Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 87
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Best Western Hordaheimen***
Recensioni Hotel Best Western Hordaheimen***
C. Sundtsgate 18, 5004, Bergen
Hotel Best Western Hordaheimen ha ottenuto 6,6 su 10, sulla base di 12 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Best Western Hordaheimen***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Best Western Hordaheimen*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 16 Foto delle vacanze di Hotel Best Western Hordaheimen*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Best Western Hordaheimen*** / Bergen. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

12 recensioni per Best Western Hordaheimen***

7,4
6,4
6,2
5,8
6,3
6,4
Con partner, giu. 2012
"Ruime kamers, lekker voor meerdere dagen"
eric de ridder
Camere
21/07/12 Ontbijtzaal is klein, maar op zich goed te doen. Ontbijt zelf goed. We hadden een leuke zolderkamer met twee losse stoelen. Goede bedden. Parkeren kan op redelijke afstand, alleen wij hadden het geluk dat we er in een weekeind waren en je dan gratis kan parkeren. Echt hollands

Con partner, feb. 2012
"Verbouwde kamers, prima hotel !"
Bjorn
Camere
17/02/12 Febr 2012 geweest.

Is gelegen op 800 m vanaf het Centraal station. Gewoon rechtdoorlopen.
Op 250 m lopen van Bryggen en de Floibanen (treintje omhoog)
Betaalde 180 voor 2 nachten per kamer. Voor Noorse begrippen redelijk betaalbaar.

Alles is in Noorwegen peperduur.
Bergen is een fantastische plaats.
Excursie Fjorden alleen van 1 mei tot 1 sept of oct ofzo.
Dit kost wel 100 tot 120 euro pp voor een dagtrip.

Pluspunten :
- Ligging prima tot goed
- Kamers netje (de gerenoveerde)
- Ontbijt prima tot goed.
- Prijs redelijk voor Noorse begrippen.
- Bergen, Bryggen en de Fjorden zijn prachtig.

Minpunten :

- Ontbijtzaal ietwat kantinegevoel inderdaad.
- Service zakelijk, netjes maar niet bijz.

Con partner, 2010
"Ongezellig"
de Jonge
Camere
20/09/10 Kamer en badkamer waren schoon en netjes, inderdaad kan er geen raam open. Op de site staat dat er een parkeerplaats gereserveerd kan worden, maar bij aankomst bleek het hotel geen parkeergelegenheid te hebben en word je doorverwezen naar parkeergarage in de stad, niet echt handig met je bagage, maar goed, het is wel midden in het centrum.
Personeel is nietvriendelijk, het restaurant is niet meer dan een ongezellige fabriekskantine.
Wij zouden er zelf geen tweede keer heengaan.

Con partner, sett. 2010
"Geen tweede keer"
de Jonge
Camere
19/09/10 Schoon hotel, maar zouden er toch geen tweede keer heengaan. Op de site staat dat er een parkeerplaats gereserveerd kan worden, maar hotel blijkt geen parkeergelegenheid te hebben. Personeel is niet erg vriendelijk. Kamers zijn mooi, nadeel is dat het raam niet open kan. Wat zij het restaurant noemen lijkt meer een kantine.

Con partner, lug. 2010
"Erg matig hotel"
elfra
5,0
02/03/11 Erg tegenvallend hotel! Zeer kleine kamer en sterk verouderd, badkamer ook vrij klein en niet heel fris uitziend, wel schoon.
Ligging t.o.v. het centrum, de haven en bryggen is ideaal, straat uitlopen en je bent er.

Ontbijt was ronduit schandalig! Erg kleine eetkamer, waar je met te veel mensen rond een tafeltje moet rondlopen om je ontbijt bij elkaar te rapen. Moet voor de eetkamer in de rij te wachten om naar binnen te kunnen! Als je dan je ontbijt hebt, zijn er niet voldoende tafels en moet je bij wild vreemde aan tafel gaan zitten om te kunnen ontbijten! Ook het aanbod van ontbijt was aan de magere kant.

Con partner, lug. 2010
"Redelijk hotel"
elly dekker
Camere
16/08/10 goede ligging, kamers vrij klein, ongezellige ontbijtzaal.

Con partner, ott. 2009
"Echt NOOIT meer"
Inge
1,0
15/10/09 We verbleven 1 nacht in dit hotel, wat een armoede. Een deel van de kamers is gerenoveerd, wij hadden echter een oude kamer. Snoeren hangen/liggen overal door de kamer heen, ongeschilderde PVC buizen van de sprinkler installatie dwars door de kamer. Geen kast om je spullen op te bergen, maar wat gammele plankjes, die zo om een hoekje geplaatst waren dat je er bijna niet bij kon. Meubulair is een bijeen geraapt allegaartje uit de jaren 50 tot 80. Gaten in de vitrage, los hang en sluitwerk, geen toilet-, maar schuurpapier enz. enz. Ontbijt, wat het hotel zelf aanprijst, valt ook tegen. Weinig keus en te weinig plek om te zitten en gammele stoeltjes met uitstekende spijkers. Meubulair in ontbijtzaal lijkt direct van de kringloopwinkel afkomstig te zijn. Receptioniste was wel heel vriendelijk en gaf volmodig toe dat kamers aan een update toe waren.

Con partner, ago. 2009
"Van binnen verrassend goed"
Anna Veenje
Camere
08/08/09 Wij hebben aan het begin en eind van onze vakantie twee nachten in dit hotel geslapen + ontbijt.
Het ligt vlakbij de bushalte en boten in het centrum dus goed bereikbaar voor backpackers. Van de buitenkant ziet het er wat fout uit maar van binnen is het netjes. Wij hadden twee verschillende kamers. De 1e nacht vonden we het al goed maar de 2e nacht hadden we een grote mooie kamer op de bovenste etage met een tuimelraam en een prachtig uitzicht. Het ontbijt is goed alleen is er wat weinig plek. Koffie en thee is gratis gedurende de dag. Omdat je in het centrum zit hoor je wel veel (auto)geluiden. De rugzakken mochten na uitchecken in een goed afgesloten ruimte gestald. Een goed hotel in een prachtige stad! Neem alleen wel regenkleding mee !

Con partner
"Beslist geen 2e keer"
freek
4,0
17/07/09 Wij waren hier 2 nachten, kamers benauwd en klein, badkamer zeer klein, diner moest voor 19:00 worden afgewerkt,dus beslist geen HP. boeken, alles wel proper en schoon, en ook het ontbijtje was goed.

Con partner
"Mooi hotel"
wilma
Camere
07/08/08 Het is een mooi hotel, luxe kamers, centraal gelegen. Alleen een minpuntje dat er geen airco inzit en er geen raam open kan!! Met 30 graden is dit echt een crime. Alleen toen we de receptie hadden gebeld kwam er iemand om de ramen te openen met een speciale sleutel, brandweervoorschriften, aldus de receptioniste! Handig als er brand uitbreekt, kan je dus geen kant op!!