Recensioni Appartamento Agriturismo Partingoli***

25 maggio 2013

Agriturismo Partingoli***
Recensioni Appartamento Agriturismo Partingoli***
Via di Partingoli 1, 50018, Scandicci
Appartamento Agriturismo Partingoli ha ottenuto 9,1 su 10, sulla base di 21 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Agriturismo Partingoli***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Agriturismo Partingoli*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 47 Foto delle vacanze di Appartamento Agriturismo Partingoli*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Agriturismo Partingoli*** / Scandicci. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

21 recensioni per Agriturismo Partingoli***

8,6
9,2
8,5
Famiglia con bambini piccoli, ott. 2012
"Geweldig!"
Frans en Trudy
Ambiente spazioso
18/10/12 Zijn pas thuis van een 5 daagse vakantie op Partingoli; Martijn en Angelique zijn geweldig gastvrij en verzorgen alles wat men nodig heeft tot in de puntjes. De kinderen kunnen er vrij rondlopen en spelen en je bent niet ver weg van de grotere steden. Echt een aanrader; we gaan beslist nog een keer terug.

Famiglia con bambini piccoli, sett. 2012
"Super-accomodatie!"
Marcel
Ambiente spazioso
07/02/13 Gastvrij staat bovenaan de lijst bij Martijn en Angelique van partingoli! Heerlijke plek om je zomervakantie door te brengen. Prachtige appartementen, mooie ligging en zeer kindvriendelijk.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2012
"Gouden plek als je van rust houdt!"
Elise Hamoen
Ambiente spazioso
19/03/13 De ligging is prachtig tussen de wijngaarden, prachtige gebouwen erg leuke appartementen, Het zwembad is een must op deze plek heerlijk even een duik in het frisse water. Voor boodschappen moet je de auto gebruiken zowel naar het dorp als voor naar de supermarkt 20 min rijden.De eigenaren doen hun uiterste best iedereen het naar de zin te maken. Voor de kinderen een paradijs! het ligt zeer centraal voor de bezienswaardigheden alles is in 1 uur te bereiken, siena, pisa, luca, strand.Kortom een aanrader!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Super mooie plek om op vakantie te gaan!"
Jan-Willem en Cindy
Ambiente spazioso
29/11/12 Het is een mooi landgoed, waar de kinderen in alle rust heerlijk kunnen spelen of zwemmen. Martijn en Angelique zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Ze weten de mooie plekjes in de buurt en kunnen vertellen waar je de auto makkelijk kan parkeren bij de grote steden. Ook kunnen ze heerlijk koken en het welkoms diner is super lekker en gezellig. De appartementen zijn heel ruim en comfortabel, alles is schoon en als je twee weken blijft krijg je op zaterdag een schoon linnen en handdoekenpakket. Kortom, wij hebben een heerlijke vakantie gehad en de boeking voor volgend jaar is al geregeld..

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Een top week of ten stukje hemel op aarde"
Ellen
Ambiente spazioso
27/07/12 Partingoli is geweldig! Echt een aanrader. We hebben genoten met drie kleine kinderen 1.5 3 en 5 jaar. De lego doos stond al klaar in ons huisje, super! De huisjes zijn groot en netjes, en Martijn en Angelique zorgen voor een prettige sfeer met oog voor detail. Ze kennen de omgeving goed en geven de nodige tips, zoals het nabij gelegen Dinopark. Het zwembad is heerlijk en het trapveldje zorgde voor de nodige avonden gezamenlijk spelen met andere kinderen. Partingoli is rustig gelegen maar wel nabij de nodige bezienswaardigheden en mooie steden. Wij gaan absoluut een keertje terug.

"Wederom heel gezellig"
Hanskatja
Ambiente spazioso
23/07/12 Voor de derde keer genoten van deze heerlijke agriturismo. Martijn en Angelique hebben de service weer uitgebreid en verbeterd. Een veranda met drankjes bij het zwembad, broodjes, heerlijke koffie en lekkere pasta's en pizza's. Naast de gezellige start met de Toscaanse avond waarop we alle andere gasten snel leerden kennen, nu ook een BBQ avond op woensdag, die aardig uit de hand liep qua gezelligheid. Leuke houten tuinbanken bij het appartement, jammer dat de houten tuintafels en stoelen vervangen zijn door plastic. Een paar fietsen voor de gasten om de omgeving te verkennen zouden welkom zijn!

Con partner, mag. 2012
"Toplokatie in super omgeving"
Nicole
Ambiente spazioso
04/06/12 Bij aankomst op Partingoli waren we op slag verliefd. De ligging is werkelijk schitterend. Alle bezienswaardigheden van Toscane zijn vanuit Partingoli goed bereikbaar. Martijn en Angelique zijn ontzettend gastvrij. Toptijd gehad die zeker voor herhaling vatbaar is.

Con partner, mag. 2012
"Boven verwachting"
Sandra Honig
Ambiente spazioso
07/06/12 Wat een heerlijke tijd hebben wij gehad in een rustig gelegen appartement met eigen tuin en een prachtig uitzicht over de wijngaarden. Goede bedden, mooie badkamer, een compleet ingerichte keuken met magnetron en een grote koelkast met vriesvak. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Het welkomstdiner was heerlijk en erg gezellig met de andere gasten. Martijn kan goed koken. Ook het ontbijt en de broodjes aan de deur waren goed geregeld. In de tuin ligt een mooie zwembad met ligstoelen. Er zijn vanaf deze locatie diverse uitstapjes te maken zoals naar Florence, Pisa en het strand. Angelique en Martijn zijn erg gastvrij en behulpzaam. Wij vonden alles boven verwachting!

Famiglia con bambini piccoli, feb. 2012
"Warm en huiselijk italie"
alexander
Ambiente spazioso
08/03/12 Te midden van de wijngaarden in een oase van rust. Werden wij zelfs opgehaald van het vliegveld, en warm onthaald op het landgoed door de familie bak. Het appartement was schoon en van alle gemakken voorzien ook voor de baby.Algeheel oordeel:erg comfortabel vertoeven zelfs met een kleine van 3 maanden!

Famiglia con bambini piccoli, ott. 2011
"Heerlijk!"
hm_3
Ambiente spazioso
08/11/11 Een weekje Toscane bij de familie Bak! Het was heerlijk. Martijn en Angelique weten hoe ze gastvrij/gastvriendelijk moeten zijn, overal is aan gedacht, en zo niet dan wordt eraan gedacht. Het appartement (La Rondine) is ruim, voorzien van een goede keuken met alles erop en eraan, prima bedden en heeft een open hard wat nodig was voor de koude avonden. Op het landgoed is het heerlijk, overal waar je kijkt glooiende heuvels met druiven, olijven en gele boerderijen met rode daken. Het wijnbedrijf was in volle gang en je kon daar zonder problemen kijken.
Een auto is wel handig al was het maar om een heerlijk ijsje te halen in het dorp verderop. De 'belangrijke' steden (Pisa, Lucca, Florence -evt. met de trein vanuit Scandicci-) zijn goed aan te reizen. Zeker met de geleende Tom-Tom, waarvoor nog onze hartelijke dank!
Ik denk dat we nog wel eens terug komen. Dan hopen we dat de zon het zwembad iets warmer heeft gemaakt....!