Recensioni Appartamento Alagundis

Alagundis
Recensioni Appartamento Alagundis
St. Hippolyt-Straße 17 , 39022 , Lagundo
Appartamento Alagundis ha ottenuto 9,7 su 10, sulla base di 4 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Alagundis? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Alagundis e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 11 Foto delle vacanze di Appartamento Alagundis - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Alagundis / Lagundo. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

4 recensioni per Alagundis

9,5
9,3
Con partner, giu. 2012
"Geweldige accommodatie"
d.schoenemann
Ambiente spazioso
25/06/12 Net terug uit Algund,prachtig appartementen complex,zeer aan te bevelen.
Fam. Schrötter zijn erg vriendelijk en gastvrij.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Goed verzorgde plek met gastvrijeheid op en top!"
Fam. van Helvoort
Ambiente spazioso
01/08/11 Was het wteede jaar dat de familie Schreuter deze acc. draaide nadat het geheel vernieuwd/verbouwd was. Alles zag er mooi verzorgd en strak uit. Elke 3 dagen schone handdoeken, geen gesleep met WC papier of vaatwasmiddel (werd netjes in overvloed door acc. verzorgd). Na een week schoon beddengoed en reiniging van de acc. Absoluut een aanrader.
De wandelpaden zijn wat minder kindvriendelijk in vergelijk met Oostenrijk, behalve Merano 2000, een absolute aanrader met kids.

Con partner, mar. 2011
"Wanderurlaub in Algund"
Marc
Ambiente spazioso
10/04/11 Eine sehr gute Anlage! Schöne Lage, gute Wanderwege und ein freundlicher Empfang machten unseren kleinen Urlaub zu einem Erfolg ! Im Sommer kommen wir wieder :-)

Per informazioni e disponibilità su Appartamento Alagundis, clicca qui...

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2010
"Fantastisch. Moderne gebouw met super uitzicht."
ronald
Ambiente spazioso
04/08/10 Alagundis is een gloednieuw appartementen complex. Modern en licht. Wij hebben genoten van een type 'Aurum'. Compleet met onder andere een brrodjes service en heerlijk zwembad.
De familie Schrötter had op dezelfde plek eerder een authentiek tirols gasthuis. En de gastvrijheid en verzorging is n6g steeds precies zoals je in Zuid Tirol verwacht: heel gastvrij en verzorgend.
Ik wil het hier niet te positief schrijven want als ik volgend jaar terugkom wil ik niet tussen uitsluitend Nederlanders zitten. Maar omdat ik familie Schrötter veel goeds gun schrijf ik hier mijn indruk en beleving.
Algund is een goede locatie om te verblijven en op stap te gaan in de omgeving. Kuurstad Meran met een gezellig centrum, paarderenbaan en de schitterende tuin van slot Trautmnsdorff (Tuinen van Sisi). Maar je hoeft niet naar een stad. Je bent in de Alpen en er zijn veel wandelmogelijkheden in de buurt. Van Alm naar Alm wandelen en bij elke stop weer genieten van een vol glas lekkers en verse Kuchen.

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?