12/08/08
In tegenstelling tot eerdere berichten over kleine kamers, slecht ontbijt kan ik meedelen dat de kamer erg goed bevallen is - groot genoeg - 's nachts de ramen open en heerlijke frisse lucht. Het ontbijt was uitstekend! Elke ochtend vers gebakken brood van verschillende soorten, vers fruit, zalm en alles tot op de laatste minuut ruim voorradig. Het uitzicht en de omgeving is magnifiek. Een 10 !
12/07/08
Erg rustig hotel, grote loopafstand. Een flinke afstand van het centrum van Oslo in een rustige omgeving. Schoonmaak goed. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Goede service, wel kregen we in eerste instantie een kamer die nog niet schoongemaakt was. Dit werd opgelost. Hotel wordt ook voor congressen gebruikt.
24/02/08
De liggings is spectaculair. Wat een geweldig uitzicht over Oslo. Het zwembad was geweldig (het was buiten stralend weer, dus heerlijk afkoelen). Helaas bleven de kamers erg benauwd. Het eten was heerlijk. Wel moesten we meegenieten van een buffet, neergezet voor mensen van een busreis. Werden enigszins scheef aangekeken (je zag ze denken, ze eten ons buffet op!).
12/08/06
www.soriamoria.no
Hotel oogt erg luxe. Dit conferentiehotel is een voormalig sanatorium (Edward Grieg was een graaggeziene gast). Ligging op 500 meter hoogte nabij Holmenkollen skischans (internationaal bekend). Mooi gelegen op berg met uitzicht over Oslo. Oslo ligt op 15 km. Mooi ruim zwembad aanwezig. Kamers vrij klein en erg warm. Wij moesten de prullenbak tusen het raam zetten voor een klein beetje frisse lucht. Ontbijtbuffet goed en goed bijgevuld. Dinerbuffet goed en goed bijgevuld (kost zo'n Euro 30,00 ter plaatse maar veel minder bij vooruitboeken in NL).
Minibar op de kamer is absurd duur, dus neem als echte hollander je drank mee vanuit Nederland!