vatbaar ook de gastvrijheid was heel overweldigend net of je in een kroeg zit maar dan anders dus dikke 10 mensen

Famiglia con bambini piccoli, giu. 2010
"Super plek om tot rust te komen"
Brechje Slijpen
Impianti sanitari
28/06/10 Deze mini camping is gelegen op een rustige plek.
Voor mensen die wat meer vertier zoeken is er in de omgeving genoeg te doen. Shoppen in Emmen, de dierentuin, Het Veenpark e.d. Op de camping is genoeg informatie aanwezig.
Het is een super plek om lekker tot rust te komen!

Con partner, giu. 2010
"Heerlijke relaxte camping!"
Suus
Impianti sanitari
03/07/10 Klein-Sonsbeek is een heerlijke plek waar je helemaal tot rust komt! Je zit midden in de natuur, de camping is superschoon en de eigenaren zijn ontzettend lieve en gastvrije mensen die het je graag naar de zin maken. Als je behoefte hebt aan meer drukte om je heen, zit je zo in een leuk dorpje of bijvoorbeeld in Emmen. Wij hebben een week gelogeerd in de sta-caravan die een prachtige veranda heeft met uitzicht op de vijver. Het was iedere dag weer genieten bij het opstaan met de vogeltjes, de eenden en natuurlijk de hondjes Noppes en Sophie. De sta-caravan is van alle gemakken voorzien. Dus het is echt een aanrader, hier komen we zeker nog een keertje terug!

Famiglia con bambini più grandi, giu. 2010
"Fijn rustige camping en omgeving"
K. F. Zweers
Impianti sanitari
26/06/10 Mini Camping klein Sonsbeek is fantastisch, zoek je een plek om tot rust te komen, dan is dat je plek. Zelfs voor vissers is dit een unieke plek om ff bij te komen.
Zeer hartelijke campinghouders. Niets is teveel

Viaggio di gruppo, mag. 2010
"Mooi onderhouden, rustig, ruim"
S.Kok
Impianti sanitari
29/06/10 Camping Klein Sonsbeek is ruim opgezet. Je hebt er veel ruimte. De gastheer en gast vrouw verwelkomen je vriendelijk en gastvrij. Wie van rust en ruimte houdt zit hier prima!

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2010
"GEWELDIG"
Teun
Impianti sanitari
27/06/10 We hebben het reuze naar onze zin gehad. De hond had de tijd van haar leven en de kidz hebben zich uitstekend vermaakt in het zwembad. De omgeving is super. Je kunt er heerlijk fietsen.
De beheerders zijn zeer gastvrij en altijd bereidt om je ergens mee te helpen.
Het was echt fantastisch

Con partner, mag. 2010
"Fantastische camping..."
Puk de Jong
Impianti sanitari
07/06/10 Wij hebben pinksterweekend op deze camping doorgebracht.
Kan niet anders zeggen dan dat het geweldig was.
Frank en Ans zijn hele gastvrije mensen en hebben het goed voor elkaar.
Mooie groene camping, speelplek voor de kids en niet te vergeten....een zwenbad.
Frank en Ans bedankt voor het geweldige weekend bij jullie. Als het weer en het werk het toelaat komen wij weer jullie kant op.

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2010
"Zó ontzettend heerlijk!!"
Jacqueline
Impianti sanitari
11/09/10 In de meivakantie zijn we een week geweest, gezin met 3 kinderen van 9, 13, en 15. Wij hebben alle 5 genoten van de ruimte, van het "alles kan maar niets moet", de gezelligheid van Ans (ik ben ook nog het animatieteam hihihi) en Frank.
Het weer zat niet elke dag mee, maar dag 2 zette Frank meteen de reuze trampoline neer, het zwembad was klaar, gewoon heerlijk.
Hoewel ik dacht dat het voor de oudste 2 te rustig zou zijn, hebben ook zij een leuke vakantie gehad. Omdat je hier écht weer tot elkaar komt, ipv. opgeslokt te worden in een hossende massa.

Kon ik hier zelf maar een sta caravan neerzetten......

Liefs, Jacqueline