Recensioni Bungalow Agritursmo San Lorenzo

25 maggio 2013

Agritursmo San Lorenzo
Recensioni Bungalow Agritursmo San Lorenzo
Buonconvento
Bungalow Agritursmo San Lorenzo ha ottenuto 8,4 su 10, sulla base di 3 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Bungalow Agritursmo San Lorenzo? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Bungalow Agritursmo San Lorenzo e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 8 Foto delle vacanze di Bungalow Agritursmo San Lorenzo - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Agritursmo San Lorenzo / Buonconvento. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

3 recensioni per Agritursmo San Lorenzo

8,8
8,1
8,5
Con partner, ago. 2010
"Fantastisch"
marjo van merrienbo...
Ambiente spazioso
02/09/10 Een schitterende locatie. Wij hadden uitzicht over heel Toscane. Wanneer je terug kwam van een drukke dag (bijv. bezichtiging van Florence of Sienna) was het heerlijk om voor je appartement te zitten en in alle rust na te praten en een wijntje te drinken.
Ook onze honden waren welkom en hebben volop geflirt met de honden van de eigenaresse. Een eigenaresse die heel erg vriendelijk was, 's morgens een kopje cappucino in het restaurant hoefde niet afgerekend te worden.
Een minpuntje is het restaurantje wat er bij was. We hebben er een keer gegeten maar vonden de prijs/kwaliteit verhouding onvoldoendeMaar eten koken in het appartement ging prima. Het appartement was goed schoon gemaakt en authentiek ingericht. We komen zeker hier een keer terug!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2010
"Geweldige accomodatie !"
Fam.Schoorl
Ambiente spazioso
22/04/11 San Lorenzo ligt op een geweldig mooie plek in Toscane. Geweldig uitzicht!! Wij kwamen door file leed pas om 22 uur aan en er werd gewoon nog een maaltijd voor ons klaargemaakt...
We waren met zijn drietjes ( onze zoon is 10).Hebben tot nu nog goed contact met de eigenaresse. Ze is ontzettend behulpzaam en als we vragen hadden hielp ze ons .
In tegenstelling tot andere beoordelingen hebben wij zeer goed gegeten in het restaurantje dat op het complex staat!! En meer dan voldoende...
Appartement was zeer ruim, schoon en fris.Prima service! Onze zoon heeft zich absoluut niet verveelt, heerlijk zwembad, tafeltennistafels en de dieren beneden( paard, ezel, zwijntjes,kalkoen,pauw, kippen...) EEN AANRADER DUS voor diegene die van rust houd en niet van rumoerige campings! Wij gaan dit jaar wer heerlijk genieten van de rust op San Lorenzo.....

Con amici
"Rustige accomodatie in mooie omgeving."
L. Haenen
02/08/09 San Lorenzo ligt achter een heuvelrug in een rustige omgeving. Wanneer je van rust houdt is dit een prima accomodatie. De appartementen zijn zeer schoon en groot, het enige kleine nadeel is de onverharde weg naar San Lorenzo, deze is 3 km lang en bestaat uit kiezelstenen. Verder is dit een prima accomodatie en de eigenares heeft veel voor haar gasten over. Wanneer je iets vraagt wordt het voor je geregeld.