10/08/09
2 nachten tijdens rondreis op de 8e etage in grote kamer aan de kopse kant (mooi uitzicht)gezeten. Zeer uitgebreid ontbijt en internet was voor zo'n hotel ook niet duur (50 pes per uur). Dus prima hotel in een veilige en gezellige wijk.Zowat om de hoek zitten de betere rest.zoals Alberto, Amaro, een prima broodjeszaak of Panchos en voldoende winkels.Ook een kleine supermarkt.Wil je echt goedkoop winkelen in een grote supermarkt, loop dan de 59 (je vind er onderweg ook een ATM in een bank) uit (van het centrum af) en zie je bij de kruising links al het supermarkt. Het is 10 min. lopen, maar je schrikt gewoon van de goedkope prijzen. Vond het centrum leuk en gezellig. Koop hier trouwens souvenirs. Goedkoper dan aan de kust.
28/08/08
Tijdens onze autorondreis hier 2 nachten verbleven. Goed bereikbaar met de huurauto en deze kun je voor de ingang van het hotel afgeven. Zij zorgen ervoor dat deze in de parkeergarage onder het hotel komt te staan. Goede service. Kamers zijn erg netjes en alles is aanwezig. Zwembad is klein, maar meer is niet nodig in de stad. De ligging is perfect. Dichtbij het grote stadsplein, winkeltjes en gezelige restaurantjes. Wij vonden het hotel en de stad Merida helemaal super!