17/07/11
Nur ein einfaches B&B für eine Woche Urlaub gesucht und ein Haus vorgefunden, mit einer fantastischen Kombination aus historischer Bausubstanz aber auch modernen Ambiente. Das Frühstück, der Service und die fürsorgliche Betreuung durch Franzesca und Michele dürfen sicherlich als besonders hervorhebenwert bewertet werden. Euch beiden vielen Dank für die tolle Urlaubswoche - Herbert und Sabine - die mit dem Cabrio in der Garage
13/07/10
Schitterend, woorden schieten te kort.
Ligging in een autentiek dorpje, Fransesca en Michelle zijn harstikke vriendelijk,
je verblijft in een mooie omgeving en wordt hellemaal in de watten gelegd.
Wij komen hier al een paar jaar, voor ons is het een paradijsje op aarde.
09/05/10
Bijzondere lokatie. Francesca is een uiterst vriendelijke gastvrouw. Ca Mea Dina is een compleet gerenoveerd huis in een typisch bergdorpje (Lago di Ledro). Alle kamers zijn nieuw en behoorlijk groot. Van alle gemakken voorzien. Het ontbijtbuffet is rijkelijk. Op onze voettocht naar Rome hadden we 3 overnachtingen geboekt bij Francesca. We wilden het Gardameer in 6 dagen passeren en de zuidelijkste etappes een ander onderkomen zoeken. Maar dat hebben we niet gedaan. We hebben ons verblijf bij Ca Mea Dina verlengd en op de koop toegenomen dat we voor de start van de zuidelijke etappes langer moesten aanrijden. Dat woog niet op tegen het geweldige verblijf bij Francesca en Michele. Echt een aanrader.
11/10/09
Der 10-tägigige Aufenthalt im Ca mea dina hat uns sehr gefallen. Das Frühstücksbuefett mit Produkten aus der Region, die selbstgemachten Marmeladen, Kuchen, Omelletts und sonstigen Leckereien sind sehr empfehlenswert. Francessca und Michelle sind sehr gastfreundlich und geben einem ein Gefühl der Geborgenheit.
Abgesehen von der schönen Unterkunft, waren wir dankbar über Anregungen, zwecks Ausflügen, Wanderungen und Sehenswürgikeiten. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im nächsten Jahr.
Maria und Heinz
21/09/09
Zum zweiten Mal waren wir schon mit einer kleinen Motorrad - Gruppe im "Ca mea dina" und sind auch diesmal wieder nicht enttäuscht worden.
Die Zimmer in hervorragendem Zustand und ein Frühstücksbuffet, das seines gleichen sucht (auch in größeren Häusern).
Wir werden auf jeden Fall gerne wieder kommen
Justus, Franzi, Jo und Mauntsch
04/08/09
Ca Mea Dina in Bezecca is een mooi compleet verzorgde en zeer nette accommodatie, bijzonder vriendelijke eigenaresse die elke morgen een typisch traditioneel ontbijt bereid, kamers zijn zeer schoon, een hele mooie rustige tuin waar je je heerlijk kan terugtrekken met een goed boek, mooie omgeving, rustiek en idylisch, typisch italiaans, mooie wandel en fietsroutes, Ledromeer vlakbij, ideaal voor de echte natuurliefhebber, ook voor de doorreis een ideale accommodatie. Voor herhaling vatbaar, wij gaan er binnenkort weer naar toe.