03/02/13
Prijs/kwaliteit een aanrader, zeer gezellig hotel met zeer lekker avondmenu, ontbijt beetje beperkt maar voldoende. Je hebt een oud en nieuw gedeelte in het hotel. Elke dag activiteiten voor jong en oud, zeer uitgebreide welness waarvan je de fotos niet op websites kan vinden. Omgeving saai maar ideaal voor wie rustig en ruim wil skieen. Eentje om terug te gaan ....
21/07/10
Wij zijn hier in juli een kleine week geweest en dat is te kort!!
Prima hotel, prachtige ligging, uitstekende service en zeer vriendelijk personeel.
Vrouw des huizes organiseert zeer regelmatig wandelingen in de bergen. Ze is zeer gedreven, weet veel te vertellen, daar krijg je energie van.
Het hotel beschikt over een prachtige wellness met div. sauna's, whirlpool, zwembad en in de tuin zelfs nog een heerlijk verkoelend bergmeer.
Wij hadden de juniorsuite in de nieuwbouw welke een prachtig uitzicht heeft op de berg Ortler (3905 m.). En het eten ... Uitstekend ontbijt met veel keus. Om 14.00 uur nog een mittag jause en in de avond een 6-gangen diner excl. het eventuele kaas- en fruitbuffet en alles heerlijk vers en lekker.
Wij komen zeker nog een keer terug. Enige "nadeel" er komen redelijk veel 55 plussers.
17/04/09
Heel mooi hotel met ruime kamers . Badkamers met bad en douche groot en modern. Zeer vriendelijk personeel. Erg kindvriendelijk zonder dat kinderen baas zijn in de eetzaal. Het blijft er erg rustig.De skibus is goed georganiseerd en stopt aan het hotel. Zeer mooie grote wellness. Uitgebreid tafelen met verschillende thema avonden. Keuken soms iets te zout. een echte aanrader.