Da € 30
Jardines del Cerrillo
Recensioni Hotel Jardines del Cerrillo
Agosta, 29220, San Cristobal de Las Casas
Hotel Jardines del Cerrillo ha ottenuto 6,5 su 10, sulla base di 7 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Jardines del Cerrillo? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Jardines del Cerrillo e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 8 Foto delle vacanze di Hotel Jardines del Cerrillo - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Jardines del Cerrillo / San Cristobal de Las Casas. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

7 recensioni per Jardines del Cerrillo

5,1
Con partner, nov. 2010
"Prima hotel"
marijepelle
11/12/10 Een mooi hotel, erg charmant aangekleed van binnen. Volgens mij wonen de eigenaren er ook en maken we gebruik van dezelfde binnenplaats.

In tegenstelling tot de andere reviews vonden we de kamer wel erg mooi en prima voor elkaar, alleen waren het wel keiharde matrassen, je voelt echt de veren in je rug porren.

Wist niet dat je er kon ontbijten, maar in de buurt zijn ontbijt-restaurantjes genoeg.

Con partner, giu. 2009
"Kan beter"
wageveld
5,0
30/11/09 Hotel ziet er aardig uit maar voldoet niet aan de eerste hoge verwachtingen. Onze eerste kamer gedurende ons verblijf was tochtig. Miden in de nacht schoot de balkondeur open en die was bijna niet meer af te sluiten. Onze volgende kamer die we overigens zonder problemen konden krijgen was beter. Wel inpandig zonder daglicht. Bed goed, sanitair voldeed. Vlakbij hotel, meter of twintig lopen zit een ontbijtrestaurantje. Daar is het heerlijk en goedkoop ontbijten. De eigenaar daarvan een vriendelijke oudere heer.

"Slechte kamer en bed"
D.Me
2,0
20/08/08 Op 't eerste gezicht leuk.
2 nachten geweest. Gelukkig niet langer, het bed was slecht, de kamer erg muf en stonk. Het slechtste hotel (van de minstens 15) waar we in m-Amerika hebben overnacht.

Het was wel fijn dat we al vroeg na een snelle poetsbeurt op onze kamer konden.
De kamer was daarentegen smerig. Hij stonk zo naar schoonmaakmiddel dat ik er hoofdpijn van kreeg, We konden niet luchten, er was geen raam naar buiten, alleen de gang op. Toen de geur eindelijk weg was, rook de kamer zo muf, dat dat ook vies was. het bed was hard en de matras slecht.
's Nachts veel last gehad van vuurwerkschoten doordat het hotel niet dicht is en alle gangen aansluiten op de open ruimte en alle lawaai van buiten door het hele hotel galmt. (en het is geen uitzondering dat hier 's nachts vuurwerk is)

Ik zou dit hotel niet willen aanraden, vanwege de herrie en stank (bijna niet geslapen).

Per informazioni e disponibilità su Hotel Jardines del Cerrillo, clicc...

Con partner
"Vies hotel, geen warm water en rioolstank"
Ellen van Wijk
3,0
Cucina
1,0
04/08/08 Twee nachten in dit hotel gelogeerd. Geen warm water gehad om te douchen. De kamer stonk naar rioollucht en had geen raam direct naar buiten. Ook niet echt schoon.

ann
09/07/08 Leuk hotel, beetje moeilijk te vinden met al dat eenrichtingverkeer... Kamer was prima, bed was erg slecht. Grote kuil in het midden waarna je 's ochtends met rugpijn opstond. geeft niks, we zijn op vakantie!!! Heerlijk ontbijt bij de bakker in de straat!

Saskia Verhoeven
16/06/08 Prima hotel. Centrum goed bereikbaar. Alleen spaanstalig. Dgls schone handdoeken en schoon bed. Geen eten incl. Personeel is vriendelijk.

Con partner, apr. 2008
raymond
01/05/08 Hotel is gelegen nabij het centrum in een sfeervol straatje. Het is vrolijk gekleurd met leuke zitjes op het dakterras. De kamers zijn helaas niet zo vrolijk, die van ons was donker en deed wat hokkerig aan. De douche was waardeloos, het was afwachten of er warm water was en er een harde straal uit kwam. Het bed is hard, het matras ligt op een betonnen ondergrond. Maar wij hebben ons er wel vermaakt, vooral het zonnige dakterras was prettig.

Recensioni di Zoover sul tuo sito