5,0
12/08/12
In juli 2012 hebben wij hier een week een appartement gehuurd. Uitzicht was zoals de folder voorspelde in een woord grandioos.
De service echter minder: geen wissel van handdoeken, er ontbraken wijnglazen (zondag gemeld, donderdag nieuw), hor slaapkamer stuk (zaterdag gemeld, niets aan gedaan), geen wasmachine voor algemeen gebruik (er werd voor je gewassen tegen betaling per stuk), eten op het terrein niet mogelijk, te weinig ligbedden bij het zwembad, koelkast bleef vriezen (ook in lage stand), te weinig terrasstoelen bij het appartement (zaterdag gemeld, nooit ontvangen).
Het appartement naast ons werd verbouwd, hetgeen met de nodige herrie (zagen en timmeren) gepaard ging. Bovendien moet je over een goede auto beschikken: nog nooit zo'n slechte oprijlaan meegemaakt!
In één woord jammer: te veel geld voor het gebodene werd.
Ook jammer dat er geen goede reis door de receptie werd gewenst. Op dit vakantiecomplex zijn nog een groot aantal winstpunten te behalen.
15/07/12
Deze accomodatie ligt op een heuvel in het prachtige bosrijke Toscane.Het uitzicht vanaf deze plek is fenomenaal.De kamers,het zwembad,bedden (voor lange mensen geen probleem) zijn erg goed.De accomodatie ligt afgelegen maar in de buurt van 2 stadjes ( 3 en 11 km) hier kun je prima boodschappen doen (coop).We hadden ons geen betere plek kunnen wensen.Bent u op zoek naar rust / relaxen dan is dit de plek.''s Avonds kun je heerlijk op het terras eten drinken en naar de zonsondergang/sterren kijken.Al met al een superlocatie,ik kan geen nadelen bedenken.
03/09/12
In juni 2012 hebben wij twee weken in een appartement doorgebracht.
Waarschijnlijk hetzelfde appartement als de fam. die hier in juli 2012 verbleef.
Wat wij als negatief hebben ervaren was ook dat er te weinig ligbedden bij het zwembad waren, het restaurant op het terrein gesloten was, de koelkast niet goed werkte en de hor in de slaapkamer kapot was. Dit zijn echter kleinigheden vergeleken bij de geluidsoverlast van de bouwwerkzaamheden (van een Italiaans gezin) in het appartement vlak naast ons, hetgeen inderdaad met veel herrie (van een drilboor) gepaard ging. Een normaal gesprek voeren was hierdoor niet eens mogelijk.
Helaas waren deze werkzaamheden niet meteen bij aankomst aan ons meegedeeld door de receptie, anders hadden we meteen een ander appartement gevraagd!
Positieve punten zijn het mooie uitzicht vanaf het terras, de leuke restaurantjes en plaatsjes in de omgeving.