Data di arrivo
Persone
Stanze
Da -
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Aleksandar Villa****
Recensioni Hotel Aleksandar Villa****
Naselba Raca bb, 6000 , Ohrid
Hotel Aleksandar Villa ha ottenuto 9,3 su 10, sulla base di 6 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Aleksandar Villa****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Aleksandar Villa**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 5 Foto delle vacanze di Hotel Aleksandar Villa**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Aleksandar Villa**** / Ohrid. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

6 recensioni per Aleksandar Villa****

9,8
9,1
9,8
"Klein maar fijn"
Piet
Camere
23/09/12 Zeer goed onderhouden en fraai hotel op een paar kilometer afstand van het centrum van Ohrid. Ruime en luxe kamer met prima bed, flatscreen TV, jacuzzi, grote badkamer: prima. Eten is van hoge kwaliteit, keuze wat beperkt. Ongekend goede service. Zeer fraai buiten en binnen zwembad. Met de taxi van Ohrid naar het hotel kost slecht 130 dinar = 2 euro. Hotel is minder geschikt voor de "smalle beurs"; prijzen zijn relatief hoog. Volgens veel mensen is Villa Aleksandar het beste hotel van Ohrid en misschien wel van heel Macedonië. Niet geschikt voor liefhebbers van drukte, disco en het nachtleven.

"Heerlijke vakantie"
Miranda
Camere
09/11/12 Prachtig hotel, zeer vriendelijke bediening en een heerlijk zwembad. De eigenaresse heeft voor ons en twee andere stellen een paar keer macedonisch gekookt, was heerlijk! Jammer dat het resort een beetje afgelegen ligt maar als je de weg oversteekt kun je langs het meer naar het centrum lopen. Als je vraagt om een taxi te bellen zijn ze er altijd binnen twee minuten. Echt een aanrader!

"Top hotel"
Mario
Camere
09/10/12 Het is een villa hotel met kamers dat heb ik nog nooit meegemaakt 42 m² met een jacuzzi op je kamer en een grote flatscreen kingsize bed en ook nog een hele grote douchecel ontbijt is goed lunchkaart is niet zo uitgebreid maar wel goed diners zijn wel goed alles vers je zit alleen vaak in een leeg restaurant dus een beetje ongezellig zwembad ziet er mooi uit maar water is heel koud genoeg zonnebedjes eigenaar en personeel zijn heel vriendelijk ohrid en struga zijn leuke plaatsjes en in hotel Tino kan je heerlijk eten en in struga zit aan het einde van de winkelstraat voor de brug rechts af ongeveer het 4e restaurantje je ziet het aan een Nederlandse vlag binnen een restaurant daar kan je heerlijk eten probeer is de stoofpotjes dat is echt genieten en alles is spot goedkoop we gaan zeker weer terug

Per informazioni e disponibilità su Hotel Aleksandar Villa****, clicca...

Con partner, ago. 2012
"Perfecte vakantiebestemming"
Hansum
Camere
05/09/12 Schitterend hotel met hele mooie tuin,zwembad en zeer vriendelijke mensen.
Bovendien heerlijk rustig.
Toch heel snel per taxi in Ohrid!!!
Een aanrader, ook voor mensen met kinderen.

Con partner, lug. 2012
"Super hotel"
Fam W
Camere
28/07/12 In hotel Aleksandar voel je je helemaal welkom. Gastvrije mensen, een topservice, fijne hotelkamer, heerlijk ontbijt met eigengemaakte jam en broodjes van de warme bakker.
Voor het personeel is niets te veel, je wordt echt in de watten gelegd.
Ligging vonden wij geen topcijfer waard omdat je niet dicht bij het meer bent. Met de taxi voor 3 euro ben je zo in de stad.
Naar Ohrid liepen wij in plm. 35 minuten, een fijne wandeling langs het meer.
De prijzen zijn in vergelijking met Nederland laag, Wij aten voor 20 a 25 euro voor 2 personen.
Ook wij werden uitgezwaaid door het peroneel.
Ben je op zoek naar een kleinschalige luxe accomodatie met een rustige ligging en top service dan ben je in hotel Aleksandar op zijn plaats

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Prachtig hotel met top service!"
Moerman
Camere
22/07/11 Hotel Aleksandar is een kleinschalig Luxe hotel met ruime kamers en een grote badkamer met bubbelbad. Wij verbleven er met onze 2 dames van 2 en 5 die zich daar prima kunnen vermaken in het zwembad of het bubbelbad. Het resort is afgesloten dus ze kunnen veilig spelen. Er is een grote tuin die mooi is ingericht en perfect onderhouden. Eten kun je in een van de restaurants of in Ohrid wat te bereiken is met een taxi voor 2 euro per rit. De service is uitmuntend. Wij kwamen om 7.30 uur aan en konden al in onze kamer en direct aan het ontbijt. Bij vertrek om 6.30 uur stond de koffie klaar en had de gastvrouw broodjes gemaakt met drinken voor onderweg en kwamen ons uitzwaaien. Echt een aanrader!