07/06/11
Fantastische vakantie gehad. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaren. Mooie woning stijlvol ingericht.Grote tuin en bij slechter weer is er een overdekt dakterras. In Colognole zelf is niet veel te beleven,er is in de omgeving genoeg te doen.± 20min naar Pisa, lucca en het strand.De plaatsen lucca en San Guiliano zijn goed met de fiets te doen. Florence op aanraden per trein bezocht.
07/06/11
Net terug van een schitterende vakantie. Mooi ingericht vakantie huis, gelegen naast het huis van de ontzettende vriendelijke eigenaren. Willen je graag vertellen wat er allemaal te doen is. We werden hartelijk ontvangen s'avonds laat met wijn en lekkers. 3 ruime slaapkamers,2 badkamers. Een grote tuin waar je elke ochtend heerlijk kon ontbijten en een dakterras om s'avons laat nog te eten. De auto's konden op het terrein geparkeerd worden, wat erg fijn is met de smalle straatje in Italie. Huis ligt in een klein dorpje, waar verder geen voorzieningen zijn. Maar daarin tegen is er in de omgeving genoeg te vinden. De steden Pisa, lucca, Livorno, het strand allemaal op ±20 min met de auto. Lucca en San Guiliano de terme goed te doen op de fiets. Florence hebben wij op aanraden van de familie met de trein gedaan. In het nabij gelegen San Guiliano op de trein gestapt.
Kortom een prachtig vakantie huis, in een mooie rustige omgeving. 1 week was eigenlijk te kort! Komen graag nog een terug.
27/07/09
Ik kan maar een reactie geven en dat is dat het een schitterende accomodatie is. Een accomodatie welke met veel detail en liefde is ingericht. In het gehele huis voel je de sfeer van de toscane hangen.
De eigenaren van de accomodatie zijn een zeer vriendelijk ouder echtpaar met hun hond "Pluto".
Het huis deelt samen met de eigenaar een grote tuin. De indeling van het huis is goed en heeft drie grote slaapkamers en een doorgangs kamer welke gebruikt kan worden als eenpersoons slaapkamer, twee badkamers, een ruim overdekt balkon. Een goed ingerichte keuken met koeling en vaatwasser. Daarnaast heb je in het huis de beschikking over een eigen wasmachine.
Voor ons wat het een vakantieweek om niet te vergeten en we gaan graag nog eens terug.
Plaatsen als Lucca en Pisa zijn in een handomdraai te bereiken. Het strand is ook binnen 15 minuten per auto te bereiken. Alles lekker dichtbij. Een voor verdere ideeen vraag de eigenaren van het huis.