07/06/12
Wat een heerlijke tijd hebben wij gehad in een rustig gelegen appartement met eigen tuin en een prachtig uitzicht over de wijngaarden. Goede bedden, mooie badkamer, een compleet ingerichte keuken met magnetron en een grote koelkast met vriesvak. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Het welkomstdiner was heerlijk en erg gezellig met de andere gasten. Martijn kan goed koken. Ook het ontbijt en de broodjes aan de deur waren goed geregeld. In de tuin ligt een mooie zwembad met ligstoelen. Er zijn vanaf deze locatie diverse uitstapjes te maken zoals naar Florence, Pisa en het strand. Angelique en Martijn zijn erg gastvrij en behulpzaam. Wij vonden alles boven verwachting!
08/03/12
Te midden van de wijngaarden in een oase van rust. Werden wij zelfs opgehaald van het vliegveld, en warm onthaald op het landgoed door de familie bak. Het appartement was schoon en van alle gemakken voorzien ook voor de baby.Algeheel oordeel:erg comfortabel vertoeven zelfs met een kleine van 3 maanden!
08/11/11
Een weekje Toscane bij de familie Bak! Het was heerlijk. Martijn en Angelique weten hoe ze gastvrij/gastvriendelijk moeten zijn, overal is aan gedacht, en zo niet dan wordt eraan gedacht. Het appartement (La Rondine) is ruim, voorzien van een goede keuken met alles erop en eraan, prima bedden en heeft een open hard wat nodig was voor de koude avonden. Op het landgoed is het heerlijk, overal waar je kijkt glooiende heuvels met druiven, olijven en gele boerderijen met rode daken. Het wijnbedrijf was in volle gang en je kon daar zonder problemen kijken.
Een auto is wel handig al was het maar om een heerlijk ijsje te halen in het dorp verderop. De 'belangrijke' steden (Pisa, Lucca, Florence -evt. met de trein vanuit Scandicci-) zijn goed aan te reizen. Zeker met de geleende Tom-Tom, waarvoor nog onze hartelijke dank!
Ik denk dat we nog wel eens terug komen. Dan hopen we dat de zon het zwembad iets warmer heeft gemaakt....!