05/08/12
Een schitterend hotel, gevestigd in een 17e eeuws klooster(tje). Inderdaad een stijl kronkelachtig weggetje er naar toe, maar dan wacht ook een formidabel uitzicht.
Zeer gastvriendelijke bediening, en een zeer behoorlijke beheersing van de engelse taal.
Een goede keuken met locale gerechten. De prijzen voor de bar zijn gelijkwaardig aan de prijzen in de stad. Het is wel even zoeken naar de prijslijst.
Voor degenen die met kleine kinderen reizen: er is geen speciaal kinderbad. En er is (uiteraard) ook geen lift in een dergelijk oud pand.
Het zwemwater is fris, maar eigenlijk ervaren we dat bij elk hotel in Italie en Spanje.
05/08/12
Veel van het goede is in de voorgaande recenties al beschreven, en wij kunnen dit slechts beamen. Het is er mooi, met een fantastisch uitzicht. De bediening doet zich alle moeite om het de gasten naar de zin te maken, en spreekt heel behoorlijk tot goed engels.
Het eten, a la carte, is goed en vooral gericht op gerechten uit de streek. En ook hier is het altijd wel mogelijk om enigzins van de kaart af te wijken.
Een minpuntje? Hier en daar wat achterstallig onderhoud, maar niet hinderlijk. En voor diegenen die met kleine kinderen komen: er is geen kinderbadje.
(Uiteraard) ontbreekt in een dergelijk historisch gebouw een lift,dus dat kan wat lastiger zijn voor mensen die wat minder goed te been zijn.
Maar voor de rest een echte aanrader.
21/08/11
Prachtig gelegen boven Arezzo.Smalle,kronkelige&onverlichte weg naar boven om er te geraken.Prachtig uitzicht&oase van rust.Zwembadwater is ijskoud.Prijzen van het restaurant zijn duur;geen prijslijst in de bar&voor lunch, dus duur.Het eten was wel lekker, maar we hadden graag de prijs vooraf gekend.Beperkt ontbijt.Personeel was vriendelijk.Kamers charmant,renovatie middelmatig.Geen lift.