Home > Europa > Italia > Veneto > San Biagio di Callalta > Hotel Il Rifugio Del Poeta

Recensioni Il Rifugio Del Poeta

9,9
9,4
9,5
Inserisci recensione

Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Il Rifugio Del Poeta? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Il Rifugio Del Poeta e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, no?
  • Previsioni meteo
  • Hotel info
  • Recensioni (0)
  • Mappa
  • Foto (17)
  • Video (0)
  • Consigli utili (0)
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Il Rifugio Del Poeta / San Biagio di Callalta. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

Dimensione dei caratteri: A   A   A

Con partner, ago. 2010
FORMIDABEL!!
van gelder van gelder
Cucina
09/08/10 Wij zijn (helaas) net terug van een heerlijke week Italië...
Al bij het boeken lazen we zoveel positieve beoordelingen dat we onze keus snel gemaakt hadden...
Met hooggespannen verwachtingen vertrokken we dan ook richting Il Refugio...
en Mario en Mara hebben ze vanaf het begin af aan meer dan waargemaakt!
De ontvangst was enorm vriendelijk, we werden gewezen op allerlei heerlijke restaurantjes in de omgeving... Het ontbijt was elke morgen weer even heerlijk en de kamer elke keer weer supernetjes...Verder hielden ze zich zoveel mogelijk afzijdig, maar waren er absoluut als je ze nodig had. Zo heeft Mara ons geholpen om operakaartjes voor de Arena in Verona te regelen...een unieke ervaring!
Het is ook zeker een aanrader om met de boot naar Venetië te gaan...

Wij hebben enorm genoten van deze heerlijk rustige week en hopen op een dag zeker terug te komen...!

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2010
Perfecte B&B in het mooie Veneto
Marcel Verhasselt Marcel Verhasselt
Cucina
08/08/10 Heel rustig gelegen B&B en toch kortbij al wat er te bezoeken valt in de regio.
Top ontvangst van de gastheer Mario en zijn echtgenote Mara. Zij staan steeds tot je dienst , hebben alle informatie over de regio. maar zijn nooit opdringerig.
Mooi ingerichte en ruime kamers die tip top in orde zijn in een schitterend gerestaureerd klooster.
Ook onze kinderen (14 en 13) hebben genoten van het zwembad en de omgeving.
Uitstekende B&B.

Con partner, lug. 2009
Bed & Breakfast zoals het bedoeld is
Jan Willem Jan Willem
Cucina
23/07/09 Fantastische B&B met hele gastvrije mensen. De boerderij is mooi verbouwd, met fantastische kamers. Het ontbijt heeft voor ieder wat wils, van broodjes tot italiaanse zoetigheid en de koffie van Mario is erg lekker.
Bij aankomst was het alsof we bij de VVV binnenkwamen, zoveel tips had Mario voor ons. Mara maakt iedere dag de kamers schoon alsof het weer tijd is voor de voorjaarschoonmaak. De kamers zijn dan ook fantastisch schoon en helemaal geweldig en romantisch.

Con partner
Zo is B&B bedoeld
Jan Willem Jan Willem
Cucina
23/07/09 In the middle of nowhere op circa 15 minuten rijden van Treviso ligt een verbouwde boederij beheerd door Mario en Mara. Zij hebben de gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zorgen voor een fantastisch verblijf in een fantastische omgeving. De kamers zijn romantisch, degelijk en goed onderhouden. Iedere dag wordt er schoongemaakt alsof het het voorjaar is en 's ochtends staat Mario klaar met heerlijke koffie, broodjes en zoete hapjes. Voor ieder wat wils. De tuin en het zwembad zijn ook prima een absolute aanrader.

Con partner, giu. 2009
Echt genieten!
Els Els
Cucina
10/07/09 In juni 2009 5 dagen in deze B&B geweest. We hebben er enorm genoten. Hartelijke ontvangst, met een fles koude Prosecco die we bij het zwembad genoten hebben. Mario geeft goede adviezen over de omgeving en heeft allerlei folders en weet leuke restaurants om te gaan eten. Heerlijk ontbijt, mooie kamer en een lekkere tuin met zwembad waar het goed vertoeven was. Heel ontspannen sfeer.
Bij vertrek inderdaad een fles wijn meegekregen met kurketrekker en uitzwaaien bij de deur!

Con partner, mag. 2009
SUPER, wat een paradijs
Arie Arie
Cucina
07/05/09 Dit is een super plekje. Mara en Mario hebben een paradijs waar we na een week druk Italié heerlijk tot rust kwamen. Drie dagen zijn we in de watten gelegd, zoveel gevoel van deze mensen die je echt laten merken wat vakantie hoort te zijn. Bijzonder zijn ze zeker omdat we ook wat te vieren hadden, daar werd op fenomenale wijze op ingespeeld.We zijn verwend, heel erg zelfs. Dit plekje ligt ontzettend mooi tussen de Dolomieten (op een uurtje rijden) en Venetié (half uurtje naar de boot) Ga maar kijken, proeven en genieten en je merkt dat er geen woord overdreven is. SUPER

Famiglia con bambini più grandi
super
linde en bob linde en bob
Cucina
15/03/09 Super lieve mensen. Heel rustig en ontspannnend. Grote en mooie kamers. Super zwembad met ligzetels en grote tuin. Zeer lekker ontbijt en ze weten als er belgen komen dat die niet graag een italiaans ontbijt hebben.
We zijn er al 5 maal geweest en blijven teruggaan.
Echt een aanrader als je even op adem wil komen. Treviso is ook heel mooi om te bezoeken en is ongeveer een 20 minuten rijden. Venetie is natuurlijk een must als je daar bent.

Con la famiglia, sett. 2008
Aanrader
Tom Jansen Tom Jansen
Cucina
16/09/08 Schitterend verbouwde boerderij met zwembad in rustige omgeving. Ruime kamer met dubbelbed en stapelbed en een mooie badkamer. Kamer is smaakvol ingericht. Wel gehorig. Prettige ontvangst. Goed ontbijt. Mooi groot terras, waar je onder genot van een wijntje Venetië kan overdenken. Venetië is goed te bereiken met de trein. Mooier is om via de kustweg naar Punta Sabbioni te rijden (1 uur) en daar de boot te nemen (40 minuten). De boot eindigt bij het San Marcoplein.
De eigenaren zorgen voor een prettig verblijf en geven goede tips over Venetië en over de vervolgreis. Na je verblijf wordt je uitgezwaaid.

Con partner, ago. 2008
Geweldige Bed & Breakfast!
Venetie gangers Venetie gangers
Impressione generale
25/08/08 Ontzettend mooi gerenoveerd huis met werkelijk fantastische kamer. Heerlijk zwembad in de tuin met mooi weids uitzicht. Slechts 45 minuten met de auto naar centrum Venetie.Toen wij het zeer gastvrije koppel een tip wilden geven wilden zij daar niets van weten en kregen wij zelfs een fles wijn uit de streek mee en een opener. Echt een aanrader!

9,1
9,9
9,4
9,5

Mostra tutto (9)
Con partner (6)
Con la famiglia (1)
Famiglia con bambini più grandi (2)

Ricerca
Link a Zoover sul tuo sito Copia il link sotto indicato

Clicca qui per visualizzare tutti i gadget di Zoover
Sondaggio dei viaggiatori

Quale tra questi paesi europei ha le isole più belle?

Sei il proprietario di questo hotel?

Zoover offre varie opportunità per gli albergatori. Clicca qui per registrarti all'Accomodation Owner Module