Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 25
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Cozumel
Recensioni Cozumel
Stai cercando voli vantaggiosi per raggiungere la tua destinazione a Cozumel e/o vuoi noleggiare un'auto? Qui trovi quello che cerchi!
Cozumel ha ottenuto 8,2 su 10, sulla base di 18 recensioni
Per le tue vacanze a Cozumel non cerchi solo offerte voli e noleggio auto, ma ti interessa sapere il parere di chi c'è già stato? Qui trovi anche le recensioni, i consigli, le foto e i video delle persone che sono state a Cozumel! - - - -
Purtroppo non ci sono ancora recensioni sulla destinazione Cozumel. Vuoi scrivere tu una recensione?

Hai visitato questa destinazione?

18 recensioni per Cozumel

6,3
7,1
8,6
7,8
Con partner, 2009
"Leuke plek om en dagje naartoe te gaan"
Ramona
Atmosfera
23/08/12 Cozumel is makkelijk met de veerpont te bezoeken vanuit Playa del Carmen. Leuk eiland, wel erg toeristisch.

Con partner, giu. 2009
"Cozumel - immer eine Reise wert"
Tatjana
Spiagge
24/06/09 Wir verbrachten 3 traumhafte Wochen auf der kleinen mexikanischen Karibik Insel
Cozumel. Unsere Unterkunft war spitzenmässig - im Villas El Encanto. Eine kleine zentral gelegene Anlage (8 Suiten) in einem üppigen tropischen Garten. Die Besitzerin Ana ist ein Schatz und war jederzeit mit Tipps und guter Laune für uns da.
Die Anlage ist nagelneu (fertiggestellt 2008) und voller Charme. Es gibt auch einen kleinen Pool. Die Einheimischen sind sehr freundlich und man fühlt sich absolut sicher. Trotz der "Schweinegrippe". Es gibt keinen einzigen solchen Krankheitsfall auf der Insel.
Sonntag abends gibt es Tanzveranstaltungen auf dem Platz im Zentrum - Eintritt frei. Ansonsten kann man hier shoppen und auch lecker essen. Riesige Restaurant-Auswahl. Wir haben tatsächlich keinen einzigen Reinfall erlebt und sind auch von Montezumas Rache verschont geblieben.
Am besten haben uns aber die Strände gefallen. Weisser Sandstrand und türkises Meer. Schnorcheln und Tauchen ist paradiesisch !!

Con partner
"Chankanaab park zeker doen!"
Van Ranst Hans
Dintorni
10/02/09 Het zeer mooie Chankanaab park bezocht, op 10 min met een taxi vanop de pier van het cruiseship. Gezwommen met dolfijnen, een unieke en overgetelijke ervaring, het Chankanaab voorziet geen handdoeken zoals voorzien op de website, en de foto's dat je daar kunt kopen met de dolfijnen is puur afzetterij, maarja voor de rest alles OK.

Con amici, nov. 2008
"Dagje aan land geweest"
Ramon
Atmosfera
24/10/10 Tijdens onze cruise door de Caribbean hebben wij Cozumel aangedaan en een rondrit over het eiland gemaakt. Het geeft een goede indruk van Mexico. Wij zijn naar een klein stadje geweest en hebben de tequilafabriek bezocht. Daarna lekker gegeten bij een Mexicaans restaurant op de boulevard.

Con partner, ott. 2008
"Mooi tropisch eiland"
linda
3,0
Atmosfera
25/04/11 dagtripje gedaan naar dit eiland en daar een scooter gehuurd. rustig daar en hele mooie stranden en snorkelmogelijkheden. bij aankomst wel een beetje erg toeristich, ook alle cruise-schepen meren daar aan dus wordt af en toe overspoeld. ook een aantal maja-ruines gezien maar die vond ik op het vasteland interessanter.

Jaimy en Dorien
3,0
Spiagge
17/05/08 Eén dagje hier geweest twee jaar geleden. We hebben een scoorter gehuurd en we zijn in één dag tijd het hele eiland rondgereden (goed te doen). Met een belachelijk helmpje op ons hoofd vertrokken we. Na vijf minuten deden we het al af, veel te warm. We zijn op verschillende plekken gestopt om te snorkelen en een terrasje te pikken. Dat was echt adembenemend! We zijn op stranden geweest waar we helemaal alleen waren. En we hebben vissen in alle kleuren van de regenboog gezien. En schelpen... enorm veel en enorm groot. Jammer dat we ze niet mee mochten nemen! Je moet overigens wel de kustroute volgen, want in het binnenland is niet veel te bleven naar ons idee.

Con partner, giu. 2007
"Fantastyczne miejsce"
Magdalena
Atmosfera
15/04/12 Malownicza przepiękna wyspa cudowny lazur niesamowicie czystego morza z kolorowymi rybkami plaże z bielutkim piaskiem, pyszne jedzenie fantastyczni i mili ludzie słowem raj na ziemi

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2007
"1 dag met cruiseschip geweest"
darkyduck
Spiagge
03/06/09 Aankomst is, net als bij andere cruise-havens, erg druk en toeristisch. We hebben wat rondgetoerd en gesnorkeld. Het is er mooi en behoorlijk rustig, al met al mooie dag gehad.
Ik weet niet of ik het hier een hele week zou volhouden overigens...

Con partner, nov. 2006
2 gepassioneerde du...
Spiagge
30/11/06 Als je van rust, relaxen en duiken houdt, dan moet je beslist naar Cozumel. Ons hotel, Occ.Allegro Cozumel kunnen wij zeker aanbevelen. Erg schoon, niet te druk en zeker niet massaal opgezet. Wij zijn ook nog 1 week naar Playa del Carmen geweest, maar wij hadden toen al heimwee naar Cozumel. Duiken was aardig, maar wij hebben slecht 5 duiken gemaakt en dus is het misschien moeilijk een vergelijk te maken, maar toch vinden wij allebei het zuiden van Egypte veel en veel mooier, en dichterbij !

Viaggio di gruppo, ott. 2006
"Een mooi mexicaans eiland"
dordtboy
Atmosfera
17/09/11 Dit was onze eerste stop op onze cruise in 2006.
Toen we aan land waren hebben we eerst een auto gehuurd en zijn zelf rond het eiland gaan rijden, wat ook makkelijk kan in 1 dag we hebben wat maya tempels bezocht en hebben we gegeten en gedronken, aan het eind van de dag zijn we nog even door de winkelstraat gewandeld, maar daren waren wel erg veel toeristen.