Recensioni Bungalow Hemsedal Hytte-og Feriepark****

20 giugno 2013

Hemsedal Hytte-og Feriepark****
Recensioni Bungalow Hemsedal Hytte-og Feriepark****
3560, Hemsedal
Bungalow Hemsedal Hytte-og Feriepark ha ottenuto 9,1 su 10, sulla base di 43 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Bungalow Hemsedal Hytte-og Feriepark****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Bungalow Hemsedal Hytte-og Feriepark**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 127 Foto delle vacanze di Bungalow Hemsedal Hytte-og Feriepark**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Hemsedal Hytte-og Feriepark**** / Hemsedal. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

43 recensioni per Hemsedal Hytte-og Feriepark****

8,9
8,5
8,8
9,7
8,4
Famiglia con bambini piccoli, giu. 2012
"Wat een ruimte en wat een uitzicht!"
woutje
Ambiente spazioso
30/06/12 Heerlijk groot huisje. Heel veel ruimte en lekker bubbelen in het bubbelbad. De keuken kan wel een update gebruiken. We hebben zelfs de ovendeur nog moeten repareren omdat de glasplaat eraf kwam. De vaatwasser maakt een hoop herrie, dus vooral niet 's avonds gebruiken.
Ontvangst was prima. Birgit werkt er vooralsnog nog steeds. Ze was erg behulpzaam ook met het vinden van een dierenarts. Het tijdstip waarop je aan kon komen was wel erg beperkt (tussen 17 en 18). We hebben het huisje schoner achtergelaten dan we het aangetroffen hebben, want 1500 NOK voor een eindschoonmaak is wel absurd veel.
Houd er rekening mee dat er bij vertrek nog energiekosten verrekend moeten worden!
Het uitzicht op de waterval en de bergen is grandioos. En het wandelen in de omgeving is fantastisch.

Famiglia con bambini piccoli, 2011
"Zeer ruime bungalow"
Sissy
5,0
Ambiente spazioso
12/09/11 Zeer ruime bungalow met gedateerde inrichting. In de bungalow waren een fors aantal zaken niet in orde. O.a. verwarming die het niet deed, vieze magnetron, vieze bestekbak, kapotte waterkoker, lampen die het niet deden etc. Alles direct gemeld. We kregen daarop een gratis eindschoonmaak. Dat was wel erg lekker, want die is anders erg duur. Omdat we in het Noorse naseizoen zaten was het een stuk goedkoper en het park erg rustig met maar 3 bungalows bezet. Prachtige ligging, fenomenaal uitzicht op de waterval. Mooie uitvalsbasis voor wandeltochten. Boodschappen gedaan bij de Kiwi op 4 km, daar is ook vers brood te verkrijgen. Goede bedden. Fijne dagen gehad.

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2011
"Superlocatie"
Fam Fennema
Ambiente spazioso
29/08/11 Gastvrij onthaal door Birgit. Helaas geen lekkere broodjes door haar gebakken, daar ze net een week daarvoor verhuisd was naar buiten het park, maar dat mocht de pret niet drukken. Het huisje was van alle gemakken voorzien, lekker ruim opgezet (helemaal voor 2 volwassenen en 2 oudere kinderen). Mooie omgeving, veel gewandeld, en zelfs bij wat minder weer is een route per auto ook een lust voor het oog. We komen zeker nog eens terug, in de zomer of in de winter.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Ruime apartementen in mooi gebied"
JJS
Ambiente spazioso
03/03/12 Prima week beleefd in dit park. Huis eigenlijk te groot voor 3 personen, wel alle ruimte. Prima keuken, grote kamer, goede bedden en enorm bad. Door paar regenachtige dagen was open haard een uitkomst. Voor natte spullen is er een goed drooghok. Voor kinderen alleen een trampoline aanwezig maar kunnen vrij spelen. Park ligt langs de weg naar Hemsedal (7 km), winkel ongeveer 10 minuten rijden. In omgeving mooi wandelen, vissen. Fjorden bij flam ongeveer 1,5 uur rijden (mooie route), als uitvalsbasis voor fjorden is het eigenlijk te ver. In het gebied is het mooi (vlieg)vissen, wel duur. Een kaart voor een paar uur is nog te doen, maar dat is niet in het echte vliegvis gebied te. Hiervoor kaart van minimaal twee dagen nodig, niet erg flexibel. Eigenaresse is erg behulpzaam, kantoor alleen open in de ochtend en eind van de middag. Kapotte lamp was dezelfde dag verholpen. In Hemsedal en omgeving zijn restaurants. Gezien geboden luxe en ruimte was dit de best scorende locatie in Noorwegen.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Ruime, luxe, grote en fijne hytte!"
familie Lammers
Ambiente spazioso
17/08/11 We waren hier afgelopen augustus voor 3 dagen. Heerlijk! De huisjes zijn echt ruim opgezet, alles was superschoon en onze zoon met astma had nergens last van (en dat mag gezegd worden!)
Genoeg te doen in de omgeving, watervallen, met de stoeltjeslift omhoog om te wandelen, zomerboerderij voor de kinderen en dan 's avonds in het bubbelbad! Helaas hebben we het verse brood van onze gastvrouw gemist, maar met haar humor maakt ze alles goed. En in het dorpje Hemsedal (10 min.) zit er een heerlijke Nederlandse echte bakker!
Het enige nadeel vond ik dat er geen horren waren voor de ramen. 's Avonds moesten we naar binnen voor de muggen en het was best een warme week, dus je kon 's avonds niet doorluchten.

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2011
"Super-de-luxe huisjes"
andre
Ambiente spazioso
15/08/11 Mooie huisjes, incl. bubbelbad, bijna te veel luxe. Mooie uitzicht. Wel wat dicht bij drukke hoofdweg.

"Een absolute aanrader!"
Fam. Havekes
Distanza dalle piste
09/08/11 Wij zijn hier in juli 2011 een week geweest met 4 kleine kinderen. Prachtige ruime hut van alle gemakken voorzien. Veel mogelijkheden in directe omgeving. Naar top van Totten gewandeld/geklommen, met skilift geweest, Rjukandefoss, Panoramavegen gereden, cruise gemaakt van Flam naar Gudvangen, Flamsbana, we hadden ons nog wel een weekje kunnen vermaken in deze omgeving. Heerlijk rustig park met veel ruimte. Geen speeltuintje oid, maar kinderen hebben zich prima vermaakt. Alle lof voor de gastvrouw. Elke morgen heerlijk nog warm zelfgebakken brood. Superhut! Schoon, ruim en luxe! Ook een echte aanrader voor de wintersporter!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Mooie & ruime panoramisch gelegen bungalow"
Fam. Peeters-Lauwer...
Ambiente spazioso
03/08/11 - Nette, grote huisjes met alle nodige voorzieningen (en meer).
- Attent & zeer vriendelijk onthaal (Many thanks, Birgit!).
- Voor zover nodig in deze natuurlijke omgeving: leuke schuif-af en trampoline voor de kids, konijntjes in de buurt.
- Met wat geluk heb je Mrs. Elg op bezoek.
- Locatie is een prima uitvalsbasis voor (berg)wandelingen of uitstapjes allerhande (er ligt een verscheidenheid aan Noorse landschappen binnen day-trip bereik).

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Heerlijk genieten op een prachtige plek"
Fam. Bruijns
Ambiente spazioso
09/08/11 We zijn hier in de zomer van 2011 3 dagen geweest. De jacuzzi was voor de kinderen een superfeest na alle heerlijke en vooral prachtige wandelingen.
De cottage is leuk ingericht en ruim van opzet. Een fantastische plek om na alle inspanningen van de dag terug te komen. Ruim terras zodat je lekker buiten kan eten als het weer dit toe laat.
We komen hier zeker nog een keer terug!

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2011
"Toller Wanderurlaub in Hemsedal"
Familie Staas
Distanza dalle piste
30/07/11 Der Hytte- und Ferienpark Hemsedal ist ein hervorragender Ausgangspunkt für unterschiedliche Ausflüge und Wanderungen. Bei der Ankunft bekommt man eine sehr freundliche und ausführliche Auskunft über die Aktivitäten in der Umgebung durch die Betreuering des Park. Neben der hervorragenden Lage und Ausstattung der Hytten (und auch Sauberkeit) ist auch das frisch gebackene Frühstücksbrot sehr zu empfehlen (welches morgens an der Türklinke hängt). Kleinigkeiten, wie Schokolade, Eis u. ä. kann man zu einem sehr günstigen Preis bei der Betreuerin an der Rezeption bekommen, wo man auch Wäsche waschen kann.

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?