16/06/12
Dit is een geweldige B&B, wij sliepen in de Villa en de kamer was groot en zag er mooi uit en zoals de gehele villa in oude staat teruggebracht, dichtbij de villa 2 goede restaurants. De eigenaren en hun dochter proberen het je enorm naar de zin te maken, wat ook een voordeel is dat zij nederlands spreken, altijd makkelijk als er vragen zijn, ze kunnen je goed helpen. Kamer was schoon, elke dag wordt er schoongemaakt. Een lekker ontbijt waarbij mamma Giovanna je nogal eens kan verwennen met lekkernijen zoals zelfgemaakte jam en een heerlijke omelet met ricotta. Van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt omdat het weer niet altijd meewerkte maar het zag er goed en gezellig uit. De villa staat helemaal vrij en er is genoeg gratis parkeerruimte en Lucca is ca. 7 km rijden. Wij hebben er een leuke tijd gehad en gaan zeker nog eens terug.
08/10/11
Villa Pardi is een prachtig gerestaureerde villa met bijgebouw op een fantastische plek vlakbij Lucca, Pisa, het strand en iets verder Florence. Heerlijk dineren in een restaurant in het dorp 400 meter verderop. Een heel aardig ouder stel dat goed Nederlands spreekt. Een heerlijke, gastvrije plek en een voortreffelijke uitvalsbasis voor uitstapjes in Toscane. Een aanrader!
18/08/11
Tijdens onze rondreis door Italië kwamen we per toeval terecht bij Villa Pardi. Zeer gastvrij ontvangen door de eigenaar, die overigens uitstekend Nederlands spreekt. Prachtig gebouw wat volledig is gerestaureerd. Hele mooie kamers.
Mooi zwembad, met daarbij diverse bedjes.
Het ontbijt wordt door "Di Mamma" verzorgd en smaakt uitstekend. Vooral haar omelet kunnen wij aanbevelen met de overheerlijke tomaten uit eigen tuin.
Men is zeer hulpvaardig, en verwees ons bijvoorbeeld door naar een uitstekend restaurant op 500mtr afstand.
29/04/11
Afgelopen meivakantie met de kinderen bij Villa Pardi geweest. In een woord geweldig- Alleen de locatie is al heel bijzonder te noemen. Een hotel ook zeer geschikt voor kinderen met prachtig zwembad. Kamers zijn in originele stijl gebracht met fresco's. Het is een Italiaanse familie die ook nog Nederlands spreekt. Ook makkelijk voor de kinderen. Hier komen we zeker nog een keer terug.
Familie de Koning
28/07/10
Een fantastische locatie met zeer gastvrije bewoners. Het eten was fantastisch. Het ligt aan de rand van het Majella gebergte, dus uitstapjes te kust en te keur