05/11/12
Ben in Augustus 2012- 4 weken op de camping geweest,was liever nog 4 weken gebleven,en gelijk voor Mei 2013 geboekt.
De straat die er langs loopt,heeft ons niet gestoord.Je kunt er rustig slapen (geen lawaai) En verder PRACHTIG UITZICHT.En zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren.
4,0
06/09/12
Chaletje gereserveerd voor 1 week. Na 1 nacht weggegaan. Ligt nagenoeg aan het meer (mooi uitzicht) maar er tussen ligt een erg drukke verkeersweg. Herrie en stank! Omdat we gereserveerd hadden moesten we VOOR DE HELE WEEK BETALEN. Chaletjes stonden de rest van de week leeg. Geen dorpje of wandelwegen bij de camping.
05/03/13
De camping ligt aan het Lago Maggiore, er loopt alleen nog een weg voor de camping langs. Via een tunneltje loop je zo in je zwemkleding vanaf je tent naar het meer. Ideaal, want het nadeel van kamperen direct aan het meer (zoals elders wel kan) is: muggen. Daar heb je hier totaal geen last van. Omdat de camping wat hoger ligt, heb je juist een mooi uitzicht over het meer. Het is er echt ge-wel-dig. Verbania is vlakbij, daar zijn supermarkten en er is een (dure) veerpont naar de overkant.