03/08/11
Fijn hotel. Grote kamers met klein balkon. Een echt wellness
hotel met zeer vriendelijk personeel. Een uitstekende keuken met voldoende variatie. Wanneer je een kamer boekt aan de tuinzijde is het een heerlijk rustig hotel. Het hotel ligt overigens aan een zeer drukke, stijle weg naar Mellieha-Bay. Dit is overigens goed te bereiken met een buslijn. Oude gele bussen zijn inmiddels vervangen, bussen zijn eigelijk te groot voor de smalle straatjes daarom lopen deze nogal eens vertraging op maar als je vakantie hebt speelt tijd geen rol.
15/07/11
We hebben, met veel plezier, tien dagen gelogeerd in dit hotel met spa en verschillende zwemmogelijkheden. Onze kamer lag aan de overkant van het hoofdgebouw. De kamer was comfortabel en van alle gemakken voorzien: airco, minibar, bad, douche en toilet. Daarnaast hadden we een ruim balkon aan de voorkant met uitzicht op straat en de baai van Mellieha. 's Avonds konden we 'meegenieten' van live muziek in de bar die onder de hotelkamers zit. Het ontbijtbuffet in ' Les Jardins' voorziet in een ruime sortering: brood, kaas, worst, fruit, eieren, yoghurt, granen, warme/koude melk en vruchtensappen. De pizzeria
' Al Ponte' is een prima eetgelegenheid waar de prijzen zeer redelijk zijn. In ' Les Jardins' kunnen hotelgasten gebruik maken van het dinerbuffet 's avonds. Voor een beperkte prijs kun je daar goed eten. Bovendien is er nog het exclusieve restaurant ' Les Arches'. Dit hotel biedt voor elk wat wils en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
22/06/11
We zijn net terug van 8 dagen dit hotel. Ligt op een 'berg'. Ongeveer 10 minuten naar beneden lopen via een vrije stijle weg naar het strand. Strand is ERG klein en de strandbedden liggen letterlijk naast elkaar. Maar anders lekker in het hotel blijven. Genoeg zwembadbedjes op de 7e verdieping. Aantal parasols...helemaal prima! Ontbijt was prima, keuze uit broodjes, Engels ontbijt fruit/yoghurt..genoeg keuze. Avondmaaltijden waren prima verzorgd. Met zorg en smaak bereid, door een kok opgeschept dus geen Russische taferelen. Uitgebreid toetjesbuffet met verse taarten..niets te klagen! Redelijk ruime kamers met uitzicht op de tuin óf zee'of de redelijk drukke weg. Voor de deur een bushalte die je ook naar het strand kan brengen voor 0.54 of naar Valletta voor 0.47 (ja, niet omgedraaid:-!)! Prima hotel! Veel plezier!