Da € 146
Podere le Manzinaie
Recensioni Appartamento Podere le Manzinaie
Via Lauretana Nord 31, 53045, Montepulciano
Appartamento Podere le Manzinaie ha ottenuto 9,3 su 10, sulla base di 6 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Podere le Manzinaie? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Podere le Manzinaie e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 5 Foto delle vacanze di Appartamento Podere le Manzinaie - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Podere le Manzinaie / Montepulciano. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

6 recensioni per Podere le Manzinaie

9,1
8,2
Con partner, ago. 2011
"Fantastisch!"
MH
Ambiente spazioso
05/09/11 Prachtige typisch in Toscaanse stijl opgezet landhuis met appartementen en 2 huisjes, waardoor niet massaal. Centraal gelegen waardoor alle mooie plaatsen te berijden zijn (Siena, Montepulciano, Pienza, Cortona, Perugia, etc.). Appartementen zijn supernetjes en de familie die het runt is uitermate vriendelijk en gastvrij. In de buurt zijn voldoende heerlijke restaurantjes, maar ook supermarkten, bakkers, slagers etc. om zelf iets te bereiden. Heerlijk zwembad, serene rust, en 's avonds heerlijk buiten genieten van een wijntje. Het geeft een maximaal vakantiegevoel. Absolute aanrader!

Con partner, giu. 2010
"Gastvrijheid is het sleutelwoord"
Edwin en Esther
Ambiente spazioso
03/11/10 Wij sluiten ons geheel aan bij de eerder geplaatste beoordelingen. De gastvrijheid van de familie is zo warm en hartelijk, ze staan altijd voor je klaar als er iets is, of gewoon voor een gezellig praatje. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, en zeer schoon.
In de omgeving is ook genoeg te doen en te zien, en de reisafstanden naar bijv. Sienna zijn met de auto zeer zeker te overzien.

Ook wij overwegen om nogmaals naar Le Manzinaie te gaan!

Con partner, giu. 2010
"Super!!"
Edwin en Esther
Ambiente spazioso
03/11/10 Wij zijn hier twee weken geweest in juni. Wat een vriendelijke familie, die maken je verblijf echt geweldig. De apartementen zijn netjes en van alle gemakken voorzien. In de schitterend aangelegde tuin is een lekker zwembad aanwezig.
Bij verblijf van een week of meer kookt de familie ook een avond uitgebreid voor de gasten. Hun hartelijkheid maakte ons verblijf nog leuker!

Zeker een aanrader!

Per informazioni e disponibilità su Appartamento Podere le Manzinaie, ...

Con amici, sett. 2008
"Het woord "Gastvrijheid" is hier uitgevonden"
Elisabeth
Ambiente spazioso
13/08/09 Podere Le Manzinaie voor een perfecte vakantie in een gastvrije omgeving.

Le Manzinaie is een oude boerderij omgebouwd tot 4 appartementen.
De appartementen zijn geweldig mooi en modern op toscaanse wijze ingericht, met een complete keuken, de badkamer heeft een douche en een jacuzzi bubbelbad. Er zijn 2 en 4 persoons appartementen.
Maar wat ons het meeste aansprak is de enorme gastvrijheid van Marzia haar man Fiore en dochter Alice. Op al onze reizen hebben we nog nooit zoiets meegemaakt, gewoon geweldig.
Erg leuk zijn ook de diners van Marzia en Fiore. Een overnachting tijdens uw verblijf ze zal je uitnodigen voor een diner met alle andere gasten.
Montepulciano is een goed uitgangspunt om Toscane te verkennen per auto of trein en je zit ook vlak bij Umbrie en het Lake Trassimeno.
Ik kan deze Podere van harte aanbevelen, ook met kleine kinderen. Neem eens een kijkje op de site voor een voorproefje.
Zulke gastvrijheid vind je nergens.

Famiglia con bambini più grandi, giu. 2008
"Geweldige gastvrijheid"
Monique Phiferons
Ambiente spazioso
08/07/09 App./cottage Le Manzinaie is zo bijzonder dat wij, iets wat we nooit doen, er al regelmatig zijn teruggeweest in voorjaar en zomer.

Con la famiglia, mag. 2007
Kim van den Hoogen
Ambiente spazioso
04/06/08 Geweldige mensen die er werken en je het gevoel geven van luxe, vrijheid en plezier.

Heerlijk genieten in prachtige natuur en dichtbij mooie plaatsen zoals Montalcino, Siena, Perugia etc.

Kortom: puur genieten.