06/03/12
Dit hotel werd in eerste instantie gekozen op de locatie en die bleek ook optimaal: op enkele meters van Piazza Castello, het hart van Torino (en leuk voor de fans van Juventus: op 20 meter van de Juve store). Dit stukje van de weg is autovrij (alleen bussen en trams), maar omdat de kamers grenzen aan een binnenplaats heb je sowieso geen last van stadslawaai.
Personeel zeer vriendelijk, behulpzaam en dienend van goede adviezen. Spreken uitstekend Engels.
De kamers zijn ruim en proper, elke dag verse handdoeken. De badkamer is ook groot, met een douchecabine van 3,5 meter breed, voorzien van twee heerlijke regendouches.
Het ontbijt is redelijk eenvoudig, maar van redelijke variatie. Het ontbijt wordt genuttigd in een zaal waar de gasten aan een enorme conferentietafel zitten.
Prijs viel ook mee, waarschijnlijk omdat Torino nog niet een massaal ontdekte stad voor stedentrips is. Ten onrechte: een lang weekend is zeker aan te raden. En dit hotel is dan een uitstekende uitvalsbasis.
30/12/10
Het Townhouse hotel is een mooi hotel midden in het centrum. Wij hadden een junior suite, zeer ruime mooie kamer. Ontbijt is echt super, uitgebreid en lekkere cappucino erbij.
Kortom een aanrader voor je verblijf in Turijn. Let wel op! het hotel is slecht te bereiken met de auto omdat het in een auto vrije zone ligt. OV stopt voor de deur.
28/07/09
geweldig, midden in het centrum, soort van Art Deco stijl, heel smaakvol. ruime mooie kamer, met een soort van binnenterras maar dan buiten. heerlijk ontbijt, hele vriendelijke mensen. dus een hotel om terug te komen. op de dag van vertrek moesten we al om 06.00 een taxi nemen. we waren 05.45 in de hal, en het ontbijtbuffet stond al klaar. de man aan de balie gaf ons wat croissantjes mee en maakte zelfs nog eventjes cappucinno voor ons! wat een luxe. we verbleven hier van 20 juli tm 24 juli 2009.