08/05/13
Online een appartement geboekt voor één week. Na diverse mailtjes was alles duidelijk en geregeld. We hadden een aanbetaling gedaan. Bij inchecken gevraagd of we de afgesproken prijs al moesten betalen, maar dat hoefde pas bij vertrek. Bij het uitchecken kwam aan het licht dat er een te lage weekprijs was afgesproken (maar dit bedrag was zoals op de site stond) en dat we bij moesten betalen naar hoogseizoen ( we zaten de week voor het hoogseizoen). Ik ging niet accoord, daarna zakte men met de prijs. Heb uiteindelijk €60,- bijbetaald. Het voelde niet goed, ging met een rotgevoel weg.
Het appartement was wel mooi en verzorgd, mooi gelegen, prachtige omgeving. We zaten wel aan de achterzijde van het complex, met iets minder mooi uitzicht en de rook van de bio-kachel van het eco-hotel ernaast bleef hangen op ons terras/waaide naar binnen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar daar hing dus wel een prijskaartje aan.
17/12/09
Bardzo dobra lokalizacja, wyposażenie apartamentów w standardzie hotelowym (housekeeping), dwie oddzielne łazienki w apartamencie z dwoma sypialniami. W każdym pokoju pojemny i łatwy w obsłudze sejf - mieści nawet laptopa i aparat lustrzankę. Ręczniki, mydło w łazience, naczynia, sztućce, zmywarka, winda, parking podziemny, 2 telewizory. Balkony w apartamentach. Bardzo miła obsługa, szczególnie Pan Sergio, który serwuje doskonałe "napoje". Do sklepu i wyciągu ok 300 m.
Minusy: w mieście nie ma żadnych wieczornych rozrywek (jeden club koło wyciągu), w pokojach internet tylko przewodowy i płatny 16 Euro za tydzień, brak mikrofalówki lub piekarnika w apartamencie.
01/03/09
Appartement le Morretina is zijn 3 sterren zeker waard. Wij hadden 2 badkamers en elke dag schone handdoeken. Beneden kan je ook ontbijten. Super! De spar is om de hoek. Mooie ski bergruimte en garage voor de auto.