Recensioni Casa vacanza Borgo di Casignano

22 maggio 2013

Borgo di Casignano
Recensioni Casa vacanza Borgo di Casignano
Località Casignano 81, 52022, Cavriglia
Casa vacanza Borgo di Casignano ha ottenuto 7,7 su 10, sulla base di 12 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Casa vacanza Borgo di Casignano? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Casa vacanza Borgo di Casignano e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 2 Foto delle vacanze di Casa vacanza Borgo di Casignano - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Borgo di Casignano / Cavriglia. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

12 recensioni per Borgo di Casignano

"Wat een oude bende"
Familie F
2,0
Ambiente spazioso
26/11/12 Wat een tegenvaller! We kwamen laat aan met 2 kleine kinderen, en merkten meteen dat veel lampen het niet deden. Je moet er via een zeer smal en steil weggetje zien te komen, en eenmaal daar kun je verder niet zoveel, want behalve olijven aan de ene kant en een steile afgrond aan de andere kant is er niets te beleven.
Het huis is karig ingericht, de helft van de lampen deden het niet, er was nauwelijks servies, de meubels waren vies en de afwasmachine deed het ook niet goed. De douche stroomde niet door. Het beloofde internet via de wifi was er ook niet. De tv deed het niet, er was geen dvd speler.
Verder is het huis en de omgeving zeer kind onvriendelijk. Het zwembad was ijskoud, omdat het s nachts behoorlijk afkoelt, dus we konden daar ook geen gebruik van maken.
De eigenaar was vriendelijk maar heeft weinig gedaan om iets van deze ongemakken te verhelpen. Wij hebben behoorlijk veel geld betaald voor deze vakantie, en het was echt vreselijk. Ik zou hier nooit mee naartoe gaan.

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2012
"Unieke ligging"
voorproever
5,0
Ambiente spazioso
29/07/12 Mooi huisje dat tegen de bossen aan ligt met een magnifiek uitzicht. Bovenop de heuvel, dus altijd een verkoelend windje. Het zwembad is ook prachtig gelegen en goed voorzien van ligbedden, etc. Grote BBQ is aanwezig. De inrichting en aankleding is wat sleets en de keukenuitrusting mag iets beter, maar goed schoon en voor 14 dagen prima. Nog iets te zeuren? Ja: iets meer buitenverlichting zou 's avonds wel prettig zijn. Wij gaan hier beslist naar terug als de prijs zo blijft of het niveau beter wordt. Anders wordt de prijs/kwaliteit wat magertjes.
De lokatie en de opdringerige wilde zwijnen (in de avond) maken het ongeschikt voor kleine kinderen.
Aardige eigenaar, die altijd bereid is te helpen of tips te geven.

Con partner, lug. 2012
"Prachtige locatie en uitstekend onthaal"
Jan Jaspers
Ambiente spazioso
19/09/12 We waren onmiddellijk gecharmeerd door de prachtige en rustige ligging van het vakantiehuis Borgo Casignano en door het vriendelijke onthaal van de eigenaar Luca Zappa en zijn familie. Het was de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en Toscane te leren kennen. We keren er zeker terug!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Vreselijk voor kleine kinderen"
Familie_K
3,0
2,0
Ambiente spazioso
09/07/12 Via een stijl en smal pad, moet je met de auto naar het einde van de wereld waar je dan aankomt bij een idyllisch plekje waar aan de ene kant een prachtig uitzicht over de druivenranken is en aan de andere kant een soort kerncentrale. De eerste dag werd mijn echtgenoot vier keer gestoken door een wesp, er was een ware plaag (juli)! Zwemmen was amper mogelijk door de zwermen met wespen. Je kunt niet te voet van het terrein af met een buggy / kinderwagen. Behalve een zwembad, olijven en wijn (wij drinken geen alcohol en zwemmen was onmogelijk) is er NIETS te beleven. Tenzij je echt niet van mensen en vertier houdt en alleen twee weken naar de druivenranken, wespen en vaten wijn wilt staren; NIET DOEN. Noem mij een natuurbarbaar, maar wij hebben er met onze dochter (toen 8 maanden) een vreselijke tijd gehad. Na 8 dagen gillend naar huis! Indien je mensenschuw bent of met een leuke groep (oude) alcoholisten; DOEN!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Unieke plek!"
Richard
Ambiente spazioso
07/08/11 De 4 vakantiehuizen van Borgo Casignano liggen op een unieke lokatie. Kleinschalig, hoge kwaliteit, vriendelijke informele eigenaar die je graag laat zien hoe een zeer smakelijke Casignanowijn wordt geproduceerd. We zijn inmiddels 'verslaafd' aan de lokatie.

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2011
"Heerlijke vakantie op een fantastische plek"
Eric en Linda
Ambiente spazioso
19/08/11 Deze mooie bestemming ligt aan het einde van een weg boven op een berg. Het is werkelijk een fantastische plaats met een magnifiek uitzicht tussen allen olijvbomen en druivenstruiken in. Het zwembad was net gevuld en was een beetje koud, maar dat was wel lekker verfrissend!
Eigenaar is zeer aardig (en spreekt ook goed Engels). Na afloop enkele zelfgemaakte flessen wijn en olijfolie gekocht, waar we nog steeds van genieten. Zeker een plaats om een keer terug te komen!

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2010
"Hier wil je zijn...."
wendelmoet_c
Ambiente spazioso
14/05/11 super relaxede plek. Vanuit het huis en prieel prachtig uitzicht, huis is ruim en koel. Sympathieke eigenaar. Er zijn 4 huisjes en je deelt het zwembad met de andere huurders, maar het is zeker ruim genoeg. Vanaf het zwembad ook prachtig uitzicht. Je mag fruit plukken, je kan wijn en honing kopen tegen schappelijke prijzen. De kinderen zijn hier de koning te rijk.
We gaan echt nooit terug naar hetzelfde, maar voor deze plek maken we een uitzondering, we gaan deze zomer weer een week!

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2009
"Aanrader !"
Ronald Brand
Ambiente spazioso
17/07/09 Prachtige locatie om heerlijk tot rust te komen als uitvalbasis om de mooie steden Siena en Florence te kunnen bezoeken

Famiglia con bambini piccoli, apr. 2009
"Fantastic stay !"
Erika Sanders
Ambiente spazioso
18/02/10 organic farm where to enjoy their Chianti in a very charming,relaxing enviroment.Highly reccomended

Con la famiglia
"Aanrader voor een onvergetelijke vakantie!"
Lieneke
Comfort
24/07/08 Prachtig (groot!) vakantiehuis in een adembenemend mooie omgeving. Het geeft een geweldig vakantiegevoel om op het terras bij het huis te genieten van het uitzicht met een Chianti van de 'eigen' Borgo in de hand... Het is geen goedkope bestemming, maar het geld wel waard.
Een meer dan fantastische vakantie gehad!