Da € 75
Villa Dini***
Recensioni Appartamento Villa Dini***
Localita Decimo, 53030, San Gimignano
Appartamento Villa Dini ha ottenuto 9,2 su 10, sulla base di 4 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Villa Dini***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Villa Dini*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 23 Foto delle vacanze di Appartamento Villa Dini*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Villa Dini*** / San Gimignano. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

4 recensioni per Villa Dini***

9,5
8,8
8,5
8,8
Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Prachtige, rustige plek centraal in Toscane"
Martine
Ambiente spazioso
04/09/11 Echt een prachtige lokatie, zeer centraal gelegen. Alles is zeer sfeervol en wordt goed bijgehouden. Het zwembad heeft een waanzinnig mooi uitzicht. Beneden ligt het Borgo di Mariano waar ook het restaurant zicht bevindt, zalig eten! Beneden zijn iets meer kinderen, boven (villa dini) zijn meer volwassenen/rustzoekers waardoor wij ons wel een bezwaard voelden met de kinderen. De kids hebben zich echt vermaakt hoor en de lokatie is een 10 waard maar voor gezinnen met jonge kinderen zou ik het toch niet aanraden. Hoewel wij ook echt niet houden van het super toeristische was hier net te weinig te doen voor ze. Verder niets op aan te merken, een van de mooiste plekken in Toscane. Pisa en Florence op een uurtje rijden. San Gimignano, Siena en Volerra op 15-20 minuten.

Con partner, lug. 2011
"Uitmuntende rustplek"
Ard Bols
Ambiente spazioso
10/08/11 Wij, jong stel en moeder, zijn voor het eerst naar een rustige lokatie geweest. Villa Dini is werkelijk een lust voor het oog. Prachtige omgeving, zeer ruime appartementen, vriendelijk personeel, schoon en een goede ligging voor uitstapjes naar Florence, Siena, San Gimignano, Volterra e.d.
Villa Dini is onderdeel van een tweeluik met Borgo di Mariano. Deze laatste heeft werkelijk een voortreffelijke keuken. Na 500 meter lopen kom je terrecht vanuit Villa Dini bij het restaurant wat wordt beheerd door broer en zus. Deze laatste is tevens elke ochtend aanwezig bij het ontbijt. Voor 22 euro krijg je een 4-gangen menu. Alle produkten komen uit eigen tuin of omgeving.
Belangrijk is wel te melden dat Villa Dini geen barretje o.i.d. heeft. Borgo di Mariano heeft dat wel en is meer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Con la famiglia
"Super locatie, fantastisch verblijf"
Tamara Verbrugghe
Ambiente spazioso
03/08/08 we zijn hier geweest van 19/08/08 voor 14 dagen. Prachtige locatie met zeer mooie en ruime smaakvolle appartementen in een gerenoveerde boerderij!!! zeer aangenaam om te verblijven en alles tip top in orde!
Super aanrader voor wie Toscane wil verkennen van een centraal gelegen plaats.....wij gaan zeker nog eens terug!

Per informazioni e disponibilità su Appartamento Villa Dini***, clicca...

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2007
"Zooooo mooi!!"
Sandra
Ambiente spazioso
24/07/09 Prachtig huis met mooi ingerichte appartementen. Uitzicht is erg mooi. Groot, mooi zwembad. Omgeving prachtig! Echt een aanrader voor wie een rustig vakantieadres zoekt.