26/11/09
wij zijn met een gezin van 5 pers,waarvan 3 kinderen in de leeftijd 15, 13 ,10 jaar.
Wij hebben een super gezellige vakantie gehad. Het strand waar je zo op loopt is top.
De zee naast je caravan, wat wil je nog meer. het personeel is overal even vriendelijk, tevens is de camping ontzettend schoon.
Wij hadden een mobile home van gebetsroither gehuurd, wat heel goed bevallen is.
De camping is klein schalig, maar daardoor juist heel persoonlijk.
Kortom: een aanrader
26/07/09
Prima plek voor de rust op te zoeken. Wil je drukte dan kun je naar de naast gelegen camping. Daar heb je gratis toegang op voor de animatie. Strenge controle dus hou je pasje bij de hand. Uit voorzorg hadden we liters muggenspul meegenomen maar dat was eigenlijk echt niet nodig. Veel bangmakerij mbt muggen.
09/07/09
Sind seit dem Jahr 2000 alle jahre im Urlaub 3Wochen auf diesem Campingplatz.
Wir können ihn nur lobend weiterempfehlen. Ganz besonders Familien mit Kindern
bietet dieser Ort ein super Urlaubsfeeling. Denn wenn sich die Kinder wohlfühlen und keine Langeweile haben, dann haben auch die Eltern richtig Urlaub und Erholung.
29/04/09
Wir waren nun bereits dreimal auf diesem Campingplatz (fahren heuer wieder hin) und waren jedesmal sehr froh unseren Urlaub dort verbracht zu haben. Gute Lage, gutes Service, es hat einfach alles gepasst.