03/09/11
Dit apartementenhotel is netjes, schoon, zeer gastvrij, rustig gelegen in een heel mooi gebied. De mooie steden Florence en Siena zijn makkelijk te bereiken en het nog niet geheel door toeristen ontdekte oude vestingstadje Certaldo Alto is compleet
gerestaureerd en rustig te bekiijken met prachtige uitzichten. Ook San Gimignano en Volterra zijn in de buurt en prachtig om te zien. Het zwembad is heerlijk, goed van temperatuur met goede ligbedden. Uitzicht over de heuvels en de paarden van de bijbehorende manege en paardenfokkerij. Vreselijk aardige mensen van het hotel zelf.
24/07/11
Helemaal te gek voor ons. Lekker rustig, appartement was helemaal goed, netjes. Ik begrijp de opmerkingen over onvriendelijk personeel niet, wij zijn dik tevreden over de service en vriendelijkheid van de medewerkers!! Restaurant zal veranderd zijn, want duur is het echt niet. In Certaldo en Poggibonsi winkels die lang genoeg open zijn, ook op zondag. De paarden zijn echt geweldig. Onze dochter heeft er een heerlijke week gehad. Het zwembad was heerlijk en lekker rustig met genoeg stoelen voor iedereen. Wij hebben heerlijk genoten van deze week en gingen met tegenzin naar de volgende locatie. Volgende keer gaan we 2 weken!
22/08/10
Mooi ruim appartement (nr 11) , super lokatie en leuk voor iemand die van paarden houdt. Toch moeten we de vorige recenties wel wat nuanceren, wij vonden de service gerichtheid een minpuntje. Beperkte openingstijd receptie, geen mogelijkheid om in de ochtend een broodje, of later een ijsje of drankje te kopen. Het eten in het restaurant is te duur ten opzichte van de kwaliteit. Wel leuk het buffetje op de woensdag maar ook hiervan de prijs/kwaliteit verhouding niet sterk. 1 keer per week schone handdoeken is te weining, de appartementen worden niet schoongemaakt (alleen na elk verblijf). De paarden zijn super maar verwacht niet te veel van de lessen want de instucteur spreekt amper engels. Een pluspunt was voor ons de gezelligheid en gemoedelijkheid tussen de vakantiegangers. Reserveer direct bij Antonio want via andere organisties betaal je veel te veel.