Recensioni Chalet Césa da Mont

Césa da Mont
Recensioni Chalet Césa da Mont
Via di Sorapera, I-38030, Canazei
Chalet Césa da Mont ha ottenuto 8,5 su 10, sulla base di 12 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Chalet Césa da Mont? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Chalet Césa da Mont e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 14 Foto delle vacanze di Chalet Césa da Mont - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Césa da Mont / Canazei. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

12 recensioni per Césa da Mont

8,3
7,8
7,5
Con amici, feb. 2010
"Geweldig gezellige week!"
de groep van 13
Distanza dalle piste
28/03/10 Voor de meesten van de groep begint Italie bekend terrein te worden. Een heerlijk skigebied en de ligging van het dorpje tussen de hoge bergen is werkelijk schitterend. De accomodatie was goed maar de verzorging door J&M was uitmuntend. Iedere dag weer een heerlijk verzorgd en gevarieerd ontbijt en de avond malen waren van zeer hoog nivo! Al met al een geweldig gezellige week, en niet alleen het gebeid is een aanrader, ook dit super verzorgd chalet!

Con amici, gen. 2010
"Geweldig chaletvakantie in Canazei. Top!"
H. Vergeer
Distanza dalle piste
15/02/10 We hebben weer heerlijk genoten van onze chaletvakantie. Dit jaar voor het eerst Italië. Wel vaker geboekt in een catered chalet. Italië is echt aan te raden als skiland. We dachten eerst dat het ver rijden zou zijn, maar het is net zover als een gemiddelde bestemming in Oostenrijk. Top genoten van de geweldige service van onze Nederlandse chaletstaf. Heerlijk gegeten in dit gezellige chalet. Wat kan dit leuke en gastvrije stel koken. We hebben ook de mooiste plekken van het skigebied met ze ontdekt. Deze chaletstaf werkt al jaren voor deze chaletorganisatie vandaar dat ze veel professionele ervaring hebben. We gaan volgend winterseizoen weer terug naar Canazei en kiezen wederom voor dit chalet. Hopelijk zit deze chaletstaf er weer.

Con amici, mar. 2009
"Adembenemend skigebied!"
Michelle
Distanza dalle piste
10/03/09 'Je kunt er uitstekend skiën, fantastisch eten en het prijsniveau is vriendelijk. Maar de grootste attractie van de Dolomieten is en blijft: het landschap. Winter in de Dolomieten in Zuid-Tirol is een winter tussen magnifiek gebeeldhouwde pieken. De Dolomieten-pieken rijzen vanuit de diepte tot in de wolken op. Vanwege het licht lijken ze ’s ochtends een andere vorm te hebben dan in de avond. Het is de magie van de Bleke Bergen dat ze er van alle kanten verschillend uitzien.'

Met deze informatie gingen wij op vakantie. Vriendelijk en enthousiast ontvangen door onze chaletstaf, met zelfgemaakte muffins. Overdag heerlijk de pistes op geweest en genoten van eigenlijk alles. En bij thuiskomst in het chalet heerlijk warme douche en fantastisch 3 gangen dinee. (eigenlijk wel 4, met de bonbons en koekjes bij de thee na afloop)
Pistes zijn rustig en de chaletstaf nam ons mee naar de mooiste uitzichten. Wij zijn erg verwend en komen zeker terug in dit magnifieke landschap. Bedankt!

Con amici
"Erg gezellig"
Rudy
Distanza dalle piste
09/02/09 Wij hebben n erg leuke tijd gehad in het chalet, en die negatieve reactie herkennen wij dan ook helemaal niet.
Het chalet heeft 3 verdiepingen. Op de begane grond is de keuken. Hier komt ook het personeel. Op de 1e verdieping is n huiskamer, waar je prive, dus zonder personeel, kunt verblijven. De 2e verdieping is knus.
Het personeel vonden wij zeer professioneel en altijd bereid om wat extra's voor je te doen, alles was bespreekbaar. Ze hebben het chalet erg gezellig gemaakt. Ook weten ze veel van de omgeving en kunnen veel tips geven om je verblijf nog aangenamer te maken. Ze doen echt hun best om je n leuke week te bezorgen. De gluhwein met hapjes op de piste was n groot succes!
Het gebied is met 1200 km piste geweldig! Canazei is n leuk dorp. Er rijden de hele dag gratis skibussen die je naar de gondel brengen.
Wij hebben n geweldige week gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

Con amici
"Geweldige week"
E. van Druten
Distanza dalle piste
09/02/09 Wij hebben een heerlijke week gehad in Canazei en dat was deels ook te danken aan de voortreffelijke service van de chaletstaf. Nooit te beroerd om iets extra's te doen en we hebben erg genoten van Michka's kookkunsten. De kamer van de staf bevind zich op de onderste verdieping bij de keuken. Op de eerste verdieping hebben ze een zeer gezellige woonkamer gecreeerd waar je in alle privacy rustig kan vertoeven. Ook de kamers waren, schoon, netjes en ruim opgezet. Verder is het gebied fantastisch. Met prachtige pistes en een mooie omgeving. Wij waren zeer tevreden en hebben een heerlijke week gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Con amici, feb. 2009
"Prima keuze"
Charl
Distanza dalle piste
19/02/09 Michka en Jad.... ach namen, hebben alles prima verzorgt. 's Ochtends prima ontbijt en 's avonds een zeer gevarieerd diner. Badkamers mogen van mij wel een keertje extra gedweild worden en de kamers relatief klein, hoewel die alleen voor slapen waren. Oprit wel steil, maar net haalbaar, mits het schoon was. Helaas één dagje was de verwarming kapot, maar ook weer snel verholpen. Privacy was goed, merkte weinig negatiefs van hun aanwezigheid, soms zelfs erg gezellig. Skibus was een optie, maar heb de auto genomen naar de parkeerplaats voor € 4,- voor de hele dag. Skigebied erg uitgebreid, we hebben 1/4 gehad, maar super goed en prima aansluitend. Italianen ( voorheen zeker niet mijn favorieten) echt zeer gastvrij en gaven persoonlijke aandacht, ondanks de drukte.Pistes goed geprepareerd en gesitueerd in een mooi panorama.
Voor een relaxte vakantie prima, bedankt

Famiglia con bambini più grandi, gen. 2009
"Schoon & warm!"
Gijs
Distanza dalle piste
10/02/09 Dit seizoen een week verbleven in het chalet. Een zeer schoon chalet! Wij zijn erg gesteld op onze hygiene en zijn op dit punt dan ook zeer kritisch, maar de staf is op dit punt met vlag en wimpel geslaagd. Verder hebben wij erg genoten van de heerlijke rode wijntjes en het heerlijke eten die elke dag na een dag skieen klaar stonden. De bedden waren prima, wel vonden we het jammer dat er dekens en lakens gebruikt werden (overigens wel schoon!), wij geven toch de voorkeur aan dekbedden. De kamers waren allemaal even warm en terwijl de staf steeds aanwezig was op de benedenverdieping, was er genoeg privacy op de tweede of derde, met nog een tweede huiskamer. Wel jammer dat de trap buitenom ging en niet binnen in het chalet is. Wat ook erg leuk was voor de kinderen (en stiekem ook voor ons), was het slidingparc op loopafstand van het chalet! Een gratis ski-bus bracht ons elke dag van en naar de piste. Kortom we hebben genoten en komen zeker terug!

Con amici, gen. 2009
"Heel gezellig"
Rudy
Distanza dalle piste
09/02/09 Ik herken die negatieve beoordelingen ook helemaal niet! Wij hebben er met n groep een heerlijke tijd gehad.
Er zijn 3 verdiepingen. De bovenste is n kleine, knusse verdieping. Op de middelste verdieping is tevens n huiskamer aanwezig waar je prive, dus zonder personeel, kunt verblijven. Op de begane grond is de leefkeuken. Hier worden de maaltijden geserveerd. Hier is dus het personeel wel aanwezig.
Wij vonden het personeel zeer professioneel, en niet te beroerd om iets extra's voor je te doen. Ze weten veel van de omgeving en waar je wat kan vinden. Ze hebben het chalet erg gezellig gemaakt. De gluhwein en hapjes op de piste was n groot succes.
Wij hebben in cesa da mont n hele leuke week gehad!
Het skigebied is overigens goed te bereiken met de gratis skibussen die de hele dag door rijden. En met zo'n 1200 km piste is canazei n uitstekend plaatsje voor n fantastische skivakantie.

Famiglia con bambini piccoli, gen. 2009
"Heerlijke week in Cesa da Mont"
Marleen
Distanza dalle piste
09/02/09 We hebben een geweldige week gehad! Mede dankzij de fantastische zorgen door de chaletstaf, M&J! Met liefde bereiden ze iedere avond een 3-gangendiner, staat iedere ochtend een uitgebreid ontbijt klaar en bij terugkomst van het skien een lekkere borrel met verse hapjes. Zelfs een gluhweinparty werd met veel zorg (en super lekkere hapjes, apfelstrudel etc) georganiseerd! Zelfs aan de fruithap voor onze baby van een half jaar werd gedacht. Wij hebben een heerlijke week gehad; niks was M&J te veel. Het chalet is ruim, alles is er en de inrichting is ook zeker prima. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Viaggio di gruppo, gen. 2009
"Zeer Gezellig en Comfortabel Chalet!"
Lida Oudshoorn
Distanza dalle piste
09/02/09 Wat hebben wij genoten deze vakantie! Zeer gastvrije staf die ons, waar nodig, bij alles hielp! Netjes, schoon, fris en heerlijk eten, drankjes en hapjes! Ruimte genoeg en een heerlijke huiskamer die warm en gezellig was! Er was zelfs een X-box en gamecube aanwezig!