Da € 102
Armin***
Recensioni Hotel Armin***
Mëisules 161, I-39048, Selva / Wolkenstein
Hotel Armin ha ottenuto 9,2 su 10, sulla base di 20 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Armin***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Armin*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 14 Foto delle vacanze di Hotel Armin*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Armin*** / Selva / Wolkenstein. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

20 recensioni per Armin***

9,6
9,4
9,6
9,4
8,3
Con partner, sett. 2012
"Schitterend Hotel met een prima service."
Annelies en Sjef Pe...
Cucina
26/09/12 Ontvangst was erg vriendelijk en behulpzaam, is tijdens ons verblijf niet veranderd. Kamer was prima. Eten was geweldig, dagelijks een
vijfgangen menu, als je iets niet wilde kreeg je steeds iets anders aangeboden. Service was overweldigend. Klein hotel, met 28 kamers, centraal gelegen. Vanuit hotel schitterende wandelingen gemaakt, omgeving is indrukwekkend.
Een echte aanrader.

Con partner, sett. 2012
"Goed 3 sterren hotel in schitterende omgeving"
Eveline
Cucina
22/09/12 Wij hebben een fijne week gehad in hotel Armin. De eigenaren doen hun uiterste best het iedereen naar de zin te maken. Kamers waren netjes, alle kamers zijn gerenoveerd. Wij hadden een kamer aan de achterzijde en totaal geen last gehad van het verkeer. Badkamer was zeer ruim met alle gemakken voorzien. Het ontbijt was prima, alleen vonden wij dat er weinig keus was in bruin brood. Avondeten was goed, niks op aan te merken. De omgeving van het hotel is schitterend, en zeker de moeite waard om naartoe te reizen.

"Superb Hotel!!!!"
Phil
Cucina
07/10/12 Stayed here for our silver wedding anniversary and couldn't have been more pleased. Fantastic food and a great service from attentive staff. Good central location, close to bus stops and Ciampinoi lift.

Great family run hotel which exceeded our expectations, highly recommended.

Per informazioni e disponibilità su Hotel Armin***, clicca qui:

Con partner, 2012
"Een gastvrij hotel met familaire sfeer."
ruud lauffer
Cucina
03/08/12 Wij waren 10 dagen te gast. Mooie schone kamers, vriendelijk en servicegericht personeel. Het culinaire gedeelte is van bijzondere kwaliteit en kent streek- en interationale gerechten. Uitgangspunt voor mooie wandelingen of uitstapjes in de omgeving. Hotel ligt in een klein dorp met alle faciliteiten. Goede busverbindingen.

Con amici, lug. 2012
"Zeer goed hotel met persoonlijke service!"
Ad
Cucina
13/08/12 Hotel Armin heeft 3-sterren, maar culinair en qua service heeft het een 4-sterrenplus uitstraling. Niets is de familie Pitscheider te veel. Lust je tijdens het diner iets niets danb wordt net zo eenvoudig een alternatief aangedragen (in ons geval een biefstuk van de grill of kalfssteak). We zijn hier met 4 volwassenen 11 dagen geweest. De omgeving is schitterend. De Dolonietren staan niets voor niets op de Unesco-werelderfgoedlijst! Het plaatsje Wolkenstein is rustig, maar men doet voldoende om de toerist te vermaken. Al met al een geslaagde vakantie.

Con partner, gen. 2012
"Super hotel"
lenie weijts
Distanza dalle piste
23/01/12 het was echt super het eten was erg goed in de middag stond de taart klaar
de mensen waar erg vriendeliijk

Con amici, sett. 2011
"Uitmuntend hotel in alle opzichten"
Jan Hille Ris Lambe...
Distanza dalle piste
29/09/11 De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Zowel het ontbijt als ook het diner zijn uitstekend verzorgd. Mocht er iets op het menu staan wat je niet lijkt vraag dan gerust om alternatieven. Zelfs de lastigste eters die vrijwel niets lusten, komen in dit hotel volop aan hun trekken. De klantvriendelijkheid van de hotelleiding én het personeel is indrukwekkend. Vanaf de eerste tot en met de laatste (= 7e) dag spande men zich volop in om het alle gasten naar de zin te maken. De afgelopen 10 jaar hebben wij in een groot aantal hotels in diverse landen een week zomervakantie doorgebracht. Hotel Armin spant in alle opzichten de kroon. Geen wonder dat een groot aantal gasten jaar in jaar uit een aantal dagen in dit geweldige hotel doorbrengt. Ook wij zullen hier in de toekomst ongetwijfeld terug komen.

Con partner, sett. 2011
"Uitstekend en gezellig hotel!"
E. Jansen
Cucina
18/09/11 Een gezellig kleinschalig hotel midden in het centrum van Wolkenstein met een uitsekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ondanks dat onze kamer zich aan de straatzijde bevond, hadden wij nagenoeg geen last van verkeer/lawaai. De kamer was ruim en netjes. Het eten, zowel het ontbijt als het diner, waren super en zeer gevarieerd. Het personeel was heel behulpzaam en gezellig. Door de persoonlijke benadering voel je je er helemaal thuis.
Kortom dit hotel is een aanrader!!!!!

Con partner, giu. 2011
"Fantastisch"
Margreet
Distanza dalle piste
06/07/11 Zijn net terug van 1 week verblijf in hotel Armin in Selva/Wolkenstein. Wat mijn voorgangers hierover schreven is helemaal waar. De kamer is uitstekend en het eten....Geweldig. Inderdaad een 5-gangendiner en als er iets niet van je gading bij is, wat ik me niet voor kan stellen, dan maken ze wel wat voor je. Gastvrijheid en service is hier echt top. Wij hadden een kamer aan de voorzijde van het hotel, dus aan een drukke straat gelegen maar als de balkondeur gesloten is, hoor je zo goed als niets. Wij willen graag 's nachts een raam cq deur open, ook dat ging prima, alleen zodra Selva wakker wordt, deur sluiten! Het parkeren is beperkt maar de eigenaar zorgt wel dat er een plaatsje voor je is.
Wij vonden het er fantastisch [hebben hotelervaring] en gaan er zeker naar terug.

Con partner, giu. 2011
"Een geweldig hotel prijs kwaliteit is super goed."
ton en anja
Distanza dalle piste
31/07/11 we hebben hier een geweldige week gehad, de eigenaar en het personeel waren super vriendelijk en erg behulpzaam, het ontbijt was overheerlijk, maar het meestal 6 gangenkeuzediner overtrof echt alles, de kamers zijn ruim en netjes de bedden goed en de badkamer pas vernieuwd, voor ons was er maar een minpuntje en dat was dat het hotel aan een drukke doorgaande weg lag, s'nachts was het wel weer rustig, voor ons is dit echter geen reden om weg te blijven, dit hotel is een echte aanrader

Link a Zoover sul tuo sito