16/09/12
Heerlijk, die warme pistoletjes in de ochtend. Snel terug naar de caravan voor een lekker ontbijt.
De camping is mooi gelegen op een eiland aan het eind van een meertje, er loopt een pad helemaal rondom het eiland en als je goed zoekt zie je her en der nog knaagsporen van bevers.
Camping is netjes en goed onderhouden. Niets op aan te merken.
Prima WiFi dekking, ook op het grote veld.
Mooie uitvalsbasis om Ravnejuv te bezoeken. Een ravijn met stijgwinden.
08/08/12
De camping is heel mooi gelegen op een eilandje in een dal. De omgeving is prachtig. Ook op de camping zelf is het goed toeven. Nette douches/toiletten. Springkussen aanwezig voor de kinderen. Dit is een gezellige ontmoetingsplaats. De eigenaren zijn vriendelijk en voorkomend. 's Avonds brandde er een kampvuurtje op het algemene terrein.
01/08/12
Wij zijn hier van vr. t/m zo. geweest in een hut. Deze hut zag er netjes uit met wastafel/aanrecht en goed bed. Het sanitair is relaxt en GRATIS! Heerlijke warme douchjes! Personeel (NL) is vriendelijk en we hebben nog een heerlijke pannenkoek op in het restaurantje. De omgeving is wat rustig (vergeleken met onze andere locaties in Noorwegen). Maar wel mooi! We zijn op elanden zoektocht geweest, maar wij zijn volgens mij de enige die ze niet gespot hebben. De spotplek krijg je mee op papier, wat resulteerde dat alle (voornamelijke NL) bezoekers vd camping naar de spotplek gingen (een verlaten weggetje van ongeveer 2 km). Iedereen die we tegen kwamen hadden er i.i.g. 1 gezien, behalve wij dus. Wel hebben wij hertjes en vossen gespot! Het 800 jaar oude staafkerkje in de buurt (11km) is ook erg mooi.
Om de camping ligt een wandelpad (1,5 km) langs het water, waar een beverburcht te zien is.
Ondanks ons korte bezoek, hebben we het leuk gehad op deze camping.