Recensioni Campeggio Auf Kengert*****

Auf Kengert*****
Recensioni Campeggio Auf Kengert*****
Larochette-Medernach, 7633 , Larochette
Campeggio Auf Kengert ha ottenuto 8,2 su 10, sulla base di 60 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Campeggio Auf Kengert*****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Campeggio Auf Kengert***** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 41 Foto delle vacanze di Campeggio Auf Kengert***** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Auf Kengert***** / Larochette. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

60 recensioni per Auf Kengert*****

Con partner, giu. 2013
"Mooie nette camping"
marina
Impianti sanitari
15/06/13 Nette camping met alle voorzieningen die nodig zijn. In de bossen gelegen, op loopafstand van Larouchette. sanitair is schoon, douches wel wat smal, maar verder niets mis mee. Eten ook prima voor op een camping.

Famiglia con bambini piccoli, mar. 2013
"Mooie, kindvriendelijke en rustige camping!"
Rob
Impianti sanitari
27/04/13 Wij zijn hier al vaker geweest. Ideaal voor kleine kinderen, mooie speelplaatsen en leuke indoorspeeltuin. Kinderen vinden meteen hun weg op deze camping. Camping eigenaren zijn Nederlands en erg vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant op de camping is erg goed en het campingwinkeltje heeft alles in voorraad. Tanken kun je ook op deze camping (prijs per liter 1-4-13 € 1,36). Zeker een aanrader.

Famiglia con bambini piccoli, 2012
"Leuke camping in Larochette"
Martijn
Impianti sanitari
19/12/12 We zijn hier als tussen stop een paar dagen gebleven wat er 1 zou moeten zijn werden er uit eindelijk 4. Onze dochter van 3 jaar was er niet weg te krijgen. Leuke binnen en buiten speeltuin. Doolhof kruidentuin en blote voeten pad. Erg leuk en je verveeld je er niet. Eigenaren super mensen leggen alles goed uit en helpen waar nodig is. We gaan er in 2013 voor een weekeind naar toe omdat onze dochter er erg graag naar toe gaat. Goede wifi gratis en de speeltuinen etc ook.
Een aanrader.

"Camping auf kengert"
de hoop
Impianti sanitari
25/08/12 een camping die zelf al aangeeft geen recreatie programma te hebben voor de kinderen , maar dat hoeft ook niet want met het zwembad en een binnenspeelplaats een grooote buitenspeelplaats een doolhof en een bloten voetenpad vervelen ze zich echt geen moment! hele gastvrije eigenaren! echt een aanrader!

Con partner, ago. 2012
"Heerlijke camping in bosrijke omgeving"
Marije
Impianti sanitari
30/08/12 Hoewel de camping best groot is doet het absoluut niet massaal aan. Mooie ruime plekken midden in het bos. Er staan dan ook veel bomen op het terrein. Er heerst een gemoedelijke sfeer, de eigenaren zijn uiterst vriendelijk. Sanitair is goed, onbeperkt douchen met harde straal, groot aantal toiletten en wastafels. Enige minpunt vonden wij dat de wc's nogal 'ruikten', alsof het schoonmaakmiddel onvoldoende de nare geurtjes wegwerkt. In de omgeving is zat te doen, vooral wie van wandelen in een bosrijke omgeving houdt komt hier ruimschoots aan zijn/haar trekken. Wij hebben het hier enorm naar onze zin gehad!

Con partner, ago. 2012
"Kindvriendelijk, niet zo ideaal voor jong koppel"
julienogwel
5,0
23/08/12 Vrij botte ontvangst op de receptie. Er werd weinig uitleg gegeven over de faciliteiten en werking van de camping. Het sanitair was verouderd en niet erg proper. De douches waren vrij smal, weinig plaats voor je kleren te laten.
Voor de kinderen is er zeer veel te doen(zwembad,buiten- en binnenspeeltuin,doolhof,...) Groot veld voor kamperen met de tent.

Famiglia con bambini più grandi, 2012
"Prima camping naar terug te komen!"
Linda
Impianti sanitari
16/08/12 Goede verzorgde camping, uitgebreide campingwinkel.
Zelfs in het hoogseizoen geopend van 8.30u - 23.00u.
Vriendelijk, nederlands (soms met accent) spekend personeel.
Veel kinderen in de leeftijd tot ca. 8 jaar en een paar tieners.
Goede mogelijkheid voor wandelingen in de buurt of vanaf de camping.
Eigenaren hebben zelf 5 wandelingen uitgezet van ca. 2-3 uur direct vanaf de camping. Te koop voor maar €1,50.
Zwembad is eenvoudig, goed genoeg om even lekker af te koelen.
Grote speeltuin met schoon zand.
Sanitair is eenvoudig maar schoon (geen toiletpapier op de grond).
De camping ligt ca. 2 km van Larochette, gezellig klein dorpje.
1 supermarkt in Larochette, overige liggen op ca. 15 min. rijden in Mersch, daar is tevens een winkelcentrum.
Larochette ligt aan de rand van het district "klein zwitserland", dus vrij ruige natuur, met watervalletjes en kloven om door heen te lopen.
Stevige schoenen is aan te raden.

"Gezellige camping"
Familie Sas
Impianti sanitari
03/09/12 Leuke, gezellige, kleine camping waar we een top vakantie hebben gehad. De camping is niet duur, heeft alles maar wel kleinschalig. Prima camping met kleine kinderen, met grote kinderen denk ik niet zo...
De camping wordt beheert door een Nederlandse familie, behulpzaam en persoonlijk.
Wij hebben niet bij het restaurant gegeten, wel eten gehaald. Prima eten, niet duur.
We hadden een zeer ruime kampeerplek, deze wisselen wel sterk van grote. Het nadeel van de camping is dat alles scheef is. De plaatsen zijn niet opgehoogd oid dus vergeet je waterpas niet! Als alles staat is het prima!
Voor de kinderen erg leuk, grote speeltuin net naast de camping, niet veel speeltuintjes op de camping zelf. Wij hadden een speelbadje mee waardoor dat geen probleem was. Omdat de camping kleins is was het overzichtelijk en konden de kinderen ook zelf de weg op de camping vinden, onze kinderen 3,5 en bijna 2.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2012
"Mooie rustige, kindvriendelijke camping"
joke brandenburg
Impianti sanitari
11/08/12 De camping was prima, niet te groot, maar mooi ruim en overzichtelijk opgezet. Het sanitair was schoon. Netjes
De omgeving is prachtig, veel wandelroutes, mooie kastelen om te bezichtigen.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en praat nederlands.
Er is een restaurant, het is ook mogelijk eten te halen.
De camping is kindvriendelijk, binnen en buitenspeeltuin, zeer groot speelveld en een zwembad..
Echt een aanrader

Famiglia con bambini piccoli, 2012
"Keurig georganiseerde camping"
Peter
Impianti sanitari
04/08/12 Op weg naar het noorden een paar nachten verbleven op deze tegen de bosrand gelegen camping.
Keurig verzorgde camping met binnen/buitenspeeltuin, net zwembad, goede supermarkt en restaurant met lekker eten en goede bediening. Camping was niet overvol dus daardoor nooit drukte bij de (schone) wasgelegenheden. Veel info ter plaatse voorhanden. Staanplaats iets aan de krappe kant, maar hadden achteraf een grotere kunnen boeken. Uiterst vriendelijk personeel/eigenaren.

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?