Het hotel heeft echt voldaan aan de verwachtingen op de website. Wat een fantastische vakantie! Het ligt op een kwartiertje van het centrum in een groot park. Je komt er via een mooie oprijlaan en omdat het heerlijk rustig ligt kun je er lekker relaxen (in een hangmat in de tuin, bij het zwembad, in de tuin van ons app (overigens zijn die er maar een paar, de meesten verblijven in een hotelkamer) of in de schaduw op het terras. Het is echt een oase... De hotels in Cannobio zijn zoiezo best duur en dit hotel is ook prijzig, maar meer dan waard! Voor iets minder, heb je VEEL minder comfort en service. Het ontbijt was fantastisch. De service ook, niets is teveel. "Wilt u een eitje en hoe dan?" Een krantje (Telegraaf), verse sapjes. We hebben genoten. Omdat het in het restaurant (je kunt er overigens niet dineren - dat zou het enige minpunt zijn, maar daarentegen zijn er genoeg restaurantjes op loopafstand) zo relaxed zitten is, genoten wij uitgebreid. Ook het zwembad is top. Een aanrader!