Da € 95
Borgo Santinovo***
Recensioni Appartamento Borgo Santinovo***
Localita Santinovo, 53034, Colle di Val d' Elsa
Appartamento Borgo Santinovo ha ottenuto 7,8 su 10, sulla base di 4 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Borgo Santinovo***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Borgo Santinovo*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 5 Foto delle vacanze di Appartamento Borgo Santinovo*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Borgo Santinovo*** / Colle di Val d' Elsa. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

4 recensioni per Borgo Santinovo***

8,5
8,7
6,9
Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Mooie plek, gastvrije eigenaresse..."
Marco
Ambiente spazioso
10/10/12 Deze zomer met andere stellen met kinderen in Borgo Santinovo geweest. Voor herhaling vatbaar! Centrale ligging in Toscane, prachtige oude gebouwen en een heel gastvrije eigenaresse, die er alles aan doet het je naar de zin te maken. Nadelen zijn het niet hebben van airco (maar het was dan ook heel warm) waardoor het niet altijd lekker slapen is. Ook kan iets meer aandacht worden besteed aan het sanitair in de appartementen. Bij ons was het soms een heel gedoe fatsoenlijk te douchen door matige warm water voorziening. Al met al echter zo voor herhaling vatbaar!

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2010
"Super idyllisch"
Karin
Ambiente spazioso
24/01/11 we hebben hier in aug 2010 een heerlijke vakantie gehad. Het is hier zo ontzettend mooi. We hadden appartement "pergola", dat was voor ons ideaal, met een kleintje dat 's middags in bed lag zaten we met de andere 2 in of bij het zwembad. De proeverij en het etentje waren heerlijk. Het is wel erg rustig en het was voor ons de 1e keer dat we niet op een camping zaten en op een gegeven moment begonnen we ons nl krantje en een terrasje of restaurantje te missen. En tja die muggen..
Volgens eigenaresse was dit echt ongebruikelijk (waren ook geen horren) maar kwam dat door natte voorjaar en hoge temperaturen. Ons appertement was niet groot, en badkamer was piepklein en ook niet zo fris (was geen raam) maar de ligging en het terras maakten alles goed. De appartementen verschillen nogal onderling. Heel mooi stukje toscane met centrale ligging naar Siena, Firenze, San Gigimano.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2010
"Bijzonder plekje!"
yvonne
Ambiente spazioso
23/08/10 Mooie agriturismo. Eigenaresse erg vriendelijk. Wijnproeverij en diner aan te bevelen. Mooi zwembad. Helaas erg veel last gehad van muggen.

Per informazioni e disponibilità su Appartamento Borgo Santinovo***, c...

Con partner
"Mooie agriturismo"
Joyce
Ambiente spazioso
02/10/08 We hebben hier in september een week gezeten. De omgeving en de accomodatie is prachtig. Het enige jammere wat ons betreft is dat je niet buiten de deur kunt eten zonder de auto te pakken.