Recensioni Hotel Rica Holmenkollen Park****

Rica Holmenkollen Park****
Recensioni Hotel Rica Holmenkollen Park****
Kongeveien 26, 0787, Oslo
Hotel Rica Holmenkollen Park ha ottenuto 8,6 su 10, sulla base di 22 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Rica Holmenkollen Park****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Rica Holmenkollen Park**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 28 Foto delle vacanze di Hotel Rica Holmenkollen Park**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Rica Holmenkollen Park**** / Oslo. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

22 recensioni per Rica Holmenkollen Park****

8,4
8,2
7,9
8,7
Con partner, ago. 2012
"Prachtig uitzicht, wel ver van de stad"
ndompeling
Cucina
21/08/12 Het hotel ligt bovenop een berg, vlak naast de skispring-schans. Er stopt een metro vlakbij (is wel behoorlijk duur). In het hotel zijn 2 restaurants: 1 pizzeria en 1 gewoon restaurant. De pizzeria was niet geweldig (weinig keus en smaakloze pizza's)

Con partner, lug. 2012
"Mooi hotel, met uitzicht op het Oslo-Fjord"
Bart
Cucina
15/08/12 In juli 2012 hier verbleven om de stad Oslo te verkennen. Hotel is wat traditioneel/Noors ingericht maar schoon en eten/service/kamers zijn prima in orde. Dichtbij het hotel is een metro om van naar hartje van centrum Oslo kunt reizen.

Viaggio di gruppo, nov. 2011
"Fantastisch hotel"
Miranda
Cucina
13/01/12 Mooi hotel, door de ligging boven op een heuvel heb je een heel mooi uitzicht over Oslo

Con partner, ago. 2011
"Stijlvol uniek qua ligging"
Paul van Rijn
29/08/11 Ga niet naar dit hotel wanneer je perfecte kamers en veel comfort zoekt. Ga er wel naar toe wanneer je een uniek hotel qua ligging en ambiance zoekt. Wat een geweldig uitzicht over de stad en het prachtige houtwerk waarmee het oude deel is gemaakt. De metro stopt relatief dichtbij maar het is toch een flinke klim naar boven! Maar je krijgt loon naar werken. Er is een zwembad, net groot genoeg om een paar baantjes te trekken met sauna. Een prima en uitgebreid ontbijt in een mooie ruimte met uitzicht op een (kunstmatige) waterval. Dus doen!

"Super de luxe"
Roxy
Cucina
20/10/11 Super mooi hotel, met mooie ligging bovenop een berg van 300m. Vanuit de kamer mooi zicht over Oslo en fjord. Vanuit het hotel ben je 20 min onderweg naar het centrum van Olso ( met de metro)
We hadden een mooie kamer en badkamer was ook mooi (lekker ruim). Ontbijtbuffet was erg uitgebreid, beste van onze rondreis door NW) Echt super hotel.

"Top hotel"
Esther
Cucina
20/08/11 Het hotel is magnefiek gelegen met een prachtig uitzicht over Oslo.
Het ligt naast de beroemde Skischans van Oslo.
De kamers zijn mooi met fantastische bedden, hoewel het uitzicht vanuit de standaard kamers niet optimaal is.
Wel zijn de kamers volledig voorzien van alle gemakken inclusief A/C.
Ook hier weer WIFI gratis.

Con partner, ago. 2011
"Super mooi hotel met mooie ligging"
Roxy
Cucina
17/08/11 Aan het eind van onze rondreis door Noorwegen hier 1 nacht verbleven. Wat een luxe!!!! Mooie ruime kamer en idem badkamer. Het uitzicht vanuit het raam is super mooi, je kijkt zo over de stad Oslo heen. Met de metro is het 20 min naar het centrum.
Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid en erg lekker. Jammer dat we hier maar 1 nacht verbleven, had graag nog 1 nacht hier willen izjn. De bedden lagen ook goed.

"Goed hotel"
J en J
Cucina
13/08/11 Prima hotel! Iets buiten het centrum, maar dichtbij een metro station. De ski schans is ook een bezoek waard, op de de top een geweldig uitzicht over Oslo en de Oslo Fjord.

Con partner, lug. 2011
"Mooi gastvrij hotel"
Bart en Nadine
Cucina
14/07/11 Na onze overtocht hebben we hier 1 overnachting gehad voordat onze rondreis begon. We hadden geluk vanwege drukte ivm groepen, kregen we een upgrade naar een deluxe kamer in het nieuwe deel dat pas in januari heropend was. Het was een prachtige modern ingerichte kamer. Het uitzicht op Oslo was ook erg mooi.
Als je een hotel buiten het centrum zoekt, is dit een goede keuze.

We hebben in het restaurant van het buffet gebruik gemaakt. De eerste kennismaking met de echte Noorse zal was goed. Vooral de voorgerechten waren erg lekker, de hoofdgerechten (pasta's en vlees) waren niet zo heel erg lekker, maarja dat krijg je met een buffet.

Zeer vriendelijk personeel vooral bij de receptie.

Con partner, giu. 2010
"Heerlijke plek hoog boven oslo"
Veldman
Cucina
26/07/10 Fantastisch uitzicht vanuit onze luxe suite over de stad oslo. Het cebtrum was met de bus prima te bereiken, helaas ging de metro niet ivm werkzaamheden

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?