Recensioni Hotel Collette**

2,3
Meteo

15  °C

21 maggio 2013

Ancora nessuna foto disponibile. Inserisci la prima foto
Recensioni Hotel Collette**
Grand-rue 68-70, L-9410, Vianden
Hotel Collette ha ottenuto 1,9 su 10, sulla base di 5 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Collette**? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Collette** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Collette** / Vianden. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

5 recensioni per Collette**

7,9
1,6
2,3
Con partner, lug. 2009
"Ik zou het niet eens durven proberen!"
Frank (nl) en Carol...
1,0
16/08/09 We zochten een plaats voor avondeten en zagen een bord bij hotel Collette met een ogenschijnlijk aantrekkelijk aanbod van warm en koud buffet voor 11 euro pp op een zonnig bebloemd terras aan de achterkant. Binnengekomen kregen we het gevoel in een Polanski-film terecht te zijn gekomen: doodstil, alles oud en stoffig, muffe geur, griezelige sfeer. En plots stond Mme Collette voor ons vanuit het niets. Het bebloemde terras bleek een triestige binnenplaats te zijn. Een buffet was nergens te bekennen, andere gasten evenmin. Madame zou het eten wel snel uit de koelkast toveren. We wisten niet hoe snel we weer buiten moesten komen!

Con amici
"De ligging is geweldig, de rest ronduit vreselijk"
Maak ik liever niet...
3,0
1,0
18/08/08 Voor de eerste keer in mijn leven maakte ik een boeking zonder te weten waar ik terecht zou komen. Eén keer en nooit meer. Dat zoiets nog kan in 2008 hou je niet voor mogelijk. de stofdraden hingen tussen het achterstuk van het bed en de dekens. Alles rook vreselijk muf, overal spinnewebben en spinnen, stof, een voor de oorlogs interieur en een gastvrouw die 'vriendelijk' is tot je zegt dat je de kamer toch maar niks vind. Echt géén aanrader, tenzij je de ligging super belangrijk vind.

Lia de Zoete
1,0
04/06/06 Niet meer van deze tijd; onvriendelijke dame, bedden uit het jaar 0. Kunt niet kiezen wat je wil eten; krijgt gewoon wat voorgeschoteld en als je het niet opeet krijg je commentaar. Hadden voor 2 nachen geboekt hebben niet 1 nacht daar geslapen zijn halverwege het zgn "diner" (aangebrand eten) opgestapt.
Wilde ons (4 pers) nog een rekening van 135 euro laten betalen voor het eten!!!

Con partner, mag. 2005
frits
1,0
19/05/07 Een ouwe oma, die haar hond "Leo" sloeg.
overal ouwe troep.
een hotelkamer die scheef liep, douche die niet werkte en een bed uit grootmoederstijd.
ik had weg moeten lopen.
en dat voor 70 euries
dom dom, ik had gelijk moeten weglopen, maar daar ben ik dan helaas te netjes voor

Viaggio di gruppo, mag. 1993
"Hotel op stelten."
veko
4,0
4,0
3,0
09/03/11 heerlijk geslapen heerlijk gegeten heerlijk gelachen, helaas was dit een droom die ons nog lang bijblijft.

Recensioni di Zoover sul tuo sito