09/02/09
Wij hebben n erg leuke tijd gehad in het chalet, en die negatieve reactie herkennen wij dan ook helemaal niet.
Het chalet heeft 3 verdiepingen. Op de begane grond is de keuken. Hier komt ook het personeel. Op de 1e verdieping is n huiskamer, waar je prive, dus zonder personeel, kunt verblijven. De 2e verdieping is knus.
Het personeel vonden wij zeer professioneel en altijd bereid om wat extra's voor je te doen, alles was bespreekbaar. Ze hebben het chalet erg gezellig gemaakt. Ook weten ze veel van de omgeving en kunnen veel tips geven om je verblijf nog aangenamer te maken. Ze doen echt hun best om je n leuke week te bezorgen. De gluhwein met hapjes op de piste was n groot succes!
Het gebied is met 1200 km piste geweldig! Canazei is n leuk dorp. Er rijden de hele dag gratis skibussen die je naar de gondel brengen.
Wij hebben n geweldige week gehad en zeker voor herhaling vatbaar!
09/02/09
Wij hebben een heerlijke week gehad in Canazei en dat was deels ook te danken aan de voortreffelijke service van de chaletstaf. Nooit te beroerd om iets extra's te doen en we hebben erg genoten van Michka's kookkunsten. De kamer van de staf bevind zich op de onderste verdieping bij de keuken. Op de eerste verdieping hebben ze een zeer gezellige woonkamer gecreeerd waar je in alle privacy rustig kan vertoeven. Ook de kamers waren, schoon, netjes en ruim opgezet. Verder is het gebied fantastisch. Met prachtige pistes en een mooie omgeving. Wij waren zeer tevreden en hebben een heerlijke week gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
19/02/09
Michka en Jad.... ach namen, hebben alles prima verzorgt. 's Ochtends prima ontbijt en 's avonds een zeer gevarieerd diner. Badkamers mogen van mij wel een keertje extra gedweild worden en de kamers relatief klein, hoewel die alleen voor slapen waren. Oprit wel steil, maar net haalbaar, mits het schoon was. Helaas één dagje was de verwarming kapot, maar ook weer snel verholpen. Privacy was goed, merkte weinig negatiefs van hun aanwezigheid, soms zelfs erg gezellig. Skibus was een optie, maar heb de auto genomen naar de parkeerplaats voor € 4,- voor de hele dag. Skigebied erg uitgebreid, we hebben 1/4 gehad, maar super goed en prima aansluitend. Italianen ( voorheen zeker niet mijn favorieten) echt zeer gastvrij en gaven persoonlijke aandacht, ondanks de drukte.Pistes goed geprepareerd en gesitueerd in een mooi panorama.
Voor een relaxte vakantie prima, bedankt
10/02/09
Dit seizoen een week verbleven in het chalet. Een zeer schoon chalet! Wij zijn erg gesteld op onze hygiene en zijn op dit punt dan ook zeer kritisch, maar de staf is op dit punt met vlag en wimpel geslaagd. Verder hebben wij erg genoten van de heerlijke rode wijntjes en het heerlijke eten die elke dag na een dag skieen klaar stonden. De bedden waren prima, wel vonden we het jammer dat er dekens en lakens gebruikt werden (overigens wel schoon!), wij geven toch de voorkeur aan dekbedden. De kamers waren allemaal even warm en terwijl de staf steeds aanwezig was op de benedenverdieping, was er genoeg privacy op de tweede of derde, met nog een tweede huiskamer. Wel jammer dat de trap buitenom ging en niet binnen in het chalet is. Wat ook erg leuk was voor de kinderen (en stiekem ook voor ons), was het slidingparc op loopafstand van het chalet! Een gratis ski-bus bracht ons elke dag van en naar de piste. Kortom we hebben genoten en komen zeker terug!