Da -
Ancora nessuna foto disponibile. Inserisci la prima foto
Recensioni Appartamento La Ciabatta
Loc Monti, 53031, Casole d Elsa
Appartamento La Ciabatta ha ottenuto 6,5 su 10, sulla base di 14 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento La Ciabatta? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento La Ciabatta e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per La Ciabatta / Casole d Elsa. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

14 recensioni per La Ciabatta

7,1
6,8
6,8
7,1
7,9
Con partner, giu. 2012
"Zeer fijne residentie met prachtig uitzicht"
Werner Decin
Ambiente spazioso
17/07/12 La Ciabatta is een droomlocatie voor een rustige vakantie.

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2011
"Prijs kwaliteit een leuke plek om te vertoeven !!"
fam de schepper
Ambiente spazioso
29/03/12 ontspannen sfeer ,zeer tof ontbijt met elke dag een nog warme taart die de eigenares zelf had gebakken ,audentieke appartementen met voor ons 6 pers.een te klein kookvuur en ijskast ,maar we hebben extra toestellen gekregen ,in ons app was geen afwasmachine ,maar we betaalde echt niet zo veel voor dit app.dus je kan geen 5 sterren app verwachten.voor deze prijs hadden we jaren daarvoor maar een tent of kleine karavaan bij touroperator ,dus wij waren zeer tevreden kwa properheid zijn het zuiderse normen,de kids mochten tot laat in het zwembad wat ze zeer plezant vonden,de eigenares heeft één avond italiaans gekookt voor haar gasten en bije afrekening moesten we dit niet betalen (vonden we zeer sympahtiek)het zwembad is niet afgezet dus wel een gevaar voor kleine loslopende kindjes ,het wegje naar ginder was wel een beproeving maar had als voordeel dat er veel rust was en geen last van voorbijrijdende auto's.kortom voor de prijs die we betaalde (ontbijt gratis) waren wij tevreden

Con partner, mag. 2011
"Hele fijne vakantie!"
Wouter
Ambiente spazioso
03/06/11 Prachtig gelegen complex. Laat je niet afschrikken door de commentaren hier over de weg ernaar toe. Die valt echt heel erg goed mee. (Wij rijden met een hele gewone Volkswagen gezinswagen, dus helemaal geen SUV of zo.) Doordat het ongeveer 1,2 km van de hoofdweg af ligt, is het er natuurlijk super rustig en heb je er een adembenemend uitzicht. Heel veel excursies gedaan, maar ook van de zon genoten in de grote tuin met mooi zwembad. Ruime en goed ingerichte appartementen. Twee weken, maar ik zou er niets om geven er nog eentje langer te blijven!!

Per informazioni e disponibilità su Appartamento La Ciabatta, clicca q...

Famiglia con bambini più grandi, apr. 2010
"Merveilleux..."
DRAGO
Ambiente spazioso
27/04/10 nous avons trouvé un lieu de séjour avec une vue sublime dans un calme absolu...même si le chemin pour y arriver reléve du safari franchement le détour en vaut la peine.... de plus nous avons pu apprécier la vie à la campagne tout en réalisant divers visites ( florence, sienne, san giminiano , volterra , casole, cole, montalcino, et l'agristurismo la creccinella et le restaurant le Merlo...) une vrai bouffée d'oygéne !!! Merci Sandra...:-)))

Famiglia con bambini piccoli
"Complete rust in een mooie omgeving"
Ilse & Pieter
Comfort
11/09/09 Gezien de niet steeds zo positieve beoordelingen die ik op het net lees, wil ik even melden dat wij in 2008 in La Ciabatta een onvergetelijke vakantie hadden. De moeilijke toegangsweg valt inderdaad niet te ontkennen, het was ook onze "nightmare" - maar afgezien daarvan een schitterende bestemming. Rust, mooie appartementen, mooie inrichting, mooie tuin,verzorgd,sfeervol,... wel geen kindergedeelte in het zwembad (voor de jongsten).
Tip: de pizzeria in Il Merlo.

Con partner
"Dit nooit meer.!!!!"
Claes
06/03/09 Wij hebben vorig jaar juli 1 week in "La Ciabatta" gelogeerd. Een Ramp
Hier geraak je enkel met een 4X4 terreinwagen. Wij reden met een Golf en het was voor ons onmogelijk om de weg van en naar La Ciabatta te nemen. De appartementen zijn slecht onderhouden, het zwembad ronduit vuil.
Volgens de eigenares moest je eerst door de hel om het paradijs te ontdekken. De hel hadden wij, het paradijs spijtig genoeg niet gevonden.

Con partner, sett. 2008
Hilde C. uit België
4,0
Ambiente spazioso
26/09/08 Ondanks de prachtige omgeving is deze woning totaal af te raden voor reizigers met een gewone personenwagen. Absolute noodzaak aan een terreinwagen of nog beter een tractor! Ook geen probleem wanneer je zelf de kosten aan je wagen niet hoeft te betalen of als het je niet kan schelen dat je wagen om zeep is! De negatieve commentaar op deze site is dus zeker en vast op de juiste plaats! De eigenares trekt zich van deze problematiek niets aan: als het geld maar binnen komt! Er is veel beters in de buurt om een ontspannen vakantie te hebben m.a.w. kom naar Casole d'Elsa maar niet naar La Ciabatta!

Con partner, sett. 2008
Nadine Van Oost
Ambiente spazioso
20/09/08 Gezien al de negatieve reacties op deze site vertrokken we met gemengde gevoelens. Intussen weten we dat commentaar met een korreltje zout moet genomen worden. Dat de reacties overdreven waren werd ons al snel duidelijk. La Ciabatta ligt in een prachtige omgeving. Gezien we als eerste aankwamen mochten we ons appartement kiezen. De gastvrouw was niet onvriendelijk, ze stond ons gewoon zakelijk te woord. We kozen appartement 1 op het gelijkvloers. Met ons 2 hadden we ruimte zat, de slaapkamer is heel mooi ingericht en de badkamer is voorzien van een douche en bad. Er lagen meer dan voldoende kraaknette handdoeken. Er is een heel mooi terras en het zwembad is prachtig gelegen. Een nadeel, de weg naar La Ciabatta is inderdaad heel slecht. Als je echter heel traag rijdt lukt het wel. Het is een belevenis op zich. La Ciabatta is enorm goed gelegen om een en ander te bezoeken. De honden blaffen wel eens, maar houden je zeker niet uit je slaap. Behalve het weer, viel alles heel goed mee!!!

Con partner
"Paradijs op een verkeerde plek"
wally peelen
4,0
2,0
2,0
Ambiente spazioso
31/08/08 Hele mooie agriturismo,maar op een verkeerde plek.De weg naar beneden is zeer moeilijk begaanbaar.Veel krassen op de auto gekregen.Als je eenmaal beneden bent een paradijs.Het moet niet een keer gaan regenen,dan kom je niet meer omhoog.Het pad is zeer kleiachtig met zand.Wel een fantastische boer waar je lekkere wijn kunt kopen voor weinig.

Con la famiglia
"De hel voor je wagen!"
Georges Dusart
Ambiente spazioso
05/08/08 De landweg naar het verblijf is ronduit slecht. Een terreinwagen is geen luxe maar een noodzaak. Verschillende klanten hebben schade aan hun wagen. Het uitzicht is goed. De eigenares zegt dat je eerst door de hel moet vooraleer het paradijs te betreden (!?) Ontvangst is alles behalve professioneel (de eigenares dacht dat we niet hadden gereserveerd).
Wij keren hier nooit meer terug!

Link a Zoover sul tuo sito