Impressione generale
23/07/09
In the middle of nowhere op circa 15 minuten rijden van Treviso ligt een verbouwde boederij beheerd door Mario en Mara. Zij hebben de gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zorgen voor een fantastisch verblijf in een fantastische omgeving. De kamers zijn romantisch, degelijk en goed onderhouden. Iedere dag wordt er schoongemaakt alsof het het voorjaar is en 's ochtends staat Mario klaar met heerlijke koffie, broodjes en zoete hapjes. Voor ieder wat wils. De tuin en het zwembad zijn ook prima een absolute aanrader.
10/07/09
In juni 2009 5 dagen in deze B&B geweest. We hebben er enorm genoten. Hartelijke ontvangst, met een fles koude Prosecco die we bij het zwembad genoten hebben. Mario geeft goede adviezen over de omgeving en heeft allerlei folders en weet leuke restaurants om te gaan eten. Heerlijk ontbijt, mooie kamer en een lekkere tuin met zwembad waar het goed vertoeven was. Heel ontspannen sfeer.
Bij vertrek inderdaad een fles wijn meegekregen met kurketrekker en uitzwaaien bij de deur!
Impressione generale
07/05/09
Dit is een super plekje. Mara en Mario hebben een paradijs waar we na een week druk Italié heerlijk tot rust kwamen. Drie dagen zijn we in de watten gelegd, zoveel gevoel van deze mensen die je echt laten merken wat vakantie hoort te zijn. Bijzonder zijn ze zeker omdat we ook wat te vieren hadden, daar werd op fenomenale wijze op ingespeeld.We zijn verwend, heel erg zelfs. Dit plekje ligt ontzettend mooi tussen de Dolomieten (op een uurtje rijden) en Venetié (half uurtje naar de boot) Ga maar kijken, proeven en genieten en je merkt dat er geen woord overdreven is. SUPER
15/03/09
Super lieve mensen. Heel rustig en ontspannnend. Grote en mooie kamers. Super zwembad met ligzetels en grote tuin. Zeer lekker ontbijt en ze weten als er belgen komen dat die niet graag een italiaans ontbijt hebben.
We zijn er al 5 maal geweest en blijven teruggaan.
Echt een aanrader als je even op adem wil komen. Treviso is ook heel mooi om te bezoeken en is ongeveer een 20 minuten rijden. Venetie is natuurlijk een must als je daar bent.