04/08/11
Wij zijn hier een week geweest maar hadden nog veel langer willen blijven! Een heel mooie agriturismo. Mooi, keurig onderhouden tuin, zwembad en accommodatie. Centraal gelegen in Umbrie, vlak bij het meer. Leuke dorpjes en Perugia zijn dichtbij. Leuke Nederlandse mensen met kinderen ontmoet, zodat de kinderen al snel vriendinnetjes hadden. Kortom: wij komen zeker nog eens terug.
12/09/09
Een zeer goede agriturismo met een ruim en comfortabel appartement en een prachtig zwembad met uitzicht over een brede vallei. Het ligt op korte afstand van het Meer van Trasimeno in een rustige omgeving, met een groot landgoed eromheen. Je kunt er ter plaatse airconditioning bijboeken, maar dat bleek niet echt nodig te zijn, ondanks dat het overdag 36 graden was. Als je overdag alle luiken sloot en 's nachts alles open zette bleef het appartement prima koel. De slaapkamer had ramen aan beide kanten en dat zorgde altijd voor een verkoelend briesje. Wel was er op zaterdag een groot bruiloftsfeest dat doorging tot 1 uur 's nachts, maar de rest van de week was het rustig. Er zijn mountainbikes beschikbaar en men verkoopt olijfolie van eigen makelij. Winkels zijn er in San Feliciano en Magione (10-15 minuten) en er is een supermarktje op 5 minuten rijden. Ruime parkeerplaats.
Het was een fantastisch vakantieadres, ik kom er graag nog een keer terug.
03/08/09
Een in het groen verscholen "pareltje". Een echte aanrader voor wie van rust houdt! Een prachtig gerenoveerd en mooi onderhouden vakantiebestemming met heel veel charme! Een wagen heb je echt wel nodig om de streek te verkennen. Wij zouden zeker terug gaan en zullen het onze vrienden aanraden!